LG F2J5TNP3W A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

LG F2J5TNP3W A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(110 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Guzel urun..ihtiyaçlarımızı karşıladı..

  • HepsiB. aracılığıyla

    Çamaşır Makinasını yaklaşık 1 senedir kullanıyorum sizlere uzun süre gerçek bir kullanıcı olarak artı ve eksilerini anlamaya çalışacağım. Eksileri: 1)- Makina yüksek dereceli programlarda çalışır iken (örn. beyazlar) inanılmaz derecede plastik kokusu geliyor. İlk zamanlar makina yeni olduğu için dedim fakat 1 sene oldu hala aynı, bu sebeble 60 derecenin üzerinde yıkama yapamıyoruz. 2)- Makinanın daha 2. ayında körük lastiğinde yırtılma meydana geldi, servisi ve müşteri hizmetlerini aradığımda bunun kullanıcı hatası olduğunu ve 250 tl bir ücretle değiştirileceğini söylediler. 3 yıllık garanti malesef bu tarz arızalar için geçerli değil arkadaşlar bilginize. Bu da malzeme kalitesizliğinin bir kanıtı. Artıları: Artı olarak söyleyebileceğim tek şey sessiz çalışması. (fakat sıkmada ses seviyesi yükseliyor) Alacak olan arkadaşlar bunları göze alıpta tercihlerini yapsın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İnanılmaz sessiz çalışıyor. Sıkma da dahi sessiz. Kullanımı çok pratik. Son elemede tüm rakiplerini solladı. İyi ki almışım. Tavsiye ediyorum. Kurutması çok başarılı. Kuruya yakın sonuç veriyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bu çamaşır makinesini çok beğendim. Çok iyi çalışıyor, az su ve enerji kullanıyor. Sessiz değil ama eski çamaşır makinesinimden daha iyi. Yetkili kurulum için randevu almak üzere LG müşteri hizmetleri ile iletişime geçmeden önce bir hesap oluşturarak makinenizi LG web sitesine kaydetmenizi tavsiye ederim. Çamaşır makinesini kurmak için LG yetkili servisinden randevu almak için LG müşteri hizmetleri numarasını (444 6 543) birkaç kez kullanmayı denedim ama bir operatöre ulaşamadım. Son olarak LG Türkiye WhatsApp numarası: 530 918 6543'ü kullandım ve ertesi gün yetkili servis teknisyeni geldi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Makineyi asagidaki tum olumsuz yorumlara ragmen kalitesine guvendigim ve cevremizdeki tanidigimiz cok memnun oldugu icin satin aldim. Iyi ki de satin almisim diyorum makinemden gercekten cok memnunum sesi her makine kadar baska markalardan da makinelerimiz oldu cevremde de goruyorum hicbiri daha sessiz calismiyor Temizligi makinenin icinin tertemiz kalmasi cok guzel. Ozellikle kirisik azaltma programi gercekten ise yariyor benim icin tek handikapi iki uc program haricinde sureleri camasirin kilosuna gore tartarak olcuyor bu sure 4 saat de olabiliyor 1.30 saat de ama kendinize gore ayarlayip cok rahatca alisiyorsunuz zaten renkliler icin koyu renkler(suresi belli) programi, beyazlar icin de pamukli yikama(bu tartiyor ama sure cok degil) yeterli oluyor. Plastik kokusu kisminda ise ilk baslarda hissediyordum ama simdilerde oldukca azaldi makinenin yeni olmasiyla ilgili diye dusunuyorum. Bence parcalari olsun kendisi olsun cok guzel bir makine alacaklar guvenle alabilirler. Evimde hic kullanmadigim bir marka olarak televizyon ve camasir makinesini satin aldik LG den gercekten cok memnun oldugumu soyleyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Normal hızla geldi ve bir süredir kullanıyorum gerçekten çok temiz yıkıyor. Çok memnun kaldık . Herkese öneriyorum

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Sessiz çalışıyor ancak içerisinde kalın çamaşırlar olunca makine duruyor sıkmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bir yıldır aynı modelin 9 kiloluğunu kullanıyorum çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı çok memnunuz. İkinci bir makine ihtiyacı olduğunda yine lgden şaşmayalım deyip bu modelini aldık bir aydır kullanıyorum çok şükür bir sıkıntısı yok. Almak isteyenlere kesinlikle öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Alternatif ürünleri de araştırdıktan sonra almaya karar verdiğimiz bir ürün. Deneyimlerim ise ; 1. Satıcı H/B üzerinden incehesap.com süratli bir şekilde kargoladı. (Büyük beyaz eşya ve alt satıcı olması nedeniyle daha uzun süreceğini düşünmüştüm keza ilgili alım sayfasında kargo için bayağı bir uzun süre gözüküyordu. C.Tesi siparişi verdim, P.Tesi ürünü teslim aldım.) 2. Horoz Lojistik gayet ilgili gelmeden önce aradılar ve sorunsuz 1.Kata çıkarttılar, teşekkürler. 3. LG Ankara Yetkili Servisi kurulum için birkaç kez aramak zorunda kaldım ama 3.gün ilk kurulumu yaptılar. 4. Makine beklediğim gibi gayet sessiz özellikle yıkama aşamasında, sıkma da biraz daha ses oluyor ama serviste öyle söylemişti. Eski makineye göre çok aşırı ses sorunu yok. 5. Yıkanan ürünler bilmiyorum bana mı öyle geliyor ama gayet temiz yıkanmıştı. 6. Son olarak Hepsiburada.com ve incehesap.com satıcısına içten teşekkürler yine bana mükemmel bir alışveriş deneyimi yaşattınız ve yanıltmadınız.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2023
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel

  • Trendyol aracılığıyla, 25.05.2022
    (Ürünü satın aldı)

    çok sesli ve sallantılı çalışıyor servis çağırdık geldi güya ayar yaptı gitti yine aynı tam bir rezillik kesinlikle tavsiye etmiyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 16.04.2022
    (Ürünü satın aldı)

    tavsiye ederim indirimli aldım

  • Trendyol aracılığıyla, 31.03.2022
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo apartman girişinde bıraktı. Kolinin bir kenarı biraz yırtılmıştı. Kargo şirketi değiştirilmeli.

  • Trendyol aracılığıyla, 03.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Harika Bi ürün tavsiye ederim

  • Trendyol aracılığıyla, 30.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    alalı 5 ay oldu saat gibi çalışıyor. rahatlıkla alabilirsiniz ancak ilk geldiğinde içinden su akmıştı o da horoz lojistiğin kusuru

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Lg nin bütün urunlerini beğeniyorum. Çamaşır makinasi da mukemmel.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kötü yorumlara sakın aldanmayın. Yakın çevrem kullandığı ve çok tavsiye ettikleri için aldık. Çok memnunuz. Acayip sessiz çalışıyor ve çok güzel yıkıyor. İyiki almışız diyoruz. Teşekkürler LG...

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2021
    Memnunum

    Olumlu yönleri: Çamaşır makinemizi değiştirmek istiyorduk. Açıkçası aklımda hiç bu marka yoktu. Komşumun tavsiyesiyle bakalım dedik. Çok ta beğendik gerçekten wifi bağlantısı filan da var. Aşırı teknolojik bir ürün. İç hacmi de çok geniş. Çamaşırları pırıl pırıl yapıyor. İyi ki de Lg almışım cidden çok memnunum. Alacaklara da gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 16.04.2021
    sessiz çalışıyor

    Evimdeki bütün teknolojik aletlerin neredeyse hepsi LG markadır. Yeni evlendiğim için bütün eşyaları sıfır aldık ve bence en uygunu incehesap.com olduğu için buradan LG'nin bu model çamaşır makinesini aldım. Annemin evindeki makine çalışınca yer sallanıyordu ama bu makine çok sessiz çalışıyor. Çamaşırın kilosuna göre otomatik olarak çalışma süresi uzuyor yada kısalıyor. Bu programla uğraşmak istemeyen kadınlar için çok güzel bir özellik. Kargo çok kısa sürede geldi. LG'den bir ekip 3 gün sonra gelip kurulumu yaptı ve 5 aydır çok memnun bir şekilde kullanıyorum. Sessiz ve akıllı bir makine..

  • Trendyol aracılığıyla, 14.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    sorunsuz bir sekilde ulasti.ve makinadan memnunum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG F2J5TNP3W A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG F2J5TNP3W A +++ Sınıfı 8 Kg Yıkama 1200 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat