Profilo BM4284EG Bulaşık Makinesi Yorumları

Profilo BM4284EG Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 24.05.2019
    Ürün söylendiği gibi çelik taban değil!

    Ürünü plastik aksamlı olanlar koku yaptığı için çelik taban ve çelik kazan olduğu düşüncesiyle aldım. Ama maalesef plastikçıktı. Öte yandan bundan önce kullandığım on yıllık bosh'tu. O eski teknoloji makineden dahi daha fazla ses çıkarıyor. Pişmanım.

  • NI1 aracılığıyla, 15.05.2019

    mağaza ilgili olmasina ragmen ceva lojistik felaketti. ceva lojistik arayip şu saatte geliyoruz deyip, 3 gün sonra anca geldiler.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.03.2019

    Asla ve asla tavsiye etmiyecegim berbat bir urun 2 yildir evime defalarca servis cagirdim cunku yikamiyor kurutmuyor aslinda makine kafadina gore calisiyor

  • NI1 aracılığıyla, 28.12.2018
    teşekkürler

    Herşey olmasi gerektiği gibi

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2018
    İlgili Güvenilir Mağaza Sıkıntısız Ürün Sorunsuz Teslimat.

    Ürünü bugün Akşam 19:00 sularında Horoz Lojistik aracılığıyla Teslim aldım. Üründe herhangi bir deformasyon vuruk kırık yoktu. Horoz Lojistik personelleri Odaya kadar çıkardılar makinayı sağolsunlar. Ürünü satın aldığım PozitifDtm Mağazasına ve benimle ilgilenen Ali Bey' çok teşekkür ederim. Mağaza gayet ilgili ve güvenilir gönül Rahatlığla alışveriş yapabilirsiniz.

  • NI1 aracılığıyla, 18.10.2018
    Harika

    Çok güzel ve kaliteli bir ürün

  • NI1 aracılığıyla, 08.10.2018
    Mağaza Hasarlı veya Ayıplı Olan Ürününün Servis Raporu Olmasına Rağmen Değişimini Kabul Etmemekte

    Gelen ürün hasarlı çıktığından henüz kullanamadık.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo BM4284EG Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo BM4284EG Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat