Stilevs Activa DF-118 1800 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Beyaz Yorumları

Stilevs Activa DF-118 1800 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(14 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.01.2021
    ankastre ocak

    Olumlu yönleri: yüzeyin cam olması, küçük ve büyük gözün arkada olması , wok olması ve döküm malzeme olması Olumsuz yönleri: fiyatının yüksek olması

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.09.2020
    "Güzel"

    Olumlu yönleri: Kızartma tenceresi kullanıyordum eskiden ama bu fritözü bir reklamda gördüm ve aldım. Daha önce niye denk gelmedim diye çok üzüldüm bile diyebilirim. Kızartma yapmak çok kolay bir hal aldı benim için artık. Bende çocuklarımda çok seviyor kızartmayı. Bu sebeple bu fritöz benim için bulunmaz bir nimet.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.08.2020
    "TAVSİYE EDERİM"

    Olumlu yönleri: Sepet boyu gayet iyi, malzemesi kaliteli fiyatına göre gaet kaliteli bir ürün yapmışlar istediğim kızartmayı kısa zamanda yağ çekmeden çıtır çıtır ve kolayca hazırlayabiliyorum kullanımı kolay ve pratik üründen gayet memnunum ve tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2020
    "ÇOK KULLANIŞLI"

    Olumlu yönleri: Kızartmayı çok seven bir aileyiz ama ocakta tencere ile kızartma yapmaktan nefret ediyorum. O yüzden bu fritöz beni kurtarıyor. Ben çok memnunum. Çok az yağda hiç yağ çekmeden çıtır çıtır kızartmalar yapabiliyorum. Çok kullanışlı ve kaliteli bir fritöz. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    "TAVSİYE EDERİM"

    Olumlu yönleri: 1800 w gücünde 2.5 lt hazne kapasiteli , emniyet kilitli , çıkarılabilir üst kapak , çıkarılabilir hazne , ısı ayarı vs gibi özelliklere sahip kullanımından memnun kalacağınız güzel bir fritöz. Pişman olmazsınız tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "RAHATLIK"

    Olumlu yönleri: Patates, hamur işi, tavuk ları çıtır çıtır kızartıyor, yumuşama yapmıyor, kullanımı ve temzilenmesi kolay. Rahat ve pratik bir cihaz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    "Güzel ürün"

    Olumlu yönleri: ürün çok güzel. tam söylenildiği gibi ve hızlı kargo için teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.10.2019

    Olumlu yönleri: Gayet guzel bi urum memnunum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: ben ilk defa teyzemlerde gördüm kırmızısını hemde. Çok şirin yaa:) alır mıyım diye baktım da 2 .5 lt haznesi varmış. 1800 gücünde ısı ayarı yapılabiliyor. Gözetleme penceres de var ben beğendim bence çok kullanışlı ve pratik.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.06.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Çok kullanışlı bir ürün herkese tavsiye ederim. 2.5 litre yağ kapasitesi alabildiği için ve 1800 wolt elektrik enerjisi ile çalıştığı için kolayca pişirme işlemini yapabiliyorum ve ocak temizliği gibi yağ sıçrama problemi olmuyor tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2019
    "."

    Olumlu yönleri: Yağ kapasitesi oldukça geniş. Kullanımı kolay yağı rahat değiştirilebiliyor. Genel olarak memnun kaldım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.05.2019
    "Stilevs Fritöz"

    Olumlu yönleri: Tavsiye üzerine aldığım bir ürün.Söylenenden çok daha fazlası.Kısa sürede kızartıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.05.2019
    "kalitesiz ve kullanışsız bir ürün. her tarafı oyuncaktan bile daha kalitesiz plastikle kaplı"

    Olumsuz yönleri: kalitesiz ve kullanışsız bir ürün. her tarafı oyuncaktan bile daha kalitesiz plastikle kaplı. Ayrıca haznesi çıkartılıp yıkanmıyor devre üstünde olduğu için. Asla tavsiye etmem 330 tl çöpe gitti

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Aparatif şeyler için gerçekten çok pratik oluyor. Hızlı ve çok daha yağsız oluyor. Haznesi oldukça geniş çıkarılabilir sepeti sayesinde de temizliği çok kolay.fiyatı ise gayet uygun.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Stilevs Activa DF-118 1800 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Stilevs Activa DF-118 1800 W 2.5 lt Isı Ayarlı Fritöz Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat