Koenic Super BMB5001S 5 Programlı 12 Kişilik A++ Enerji Sınıfı Bulaşık Makinesi Yorumları

Koenic Super BMB5001S 5 Programlı 12 Kişilik A++ Enerji Sınıfı Bulaşık Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(6 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 22.12.2018
    fiyatına göre süper

    gercek inoxmu bilmiyorum ama fiyatı uygun

  • Media Markt aracılığıyla, 02.12.2018
    güzel ürün

    ürünü tereddüt ederek aldım ilk defa duydugum bir marka ama kargo ve kurulum sorunsuz geçti şuan gönül rahatlıgıyla kullanıyorum fiyatıda benzer özellikli diger markalardan çok uygun

  • Media Markt aracılığıyla, 01.12.2018
    Vestel Kalitesi

    Ürün çok güzel vestel ile aynı fabrikadan çıkma 5 programlı uygun fiyat sakın kaçırmayın a++ olması ayrı caziplik

  • Media Markt aracılığıyla, 28.11.2018
    AZ YAKAR ÇOK YIKAR FİYAT DA UYGUN DAHA NE OLSUN

    Makinayı program sayısı , su ve elektrik tüketimi açısından avantajlı olması ve tabi ki fiyatının da cazip olması nedeniyle tercih ettim. Makina genel görünüm olarak güzel dizayn edilmiş , yıkaması güzel , muadillerine göre ses 5 db daha fazla mutfak ayrı ise sorun teşkil etmez , malzeme kalitesi açısından elbette 19 yılda bir kez bile arızalanmayan bir önceki makinam siemens gibi değil bunu çok rahat hissedebiliyorsunuz zaten öyle bir beklentim de olmadı

  • Media Markt aracılığıyla, 22.11.2018
    Uygun fiyat

    Program sayısı ve Vestel garanti güvencesiyle en uygun makine olduğunu düşünerek sipariş vereceğim. Başka bir sitede bu marka ve fiyat bulamadım.

  • Media Markt aracılığıyla, 21.10.2018
    Kısa zaman

    Çarşamba sipariş verdim Bursa'dan.cuma geldi.bulasik makinesi güzel.cumartesi servis geldi.horoz lojistike hızlı teslimatindan dolayı teşekkür ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Koenic Super BMB5001S 5 Programlı 12 Kişilik A++ Enerji Sınıfı Bulaşık Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Koenic Super BMB5001S 5 Programlı 12 Kişilik A++ Enerji Sınıfı Bulaşık Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat