Indesit UI6 F1T W Derin Dondurucu Yorumları

Indesit UI6 F1T W Derin Dondurucu yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • YorumBudur.com aracılığıyla, 10.05.2020

    Indedit u16 aldık çok buzlanma oluyo bir türlü ayar yapamadık

  • NI1 aracılığıyla, 15.02.2019
    fiyat/performans

    ürün kademeli 5farkli dereceye sahip ama kaç derece olduğu belli değil, fabrika ayarı ortada kullanıma başladık tahmin ediyorum -21 de çünkü buzdolabında (-18) ve derin dondurucu da aynı anda küçük su şişeleriyle test yaptık derin dondurucudaki su daha fazla donmuştu. her rafta hava sirkülasyonu var iç ısı homojen görünüyor. Bu arada ürün yurt dışına üretilmiş sanırım üzerinde İtalyanca 6yil garanti etiketi var ama Türkiye'de 3yil garanti var. Hotpoint servisi de gayet ilgili (Anakara/Etimesgut) fiyatına göre fazlasıyla memnun edecek bir ürün. tavsiye edilir.

  • NI1 aracılığıyla, 03.08.2018
    kargo kötü servis süper..

    1 günde elime ulaştı. Fakat 2 gün olsa ürün paramparça olucakmış. Gelen servis tutanak tuttu değişim kartı verdi 1 ay içinde değişim olucak.. Bu zaman zarfında ürünü kullanabilirmişiz..servisten çok memnun kaldım..hasar fotosu tek atabildim..dış ambalaj komple yırtıkdı.. Kargonun Gece 9 daha getirmesinden şüpelenmemde haklıymışım..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Indesit UI6 F1T W Derin Dondurucu kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Indesit UI6 F1T W Derin Dondurucu yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat