Bosch KDN65VI20N A+ 526 lt NoFrost Buzdolabı Yorumları

Bosch KDN65VI20N A+ 526 lt NoFrost Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(15 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Trendyol aracılığıyla, 17.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Mal iyi kardas.

  • Trendyol aracılığıyla, 20.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Güzel ama boyu kısa

  • Trendyol aracılığıyla, 03.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürün kaliteli yalnız taşıyan kargo firması 15 günde anca teslim edebildi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 16.11.2020
    "güzel"

    Olumlu yönleri: Buzdolabına uzun araştırmalar sonunda bunu almaya karar verdim. Bunu almamda ki en büyük etken bu markaya olan düşkünlüğümdü ve de hakkında yapılan güzel yorumlardı. Buzdolabından bahsetmem gerekirse tasarım olarak çok başarılıdır. Bizim mutfağı oldukça güzel bir hava kattı. Malzeme yapısını çok başarılı buluyorum. Soğutma kapasitesi de çok iyi. Yiyecekleri uzun süre rahatlıkla bozulmadan muhafaza edebiliyorsunuz. Bununla birlikte malzeme yapısı da oldukça kaliteli. Dondurma hacmi çok geniş ve rahatlıkla bize yetmektedir. Oldukça sessiz çalışmaktadır. Motoru çalıştığında bile çok fazla ses olmuyor. Ben çok memnunum. Almak isteyenlere tavsiye ederim fiyat olarak da böyle bir buzdolabına göre uygun olduğunu düşünüyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 18.09.2020
    Çok kötü

    Bu model 4-5 cm geriye yatık duruyor. 6000 üstü verip yokuşta duran şahin kapısı gibi bir dolap kapısına sahip oluyorsunuz. Buzdolabının yamuk duruyor olması kullanımı çok olumsuz etkiliyor. Rahatsız ve sorunlu. Özellikle Türkiye'ye satılan bir ürün sanırsam. Teknolojisi düşük, fiyatı aşırı yüksek.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2020
    "başarılı "

    Olumlu yönleri: Geçen sene buzdolabımız bozulunca annem bu modeli beğendi. Benm de çok beğendim ve bir yıldır kullanıyoruz çok memnunuz. Özellikle bu gardrop modeli geniş aileler için çok kullanışlı. Hacmi çok geniş. İç dizaynı ve kalitesi çok çok başarılı. Bir de Bosch gibi kalitesinden emin olduğumuz bir markanın ürünü ve fiyat performans açısından da çok başarılı. Herkese tavsiye edeirm.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2020
    "MÜTHİŞ"

    Olumlu yönleri: 622 litre geniş bir hacmi var, istediğim tüm yiyecekler içecekler ve tencelere rahatlıkla sığıyor, 44 dB ses seviyesi ile sesi hiç yok ilk zamanlar çalışıp çalışmadığını kontrol ediyordum, gardrop tipi buzdolaplarını seviyorum soğutucu kısmı alt kısımda oluyor ve kullanılması daha rahat oluyor, soğutma performansından bölmeler arasında kokuların bir birine karışmamasından ve soputma performansından oldukça memnunum. Şık bir tasarımı var yüksek performans gösteren harika bir buzdolabı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Yeni taşındığımız eve yeni bir buzdolabı alacaktık hemde gardırop tipi bir buzdolabı. Yaptığım incelemelerden sonra Bosch marka bu buzdolabını buldum. Hemen sipariş ettim ve şu anda yeni evimizde kullanıyoruz. Gerçekten çok güzel bir buzdolabıymış Herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.05.2020
    "Güvenilmez"

    Olumlu yönleri: Olumsuz Olumsuz yönleri: resimdeki bataryayı göndermedi. kullanılmış bataryayı gönderdi. hiç bir kimseye tavsiye etmem. sistem bu kişiyi çıkarması gerekir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.01.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Bu buzdolabını biz Ankara kahraman kazan daki evimiz için aldık. Orda bahçe ekmek için falan yaptığımız bşr köy evimiz var. Orda kullanıyoruz. Gayet uygun fyata aldık ve çok ta kaliteli bir buzdolabı. Yiyeceklerimizi uzun süre tazeliğini koruyacak şekilde saklayabiliyoruz. Buzlanma karlanma falan olmuyor. Hacmi de gayet yeterli. Eğer ihtiyacınız varsa ben kesinlikle tavsiye ederim. Alın pişman olmayacağınız bir dolap keisnlikle.

  • Media Markt aracılığıyla, 05.12.2019
    Güzel ürün

    Ürün büyük ve içi geniş harikaymış çok memnun kaldım teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.11.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Çift kapılı, inox, no frost gayet kaliteli bir buzdolabı. A+ enerji sınıfı. 43 db ses seviyesi var. Gece gürültü yapmıyor. Rafları sağlam ve malzemesi iyi. Işığı güzel. Kapıları rahat kapanıyor. Toplam 526 lt kapasitesi var. Herşeyim rahatça sığıyor. Dijital ekranı da iyi. Gayet şık ve sade. Çok beğendim. Mutfağımdaki diğer inox eşyalarla çok uyumlu oldu.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2019
    "..."

    Olumsuz yönleri: Birçok araştırmamız sonucunda bu üstten donduruculu Bosch markasının buzdolabına bulduk ürün yerlerine göre bir tık daha güzel diyebiliriz standartların üzerinde bir Kaliteye ve dayanıklılığa sahip güzel bir ürün 597 litreye yakın bir iç hacme sahip ürünün beğenmediğimiz tek özelliği fiyatı piyasada özelliklere sahip birçok ürün var bulmaz kusur değil ancak bu kadar yüksek fiyata olmaması gerektiğini düşünüyoruz Bu ürünün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.10.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Buzdolabimız 12 yılın sonunda artık emekliye ayrılmaya karar verdi. Bosch markasını çamaşır makinesinde deneyip memnun kaldığımız için aynı memnuniyeti buzdolabında da yaşayacağımızı düşündük. Geniş aileler için ideal bir hacme sahip. Sebze ve meyvelerin daha uzun süre bozulmadan dolapta muhafaza edebliyor. Karlanma, buzlanma yaşamadan bir no frost kullanımına sahip. Enerji tasarrflu ve sessiz çalışan bu dolap tam bize göreymiş. En az 15 yıl bizimle.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.08.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Kayınvalidemlerin buzdolabı bozuldu. Eşim de tek erkek çocuğu olduığu için buzdolaplarını biz aldık. Bosch dan Bosch KDN65VI20N bu modeli aldık. Üstten derin donduruculu oldukç akullanışlı bir buzdolabı. Belki kalabalık aileler için yeterli gelmeyebilir ama onun dışiındaki ihtiyaçlar için ideal. Almayı düşünenlere rahatlıkla tavsiye edebileceğimiz bir dolap.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch KDN65VI20N A+ 526 lt NoFrost Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch KDN65VI20N A+ 526 lt NoFrost Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat