LG OLED55B8 55 inch Class 4K HDR Smart OLED TV Yorumları

LG OLED55B8 55 inch Class 4K HDR Smart OLED TV yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok memnunuz..İnternete wifi üzerinden bağlanma hızı gayet iyi..

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bilgisayar gibi kullanıyorum ve renk parlaklık mükemmel

  • HepsiB. aracılığıyla

    İnanılmaz bir ses sistemi var. O ses bundan nasıl çıkıyor aklım halen almıyor. Abartmıyorum Bmw aracımda böyle ses sistemi yok. Görüntü zaten cidden sanki gerçek birşey ama kapkaranlık yapın odayı. Uyumaya yakın Korku filimi izlemeyin kesinlikle çok gerçekçi olduğu için uykunuza giriyor hemen. Gözünüzün önünden gitmiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 03.10.2020
    10 numara 5 yıldız

    Her anlamıyla harika bir ürün. Öncelikle kumandanın el hareketiyle kullanılması süper rahatlık sağlıyor. Görüntü kalitesinden işletim sistemine kadar her anlamda memnun kaldıgım bir ürün. Aşağıda yaşadığım bazı sıkıntıları anlatmak istedim. Bunlar ufak şeyler tabi bilgi vermek amaçlı yazdım yoksa üründen çok memnunum. Yaşadığım bazı sıkıntıları paylaşmak istiyorum. IOS ile bağlantı konusunda kullanım zorluğu yaşadım. Android'te tabi daha rahat bağlantı yapılıyor ancak LG'nin kendi uygulamasıyla bağlandığımda ilk dönemlerde sıkıntı yaşamıştım. Sonrada düzeltildi ama yinede kullanım rahatlığı açısından biraz rahatsız edici. Diğer bir durum ise Digiturk kumandasını ile birleştirmek oldu. Bilmeyenler için ufak bir açıklama Digiturk ve LG nin kumandasını ayrı ayrı kullanmak yerine LG nin kumandasını ayarlayıp Digiturk açıkken LG kumandası Digiturk kumandası gibi çalısıyor. Yani kanal değiştirmek için Digiturk kumandasına gerek kalmıyor. Bunu otomatik yapmasını beklerdim ama tek tek kumanda tiplerini denemiştim.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.01.2020
    Fiyat+kalite

    Sorunsuz teslim edildi. Cihaz da çok kaliteli görüntü sağlıyor. Fiyat indirim için teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.12.2019
    Siyah.

    Renkler adeta odayı aydınlatıyor ve sizi ortamın içerisine çekiyor. Siyahlar ise gerçekten büyüleyici. Interstellar gibi uzay temalı filmleri izledikten sonra gözleriniz başka tv'ye baktığında kanayabilir.

  • Trendyol aracılığıyla, 25.12.2019

    TV çok şık ve güzel duruyor, ekran çok canlı, tam keyfilik, kanallar arası geçiş biraz yavaş buda nazarlığı olsun, teşekkür ederiz

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.12.2019
    Sinemaxium evimize aldık. Sinema artık Yok

    İnanılmaz bir ses sistemi var. O ses bundan nasıl çıkıyor aklım halen almıyor. Abartmıyorum Bmw aracımda böyle ses sistemi yok. Görüntü zaten cidden sanki gerçek birşey ama kapkaranlık yapın odayı. Uyumaya yakın Korku filimi izlemeyin kesinlikle çok gerçekçi olduğu için uykunuza giriyor hemen. Gözünüzün önünden gitmiyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.12.2019
    Harika Görüntü Kalitesi

    Daha önce televizyon olarak hep LG kullanmıştım. Tekrar değiştirme zamanı gelince detaylı bir araştırmaya koyuldum. OLED TV'ler arasında yaptığım kıyaslamalar sonucunda yine LG'den yana kullandım tercihimi. Görüntü kalitesi tartışılmaz. Özellikle HDR modunda 4K filmleri seyredince anlıyorsunuz. Tek eksiği, SmartTV noktasında kullandığı işletim sistemi; LG televizyonlarında kendi işletim sistemini kullanıyor, haliyle bu da uygulama noktasında biraz kısıtlayabiliyor. Gözüme çarpan en önemli eksiği ise internet tarayıcısı; bu akadar yenilekçi bir televizyonda neden bu kadar yavaş bir internet tarayıcısı bulunur anlamak zor... Tarayıcı ile çok işim olmadığı için fazla takılmadım bu soruna ama TV'den aktif olarak internet kullananlar göz önünde bulundursun bu durumu...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Fiyat her şeyi anlatıyor aslında ama bir de ben ilk izlenimlerimi söyleyeyim ve almak isteyen arkadaşlarla paylaşayım ki rahatlasınlar. Bunca para dökünce insan en iyisi olsun istiyor çünkü ben de o beklentiyle ldım ve çok muemnun kaldım. Kısaca değinmek gerekirse lgnin tvda başarılı olduğunu düşğnüyorum led tvde de oldukça başarılo bir kere görüntü kalitesi 4k ve görüntüler cam gibi oldukça canlı renkler uydu alıcısı var o da sorunsuz çalışıyr kablolardan kurtulduk diye çok mutlu benim hanım kısacası bu fıyata alınabılecek en ıyı smart tvlerdn bana kalırsa

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.05.2019
    Mükemmel

    Görüntü, ses herşey mükemmel. Parasını hak ediyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2019

    Görüntü, ses herşey mükemmel. Parasını hak ediyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 06.12.2018
    LG B8 OLED

    LG B8, özellikle karanlık bir odada görüntülendiğinde mükemmel görüntü kalitesine sahip 4k OLED bir TV. Yayıcı teknolojiye bağlı olarak mükemmel derin siyahlar üretebilir ve anlık tepki süresiyle mükemmel hareket kontrolü sağlar. Görüntü, aynı zamanda geniş bir oturma alanına sahip olanlar için iyi olan bir açıdan bakıldığında da doğru kalır. Ekran parlaklığı dikkati dağıtabilecek içeriğe bağlı olarak değişmemekte ve statik içerikli uzun süreler izlerseniz kalıcı yanma riski olabilir.

  • Media Markt aracılığıyla, 24.10.2018
    Çok iyi

    Ürün güzel görüntü ve ses efektleri baya iyi yapılmış

  • Media Markt aracılığıyla, 02.08.2018
    2018 Oled

    Geçen Senenin İşlemcisini Kullanıyor,Fiyat keşke Daha Düşük Olsaymış

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG OLED55B8 55 inch Class 4K HDR Smart OLED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG OLED55B8 55 inch Class 4K HDR Smart OLED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat