LG F4J9JHP2TD A +++ Sınıfı 10.5 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Inox Yorumları

LG F4J9JHP2TD A +++ Sınıfı 10.5 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Inox yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 01.02.2019
    Süper

    Mükemmel bir makine tavsiye ederim

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2018
    sorunsuz

    basarılı magaza uygun fiyat

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2018
    Çok memnunum

    Evet çok beğendim

  • NI1 aracılığıyla, 25.10.2018
    Kurulum tamam 3 haftalık tecrübeme dayanarak yazıyorum

    Mağaza ürünü siparişin ardından 1 gün içerisinde kargoladı ve sorunsuz elime ulaştı. Arada kargo takip ile ilgili sorumu 1-2 saat içerisinde yanıtladı. Bunlar dışında, horoz lojistik ile yollanmış. Kargo elime ulaştığında kutunun altında taşımadan ötürü sanırım kartonda ufak bir alanda yırtılma olmuş. Bu yırtılma bana önemsiz geldi ama yine de kayda aldırmak istedim, fakat lojistik firmasındaki arkadaşlar kesinlikle zabıt tutamayacaklarını, yöneticilerinden kesin talimat aldıklarını. Eğer istemezsem ürünü geri götürüceklerini belirttiler. Ben de yetkili servisi aradım bunun üstüne, yetkili servis ürün garantisinin karton ambalaj durumuna bağlı olmadığını bildirdi. Nitekim kuruluma gelen arkadaş ta bu şekilde kurulum yapıp garantiyi başlattı.

  • NI1 aracılığıyla, 21.10.2018

    Teşekkür ederiz. Aklımızdaki soru ve sorunlara muhatap bulduğumuz İÇİN gönül rahatlığımız oldu. Teknik servis kurulumu yaptı. Yalnız bilmediğim bişi öğrendim. LG GARANTİ uzatımı yokmuş tek büyük eksi yanı budur. Yine de pişman değilim. Motor Teknolojisi ve sessizliği hayranlık veriyor. Dolabımızı SIEMENS BULAŞIK BOSH MARKALARI tercih edildi. Hangisin de hem ÜRÜNLER de seviste ve kapıya gelen ARKADAŞLAR da en iyi kalite var derseniz tabiki SIEMENS VE BOSH iş bitiminde dahi son kontrolleri ve elamanlarının ürün ambalajlarına kadar atıp atmadığını soruyorlar. LG daha diğer tüm konularda olgunlaşması gerekiyor. Saygılar. SEMA hanım tekrar teşekkürler. :)

  • NI1 aracılığıyla, 31.05.2018

    sürat kargo tam bir rezalet

  • NI1 aracılığıyla, 29.03.2018
    lg f4j9

    ürünün kurulumu yapıldı. kullanmaya başlamadık. güzel görünüyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG F4J9JHP2TD A +++ Sınıfı 10.5 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Inox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG F4J9JHP2TD A +++ Sınıfı 10.5 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Inox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat