Dark SWB02 Slim&Fit Mavi Akıllı Bileklik Yorumları

Dark SWB02 Slim&Fit Mavi Akıllı Bileklik yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 09.10.2017
    Üç Yıldız

    henüz tam olarak test etme şansı bulamasam da, zaman zaman aramaları uyarmıyor ya da gece uykusu ile ilgili bilgilerde şaşırma olabiliyor. Ama fiyatı nedeni ile çok beklentim olmadığından hiç de fena değil diyebilirim. Ama ciddi bir ürün istiyrosanız farklı alternatifler bakılmalı bence.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.05.2017
    Tesekkur ederim

    Cok iyidir . tesekkur ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.03.2017
    Üç Yıldız

    fiyatına göre iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2016
    Gayet Başarılı

    Telefon ile bluetooth üzerinden senkronize oluyor ve adım sayınızı uygulamadan görebiliyorsunuz. Pahalı modellerden bi farkı oldupunu sanmıyorum. Şimdilik kardeşim kullanıyor ve memnun. Hepsiburada ya teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2016
    idare eder

    yetersiz uygulama desteği, verdikleri uygulama avast virus programı pup (olası istenmeyen) olarak uyariyor. suya dayanıklılık belirtilmemiş bunu alacaginiza mi bandı öneririm. 3 alarmdan fazlası kurulamiyor ve akıllı uyandırma yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.02.2016
    Kalitesiz

    Bluetooth mesafesi cok kötü az uzaklaştınmı telefon ötüyor, adam sayar özelliği de başarısız, kolunu kaldırsan adımdan sayıyor, aldığıma pişman oldum

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2016
    Güzel

    Ürün bugün elime geçti ve çok güzel.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dark SWB02 Slim&Fit Mavi Akıllı Bileklik kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dark SWB02 Slim&Fit Mavi Akıllı Bileklik yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat