Alcatel Move Time Kidswatch Yorumları

Alcatel Move Time Kidswatch yorum ve tavsiyeleri

(79 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Ürün kurulumunda zorlandık. Fakat orijinal distribitör ürünü. Yani turkcellden ya da vodafone'dan alacağınız cihaz ile aynı garantiye ve orijinalliğe sahip.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Çok İyi Bir Ürün

    Ürünü alalı 1 hafta oldu. Başlangıç çok kötüytü. Ürünün kurulumunu yapmakta çok zorlandım. Sesebi kurulum esansında hattımızın internet tarifesi olmadığı içinmiş. Önce hattıniza inter tarifeli hat almanız gerek. Yardımci olmak amacıyla; 1. internet tarifeli hat. 2.Play storeden move time programını indirmek. 3.Mail adresiniz üzerinden kayit. 4.telefon üzerindeki uzunca olan ID kodunu girerek kayıt işlemini yani saat ile aktivasyon işlemini yapmak. Burdan sonra istediğiniz numarayı program üzerinden eklemek. Biz her türlü testi çekim, konum ve ıslaklık olarak test de etme imkanı bulduk. şarj ise 2 gün çok görüşme yaparsa 1 gün rahat gidiyor. Daha fazla para vermeye gerek yok.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tasarım ve kullanım 10 numara

    ürün gerçekten kaliteli ve kullanımı pratik. ayrıca android yazılımı da yeterli ve detaylı. tam istediğim ürün. tek kusuru çocuklara göre düşünülerek tasarlansa da kordonu kolay açılıyor veya takılıyor. saat yada cırt cırt tarzı bir şey konulsa daha iyi olabilirdi. arama yapıyorsunuz belirlediğiniz nolara. çocuk sizi arayabiliyor, seçerek yada tek tuşla. ayrıca numaralar arası çevrim yapması çok iyi. açılmayan her arama için sonrakini otomatik çeviriyor. şarjı aksamları kapatırsanız, 2 - 3 gün bekleme süreli diyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    2 hafta için çok memnunuz

    Ürün 2 haftaya yakın bir süredir kullanıyoruz. Android telefonumuza move time uyglamasın yükledikten sonra hesap oluşturma aşamasında bir kullanıcı adı ve şifre dışında bir de hesap numarası istedi. Fakat bunun ne olduğunu anlayamadık ve çağrı merkezini aradık birkaç farklı numaradan ulaşmaya çalıştıysak da cevap veren hiç olmadı. Bu aşamada biraz canımız sıkıldı. Daha sonra internetteki yorumları okurken bir kişinin "android telefonlara yüklemek çok sıkntılı iphone da uygulamayı kurup androidde kullanın" tavsiyesini okuyunca iphone kullanan bir yakınımızın telefonunda hesap oluşturup sonradan kendi telefonumuzda uygulamayı yükleyip çalıştırdık. Özellikleri görünce moralimiz düzeldi. Uygulamayı kullanması kolay. çocuğun telefonunun şarj durumu ve haritada nerede olduğunu görebilmek güzel. Fakat telefonunuzun gps'ini kapattığınızda bir süre kendine gelemiyor. En son bulunduğu yerde kalıyor. Güvenli bölgeler belirlediğinizde her biri için ayrı ayrı nildirim alıyorsunuz. Ben ev ve okul diye 2 güvenli bölge belirledim. Sabah servise binip yola çıktığında ev güvenli bölgesinden ayrıldı diye bildirim alıyorum. Okula vardığında ise okul güvenli bölgesine girdi diye yine bir bildirim alıyorum. Okul sonunda servise bindiğinde ise yine okul guvemli bolgesinden ayrıldı diye bildorim almaya devam ediyorum. Bunların dışında bir de adımsayar var o gün kaç adım attığını da gorebiliyoruz ama luzumunu anlayamadım. Herşeyden önemlisi çocugunuza ulaşabilmek çok önemli. Onu da rahatlatan birşey. Oglum bu yıl 2. sınfta aslinda geçen yıl aklımdaydı ama ilk defa servisle okula gittigi ve ilk defa anaokulu gibi basinda surekli ogretmen bulummayacakti. Kendine guveni gelmesi acisindan butun yil aklim lalsa da almamistim. Bu yil okul baslamadan hen once aldik ve cok memnunuz. Uzak olsak da iletisimde kalabilmek cok guven verici ve rahatlatici. Suan için emin olamadigim tek mesele, hemen bir ariza cikarip cikarmayacagi ve ihtiyac oldugunda muhattap bulabilecek miyiz..

  • HepsiB. aracılığıyla
    Berbat

    Çocuk koşarken kolundan fırlayıp çıkıyor normal kordonlar gibi milli değil daha ilk gün çocuk saati kaybetti her gün bantlıyoruz evden çıkarken artık🤦‍♀️ Konumu sürekli yanlış gösteriyor doğru gösterdiğinde ise ancak bir saat sonra kafa yerine geliyor😖 Çocuk okuldan eve gelmiş güvenli bölgeden ayrıldı mesajı yeni geliyor o derece Bildirimi genelde uygulamayı açınca veriyor Bir hafta kullandı ikinci hafta adım sayısı uygulamadan görünmüyor artık🤷🏻‍♀️ Adım sayısı önemsiz gelebilir ama çocuğun en azından tenefüse çıktığını vs kestirebiliyordum bakarak Arada kendi kendine çevrim dışı diyor Uygulama hep yanlış bilgi veriyor Ha sadece konuşmak için derseniz alın ama gps ve kordon tam bir fiyasko

  • HepsiB. aracılığıyla
    Kurulum aşamasında muhatap yok

    Ürün çocuğunuzdan haberdar olmak için iyi. Ama hiç bir muhattap bulamamanız insanın keşke bu marka olmasaydı demesine neden oluyor. 2010 yılından bu yana hepsiburadadan alış veriş yaparım ilk mutsız olduğum alış verişimdi maalesef

  • HepsiB. aracılığıyla
    Uygulaması çok kötü.

    Server sistemi ile haberleşme sürekli kesiliyor. Operatör fark etmiyor. Movetime uygulaması ile problem yaşanıyor. Geçenlerde 2 gün boyunca telefon çalışmadı. Nerdeyse bozuldu diye servise gönderecektim. Tavsiye etmeyeceğim bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla
    SAR değeri çok olumlu

    Diğer Çin malı muadillerine göre malzeme kalitesi ve en önemlisi çocuklarımızın sağlığı açısından sar değeri çok olumlu bir ürün, tek başına bu değer bile bu ürünü tercih etmek için yeterli, diğer ürünlerin yabancı sitelerdeki yorumları çok kritik bilginize...

  • HepsiB. aracılığıyla
    alın

    Müthiş alın bence tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    kullanışlı fakat sağlamlık konusunda şüpheli

    ürünü 3 ay sorunsuz kullandık. sol iki tuş işlem yapmaz oldu çalışmıyor... ne arama yapılabiliyor ne gelen aramaya cevap veriliyor... garantiye gönderdik bakalım ne diyecekler... kullanıcı hatası deyip işin içinden çıkmazlar umarım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    kullanışlı bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    +lari sar değeri ve bataryası

    Saat 10 numara 5 yıldız bir telefon. Uygulama oldukça fonksiyonel . Kesinlikle alınacak ürün. Çok araştırdım sar değeri ve batarya konusunda rakipsiz. Tek eksiği dokunmatik ekranı denebilir. Kızım için aldım sistemini hemen kavradi. Kurulum 10 dk da tmm. TLF kullanıma hazır. Umarım zamanla batarya performance si düşmez.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Move time uygulamasını kuramayalar için bir öneri: önce bir iphone bulun ve ona programı kurup kayıt olun. Çünkü android telefonlarda kayıt olmak işkence. İphonelarda bu program daha stabil çalışıyor. Ben de android de epey uğraştım bir türlü kayıt olamadım sonunda bi yolu denedim. Oldu. Program android de düzgün çalışıyor ama kayıt olma kısmı sıkıntılı. Onun haricinde sıkıntı yok programda.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Dokunmatik olsaydi daha iyi olurdu

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    SAATİ ALALI 3 AY OLDU ÇOK İYİ ÇALIŞIYOR

  • HepsiB. aracılığıyla
    mükemmel

    bu ürünün mavisini bimden aldım , ürünün bütün özellikleri çalışıyor hiçbir sıkıntı su yok . sadece telefonda programı kurup oturum açmak istediğimde IMEI nosjnu kabul etmedi , daha sonra e-devlet ten sorgulayıcı da kayıtlı olduğu nu gördüm ondan sonra kabul etti ve sikintisizz bu şekilde calisiyir

  • Media Markt aracılığıyla, 26.12.2019
    çok başarılı

    Ürün hem kaliteli hemde yer bildirmi çok iyi. Sesli uyarı yanında titreşimde olsa çok daha güzel olurdu. Telefon defterine kayılı kişilerin ismini değiştirememek büyük sıkıntı. Ama işini son derece iyi görüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2019
    Dört Yıldız

    ŞARJ ADAPTÖRÜ OLABİLİRDİ ÜRÜN F/P BENCE

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2019
    Almayınnn

    2018 Ağustosunda aldığım ürün geçen öğretim yılında sorunsuz çalışıyordu.Ancak artık telefon uygulaması kapalı iken uyarılar gelmiyor.Uygulamayı açtığınızda hepsi görünüyor.MOVETİME uygulaması aylardır güncellenmiyor.Ayrıca OUNO servis bakıyor ürüne ve çok beceriksizler.Tuşu çıktığı için gönderdiğim ürün hopolörü bozulmuş olarak geldi.Tekrar gönderdiğimde yazılım güncelleyip geri gönderdiler yine çocuk bizi dumuyor ama biz onu duyuyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.06.2019
    Sakın almayın sakıınnn

    Berbat bir ürün. Sakın alıp paranızı çöpe atmayın. O memnunum diyenleri de 2 ay sonra görürüm. 2 arkadaşıma ilk aldığımda tavsiye etmiştim. Şu an çok mahçubum. Şans işi değil yani. Kalitesiz. Sizi ve çocuğunuzu yarı yolda bırakır. Ben kampta olan oğlumla dünden beri konuşamıyorum. Onun sesi geliyor ama, benim sesim ona gitmiyor. Sesli mesaj gönderiyorum, 1 saat sonra ulaşıyor. Rezil ettiler bizi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Alcatel Move Time Kidswatch kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Alcatel Move Time Kidswatch yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat