Zeblaze VIBE3 Siyah Akıllı Saat  Yorumları

Zeblaze VIBE3 Siyah Akıllı Saat yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 23.07.2020

    Ürünü aliexpress üzerinden sipariş verdim Türkiye fiyatının yaklaşık 1/4 fiyatına. Daha önceden düşük kaliteli 1-2 saat daha almıştım ve kullanım süreleri yaklaşık 1 2 ay civarıydı sonrasında arızalandı ama zeblaze Vibe 3 pro cidden çok güzel bir saat oldukça gösterişli ve kolda çok iyi duruyor. Thor serisi gibi google playe giremiyorsun veya fotoğraf video çekemiyorsun ama o özellikteki saatler aliexpresste bile 700-800 lira 1/4 fiyatına spor takibi nabız sensörü uyku takibi arama ve mesaj bildirimi yapan pili yaklaşık 5-6 gün giden bir saat aliyorsun. E daha ne isteyesin. Fazlasını isteyene Thor serisini tavsiye ederim çok fazla bir özelliği olmasın fotoğraf video çekmesin yüz tanıma olmasın dersen vibe serisi saatler yeter de artar tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 24.07.2019
    Fiyat-performans ürünü

    Ürün gayet kullanışlı. On dk içinde uygulama indirip telefonumla eslestirdim. Hafif bir kasasi var ama urun biraz kaba. Alacak olanlar bunu goz onunde bulundursun. İnce bileginiz varsa fazla buyuk durabilir.

  • NI1 aracılığıyla, 15.06.2019
    sorunsuz

    Ürün anlatıldığı gibi kaliteli ve güzel...

  • NI1 aracılığıyla, 18.01.2018
    hediye

    hediye olduğu için olumlu yada olumsuz yorum yapamayacağım

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Zeblaze VIBE3 Siyah Akıllı Saat kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Zeblaze VIBE3 Siyah Akıllı Saat yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat