Spybox S10 Android 4K/UHD Uydu Alıcı Yorumları

Spybox S10 Android 4K/UHD Uydu Alıcı yorum ve tavsiyeleri

(60 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi

    çapına göre iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 27.04.2020
    Beklentilerimi karşılamadı...

    Cihaz, durup dururken kendini resetledi. Yeniden kurmak zorunda kaldım. Ayrıca çok ısınıyor. Bazen TV kanallarında sorun yaşanıyor. Yayın hatası! diyor. Arayüz de de sıkıntı var, bazen duruyor. Beklentimi pek karşılamadı. Diğer bir sorun da kargo ücreti. Ücretsiz olması gerekirken MNG kargo 13.tl ücret aldı. Gecikmede cabası!

  • NI1 aracılığıyla, 22.04.2020
    süper

    Bir uydu alıcısından çok fazla şey, kesinlikle mükemmel bir cihaz. özellikle ip tv aboneliği olanlar düşünmeden bu cihazı alabilir.

  • Amazzon aracılığıyla, 26.02.2020
    Güzel kullanışlı bir cihaz.

    ENİGMA 2 cihazım vardı. Ama bu cihaz harika. Görüntü kalitesi bence mükemmel. Kendimce araştırdım. Cihaz çok ama bu ürün gerçekten herşeyiyle harika. Ürün gayet kullanışlı. Kanal geçişleri hızlı. Kumanda fonksiyonlarını öğrenmek için biraz zaman lazım. Kumanda daha kaliteli olabilirdi. Netflix görüntü kalitesi iyi değil. Yazılımla düzelirmi bilemiyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 23.02.2020
    Mükemmel

    Ürün tam istediğim gibi 4K,iptv arayüzü mükemmel,Android olması tüm uygulamaları istediğiniz gibi yüklemenizi sağlıyor hızlı ve stabil çalışıyor cccam ile istediğiniz 4K kanalları izleyebiliyorsunuz(tabiki açılanları) ,Görüntü kalitesi çok iyi başka cihaz aramaya gerek yok bu kategoride.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 25.01.2020

    4k ve full HD görüntü mükemmel. Smart TV bilgisayar oldu ve gayet hızlı. Eksen uydudan aldım tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 14.01.2020

    Evet guzel ürün

  • NI1 aracılığıyla, 09.12.2019
    ürünü çok teslim aldım için 2 yıldız yeterli

    üründe sorun yok aras kargo ve mağza bir az sorun yaşadım

  • NI1 aracılığıyla, 19.11.2019
    Cihaz hızlı ve güzel

    Görüntü kalitesi çok iyi ancak ip tv kısmının ayarlarını henüz yapamadım.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 11.10.2019

    Olumsuz yorumu haketmiyor hem cihaz hem satıcılar.Televizyonum Ful HD daha önce başka uydularla kullandım.Görüntü bu kadar net olmamıştı.Televizyonum uyduyu takınca adı gibi on numara görüntüsü oldu.İçeriğinide güzel hazırlamışlar sunmuşlar.Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 11.09.2019
    Ürün kaliteli

    Ürün gayet kaliteli, tavsiye ederim. İlk yapmanız gereken ekran ayarlarını ve renk ayarlarını televizyonunuza göre ayarlamak olmalı. Ses oturtmak için bu işlem gerekli eski TVlerde bilginiz olsun. Plazma TV şimdi daha net göstermeye başladı. Hızlı kargo, tedarikçiye teşekkür ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 24.08.2019
    Güzel

    Ürün gayet sağlıklı çalışan kurulumu kolay olan bir ürün. Smart tv is olmayan ürünleri akıllı hale getiriyor. Kendi içinde ip tv olsa da eğer isterseniz sizde ücreti mukabilinde bir ip tv alıp rahatlıkla entegre edebilirsiniz. Oyun , internet özellikleri de başarılı. Takılma veya donma yaşamadım. Wifi yerine kablodan bağlantıyı tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 26.07.2019

    Ürün güzel mağaza ilgisiz

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 13.07.2019

    aklı olan parasını bu saçma cihaza vermez... cihazda loading launcher hataları çok oluyor ve insanı çileden çıkarıyor!. verdiğiniz paraya yazık.... ben aldım çok pişman oldum. ayrıca satıcı eksenuydu diye bir yer sattığı ürünü inkar edecek kadar seviyesizler ve ilgisizler...

  • NI1 aracılığıyla, 08.07.2019
    Eksiksiz, Faturalı..

    Mağaza iletişimi güzel. Ürün başarılı. bikaç gün kullandıktan sonra yorum yapıyorum. Güzel satıcı, güzel alışveriş.. 👍

  • NI1 aracılığıyla, 01.06.2019

    Ürün gayet güzel kullanışlı tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 27.05.2019
    Fiyat / Performans Ürünü

    Özellikle ip tv kanal geçiş hızı çok iyi. Uydu kanalları geçiş hızı bir tık daha yavaş ama kabul edilebilir seviyede. Görüntü kalitesi gerçekten güzel. Media Player olarak da altyazı rengi, büyüklüğü vs herşey ayarlanabiliyor, o açıdan da çok iyi. Evinizdeki NAS'ı otomatik görüyor. Android olması da istediğiniz apk'ları yükleyebildiğiniz için çok iyi. Örnek: Reklamsız Youtube için Smart Youtube uyglamasının apk'sını cihaza atın rahatça izleyin. Bunun gibi apk larla istediğiniz yapmakta özgür oluyorsunuz.

  • NI1 aracılığıyla, 27.05.2019
    Oldukça memnunum

    evet beğendimm. Gayet güzel kullanışlı. İP tv de donmalardan kurtuldum

  • NI1 aracılığıyla, 15.05.2019
    Aradığım cihaz bu

    Cihaz hızlı ve beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 29.04.2019

    İçinden kullanım cihazı çıkmayan cihaz bilerek konulmadığı söyleniyor böyle bir memlekette yaşıyoruz

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Spybox S10 Android 4K/UHD Uydu Alıcı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Spybox S10 Android 4K/UHD Uydu Alıcı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat