Bang & Olufsen BeoPlay H5 Moss Green Kulaklık Yorumları

Bang & Olufsen BeoPlay H5 Moss Green Kulaklık yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 05.01.2019
    Hi-End, MÜKEMMEL.

    Kesinlikle Hi-End ses kalitesine sahip. Buna en yakin bose soundsport ama ondan da hem malzeme kalitesi hem tasarım hem de ses olarak üstün. Şarjı 3-4 saat gidiyor full kullanımda. Kulakta tutunması çok iyi değil. Ama ne olursa olsun en iyi ses için tercih bu olmalı. Sesi duymaktan öte sanki görüyorsunuz. Enteresan olan olay şu; Kablosuz bir kulaklik olmasina rağmen kablolu H3 den çok daha iyi ses veriyor. Hatta birçok üst segment kulak üstü denedim H5 deki lezzeti alamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.07.2018
    Harika

    Mükemmel ötesi bir ürün. Basslarımgayet yeterli seviyede muazzam tasarım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.06.2018
    Şarj problemi var şarj olmuyor

    Şarj problemi var şarj olmuyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.05.2018
    B&O severiz

    Eşim çok araştırarak aldı. Oldukça memnun. Ses kalitesi çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.04.2018
    Dört Yıldız

    Ürünü 5 aydır kullanmakdayım, ses kalitesi net ve iyi. Tiz konusunda istediğim sesleri hep alırken bass'larda ise tatmin edici fakat harika değil. Ben ipin kumaşlı yapida olmasini çok beğendim, plastiklere göre çok daha iyi, ter tutmuyo, kaşıntî yapmıyo, kulakliklarin duruş pozisyonu ise bazen spor yaparken benden düşüyor kulağımın yapisi gereği hep küçük pedler kullanırım ve düştüğü zamanlar oldu fakar genel itibari ile çok memnun kaldığım, kasarımı bana göre gayet yerinde etrafdaki insanlarında dikkatini çeken bir kulaklik.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.03.2018
    H5 hakkinda

    Arkadaslar h5 ile sadece 1 telefonla baglanti yapabiliyorsunuz 2. Telefon icin secmeni gerekiyor diger telefonum bluetootunu kapatmalisiniz ayrica elektronik kismi kulak icine giren yerde oldugu icin kulakta 5-10 dk kalinca isiniyor buda kulagi rahatsiz ediyor ayrica ipin uzunluk kismi biraz kisa kafani saga sola cevirirken rahat hissetmiyorsun benim dusuncem ve tavsiyem olumsuzdur.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2018
    tavsiye ediyorum

    ürünü yaklaşık iki haftadır kullanıyorum. kullanışlı çok şık bir tasarımı var. tek dezavantaj olarak gördüğüm konu ise boynumdayken düşecek gibi hissediyorum çünkü hepi topu 18 gram. duruyor mudur düşmüş müdür tedirginliği yaşıyorum çünkü fakirlik böyle birşey.:)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bang & Olufsen BeoPlay H5 Moss Green Kulaklık kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bang & Olufsen BeoPlay H5 Moss Green Kulaklık yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat