Grundig Munich 32 CLE 6845 LED TV Yorumları

Grundig Munich 32 CLE 6845 LED TV yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 27.12.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Düşük kalite

    Olumlu yönleri: Görüntü kalitesi fena değil, Olumsuz yönleri: Kanal geçişler yavaş, kanal no girildiğinde çıkan yazı kutucuğu TV goruntusunun büyük kısmını kapatıyor ve o kısımlarda görüntü olmuyor. Tv kumandası sorunlu ve erken bozuldu ve pili kısa sürede bitiriyor. Sonuç olarak pek beğenmedim.

  • NI1 aracılığıyla, 20.08.2019
    On numara mağaza .

    Ürün gayet güzel net görüntü bu fiyata en iyisi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.02.2019
    "Fiyat / Performans Olarak Uygun"

    Olumlu yönleri: Fiyatının hakkını verecek özelliklere sahip bir ürün. İçindeki görüntü modlarını ihtiyacınıza göre güzel ayarlarsanız görüntü kalitesi tatmin edici. Ben laptopu HDMI ile ekrana yansıtarak kullanıyorum, teknik olarak herhangi bir sıkıntı yaşamadım. Üretici firma Arçelik ürüne firmware desteği vermekte. Ara ara güncellemeler gelmekte, bu da ürünün yazılımsal olarak gelişmeye açık olduğunu gösterir. Olumsuz yönleri: Akıllı TV uygulamarı içinde Netflix olmaması büyük eksiklik.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig Munich 32 CLE 6845 LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig Munich 32 CLE 6845 LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat