Korax Vipcom HD Uydu Alıcısı Yorumları

Korax Vipcom HD Uydu Alıcısı yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 19.08.2019
    Mükemmel ürün

    Cihazın görüntü kalitesi mükemmel.Renkler çok canlı.Sadece bu özellik için bile alınır.Kanal geçiş hızı iyi.Biss key özelliğinin olması ayrıca güzel.Kısaca tam bir fiyat performans ürünü.

  • NI1 aracılığıyla, 14.11.2018
    İyi ürün, İyi Mağaza

    Uydu receiver son derece güzel fiyatına göre. İşinizi rahatlıkla görür. Mağazanın özenli paketlemesi ve ilgisi ayrıca kutunun içinden çıkan ufak madlen çikolata jesti içinde ayrıca teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 13.10.2018
    görüntü çok güzel

    106 ekran dahili uydu alıcılı led tv ye takıp denedik. televizyonun kendi uydusu meğer çöp müş. korax 'ın görüntü çok güzel. 2 usb çıkışı var. ürünün ön kapak açılınca sadece usb çıkışı var. kart veya modül girişi yok. menüde oyun var. diğer özelliklerini zamanla öğrenirim. Ürün güzel tavsiye ederim. hızlı kargo için teşekkürler

  • NI1 aracılığıyla, 22.06.2017
    uydu alicisi

    tavsiye ederim iyi alisverisler

  • NI1 aracılığıyla, 06.06.2017
    Güzel ürün

    Fiyata öre performans güzel. Belirtilen özellikler bulunmakta. Normal bir HD TVniz var ise SMART TV özelliklerini kısmen kazanıyor. IP TV desteği olması da ayrıca güzel. Güzel ürün Başarılı satıcı tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korax Vipcom HD Uydu Alıcısı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korax Vipcom HD Uydu Alıcısı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat