Arzum AR9006 Marin Avantajlı Set Yorumları

Arzum AR9006 Marin Avantajlı Set yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.01.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: ürünüm elime eksik gelmiş olup hiç bir şekilde yardımcı olunmadı güvenilir bir alışveriş sitesinde bu şekilde satıcılar nasıl iş yapıyor anlamış değilim. !!!!

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.02.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) arzum tost makinesi

    Olumlu yönleri: Ürün hasarsız gayet iyi paketlenmiş ve hızlı bir şekilde elime ulaştı. Rengi çok hoştu kullanimi da gayet pratik. Olumsuz yönleri: Beklediğimizden küçüktü makina.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.10.2019
    .

    Olumlu yönleri: Renk olarak inanılmaz sevimli. Arzum kalitesi. Makine çok iyi tost yapıyor. Tasarımı kompakt az yer kaplıyor ve kullanması kolay. Plakaları granit değil, granit efektli ama temizliği kolay ve kaliteli. Sapı ısıya dayanıklı. Plakaların temizliği kolay. 4 dilim tostu aynı anda yapabiliyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.10.2019
    iyi

    Olumlu yönleri: granit kaplama ve döküm plakalı tost makinesi. Ben beğenerek kullanıyorum uzun zamandır. Plakaları çıkartılıp makinede dahi yıkanabiliyor. 1800 w ile çalışıyor. Kilitleme mandalı var ızgara bile yapılabiliyor ben bir iki kez ufak çaplı denedim. Gayet güzel.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.05.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) KALİTESİZ ÜRÜN İLGİSİZ SATICI

    Olumsuz yönleri: ARZUM 4LÜ SETİNİ ALDIM ÜRÜNLER BİR SENE KULLANMADAN BOZULDU ÜSTELİK HEPSİ BİRDEN SATICIYA MESAJ GÖNDERDİM CEVAP BİLE VERMEDİ İLGİSİZ SATICI KALİTESİZ VE GÜVENSİZ ÜRÜN BEN ALDIM PİŞMAN OLDUM KESİNLİKLE TAVSİYE ETMİYORUM

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR9006 Marin Avantajlı Set kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR9006 Marin Avantajlı Set yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat