Bosch KGN86DW30N A++ 619 Lt Kombi Tipi Buzdolabı Yorumları

Bosch KGN86DW30N A++ 619 Lt Kombi Tipi Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(36 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    kargo sorunsuz geldi...

    daha kutusundan açmadım ama kutunun üzerindeki ürün koduna bakarsak aynısı. inşallah istediğim gibi çıkar. deryaavmm teşekürler.. .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.03.2022
    yıldızı her zaman hak ediyor

    Olumlu yönleri: harikulade bir ürün ayrıca satıcıya teşekkür ederim ilgi ve alakanız dan dolayi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.12.2021
    oldukça başarılı bir ürün çok geniş ölçülerine dikkat etmek lazım

    Olumlu yönleri: oldukça başarılı bir ürün çok geniş ölçülerine dikkat etmek lazım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: İşten sonra yemek yapmaya fırsatım çok olmadığı için annem haftalık olarak yemek getiriyor, eski kullandığım buzdolabına zar zor sığabildiğim için daha uygun bir buzdolabı olarak satın aldım. Genişliği ideal ve yeterli. Dijital paneli, her şeyi kolayca ayarlayabilme imkanı veriyor. Görünüşü şık ve göz dolduruyor. Uzun ömürlü bir buzdolabı arıyorsanız tercih edebilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.12.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Genelde evde olduğum için pasta ve börek gibi şeyler çok yapıyorum, daha sonra yiyebilmek için dondurucuya atmak istiyorum ancak bir süre sonra yer bulamıyorum. Eski buzdolabımı bırakıp kendime daha uygun genişlikteki bu buzdolabını satın aldım. Yiyeceklerimi rahatça sığdırabildim. Beyaz renginin çok çiğ kalacağından korkmuştum ama çok şık bir rengi var. Kapı menteşesi sağ veya sol olarak kullanıma göre değiştirilebiliyor. Güzel düşünülmüş bir özellik bence.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Sürekli arıza yapmasından bıktığım buzdolabımı değiştirmeye karar verdim. İnternette uzun bir süre araştırdım. İndirimli ürünleri takip ettim. Sonucunda kaliteli ve cazip fiyat kampanyasıyla Bosch marka buzdolabını keşfettim ve aldım. Eşimde onayladı. Enerji tasarruflu ve ferah iç hacmi ile tüm ihtiyacımı karşıladı. Ürünlerin uzun zaman tazeliğini muhafaza ediyor. Çok memnunum kaldım. İhtiyacı olan herkese kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.06.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Fiyat olarak oldukça yüksek maliyetli bir ürün. Annem uzun zamandır buzdolabını değiştirmek istiyordu. Ev ahalisi kalabalık olunca dolabında büyük olması gerekiyor. Bir ürün fiyat araştırmasından sonra bosch un bu ürününde karar verdik. Satıcı çok ilgiliydi. Kafa karışıklığına neden sorulamızın hepsini içtenlikle yanıtladı. Ürünü çok güzel bir şekilde paketleyip göndermişti. Çok memnun kaldık. Cihazım kendisi de kaliteli. Memnunuz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    pahalı

    Olumsuz yönleri: "Eğer kalabalık bir aile değilseniz kesinlikle almayınız. Bize çok büyük geldi. Özellikle sesinden çok rahatsız olduk. Kesinlikle tavsiye etmiyorum, hiç memnun değilim çünkü. Dondurucu bölümü iyi dondurmuyor ve yiyeceklerimi saklayamıyorum. Bazen de koku oluşuyor. Müşteri hizmetleri de bizimle hiç ilgilenmedi. Bu kadar ücret ödeyecekseniz daha iyilerini çok rahat bulabilirsiniz. "

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Merhaba eski buzdolabınızın ne yazık ki eski performansını yitirmesi üzerine GittiGidiyor'dan Bosch marka bir buzdolabı soğutucu Sipariş girdim ürün gerçekten beklentimin çok daha üzerindeydi diyebilirim en başta oldukça hassas ve özenli bir şekilde paketleme işi hoşumuza gitti. öte yandan asla buzlanma yapmıyor. programları da gerçekten çok iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Bosch'u annemin tavsiyesi ile aldım çok memnunum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Bosch markasının bu model buzdolabını ablam kullanıyordu. Çok memnundu ben de tavsiye üzerine çeyizim için aldım. Kullanmaya başlayalı 5 ay oldu ve ben de çok memnun kaldım. Aşırı derece geniş ve derin bir buzdolabı. Soğutmasından çok memnun kaldım. Ayrıca buzluk kısmının da derinliği sayesinde derin dondurucu almama gerek kalmadı. Koku yapmıyor ve çalışırken çok sessiz sesini duyamazsın. Gerçekten düşünmeden alın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.11.2020
    "süper"

    Olumlu yönleri: Bosch buzdolabını yaklaşık bir senedir kullanıyorum. Bu zamana kadar sorunsuz kullandım. Ömürlük bir buzdolabı bence. Koku yapmıyor. SU içecek vb. şeyleri hzılıca soğutuyor. Aslında ben daha önce hiç kullanmamıştım Bosch marka buzdolabı. Bu yüzden kararsız kaldım alırken birazda tereddütlüydüm. Ancak çok güzelmiş çok memnunum. Rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Uzun araştırmalarım sonucunda bu buzdolabının almaya karar verdim. Fiyatına oldukca da uyguna bulduğum için bu kalitedeki bir buzdolabını kaçırmadan almak istedim. İyikide almışım şu an fiyatları inanılmaz derecede artmış durumdadır. Şu an kullanıyorum ve herhangi bir problem bulunmamaktadır. İç hacmi oldukça genişdir. Bu kadar büyük olacağını tahmin etmiyordum. İç malzeme yapısında oldukça kaliteli yapılmıştır. Almak isteyenler de tavsiye ederim. Soğutma kapasitesi son derece başarılıdır. Oldukça kaliteli bir yapısı bulunmaktadır. Mutfağımıza çok güzel yakışmıştır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.10.2020
    "harika"

    Olumlu yönleri: buzdolabımın artık eskidiği ve kaliteli bi performns vermediği için yeni bir buzdolabı almak istiyordum biraz araştırdktan sonra sonra boschun bu ürününe denk geldim ve kalitesini yine bozmamış zaten eski dolabım da aynı markaydı boscha dvam ederk doğru tercih yaptığmı görmüş oldm özellikle buzdolabı çokk geniş eviniz kalabalıksa ve acba sığar mı diye düşünüysanız hiç tereddüt etmyn kesinlikle yetiyr no frost olmsı da buzlanmaya karşı harika bi özellik buzluğun aşağıda olmsını ben özellikle tercih ettm uzanmakta sıkıntı çktiğim için fan sistmi sayesinde dolabın her yrindeki yiyeckler eşit derecde soğutmaya uğruyor harika bi ürün ksnlikle fiyatına değiyor

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.09.2020
    Sessiz ve enerji tasarruflu

    Olumlu yönleri: Çok sessiz çalışıyor ve çok az enerji harcıyor. Buzluğunun altta olması sebebiyle tercih ettik biz. Dış görünüşü çok şık. Tam istediğimiz gibi oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.08.2020
    İYİ

    Olumlu yönleri: buzdolabım aniden bozulmuştu tamirci çağırdık garantisi bititği için masrafa gerek yok çok pahlı olur dendi sanıyorum motorundan kaynaklıydı :( biz de ertesi gün bu dolaptan aldık alttan donduruculu 619 lt hacimli no frost sessiz gibi çalışan geniş bir buzdolabı her şerde bir hayır varmış gerçekten

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: 3 yıllık evliyiz. Evlenirken eşim beğendi bu buzdolabını. Çok ta beğenerek aldık. Özellikle bu ters kapılı olanlardan istedi. Derin dondurucusu altta normal buzdolabı üstte. Hacmi 682 litre gibi oldukça geniş bir hacmi var. Rafları falan çok kullanışlı. Bir de bosch markası kalitesini ıspatlamış bir marka. Meyvelik sebzelik kısmı da çok kullanışlı. Bence keisnlikle parasının hakkını veren bir kalitede. Herkese tavsiye edebileceğim bir buzdolabı. Almayı düşünenler gözünüz kapalı alabilirsiniz bence.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Uzun zamandır kullanmış olduğumuz Buzdolabımız artık beni değiştirin diye bağırıyorduk. Bende yaptığım araştırmalardan sonra Bosch marka bu buzdolabını buldum. Özellikleri çok hoşuma gitti. Hemen sipariş verdim ve şu anda evde kullanıyorum. İyi ki bu buzdolabını almışım diyorum. Herkese tavsiye ediyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 11.05.2020
    Gayet başarılı

    Ürünü aralık ayında aldım. Mayıs başında dereceyi 4 e çektim. Soğutma durumu çok iyi. ayrıca iç hacim mükemmel. Dolduramıyoruz.

  • NI1 aracılığıyla, 30.01.2020
    Servis

    Bosh servisi çok profesyonel, bazı arkadaşların bahsettikleri (100 tl karşılığında temizlik ürünü satmaları gibi) konular olmamıştır. Ürünü kurup gerekli bilgilendirmeyi yapmışlardır. Teşekkürler.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch KGN86DW30N A++ 619 Lt Kombi Tipi Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch KGN86DW30N A++ 619 Lt Kombi Tipi Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat