Tefal GV9580 Pro Express Ultimate 2600W Buhar Kazanlı Ütü Yorumları

Tefal GV9580 Pro Express Ultimate 2600W Buhar Kazanlı Ütü yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    buhar gücü cok ıyı ütünün kendısı hafıf ama kazan kısmı alan olarak cok yer kaplıyor tek negatıf yonu bu

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ütü yapmayı zevkli hale getirdi

    Ütü yapmanın bu kadar kolay olacağını düşünseydik eğer yıllar önce alırdık. Harika bir ürün, asla pişman olmazsınız. İnanılmaz buhar gücüne sahip max buhar basıncını kullanmanıza bile gerek kalmıyor ve çok güzel bir tabana sahip. Artık ütü yaparken yorgunluk yaşamıyoruz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.06.2019
    Kullanıcı

    Kendi anneme aldım her markanın her şeyi araştırarak aldım bu tabanda bu basınçta buhar atan makina yok mükkemmel!

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.10.2018
    Beş Yıldız

    3 adet aldım ve bende görenler de sipariş etmemi istedi, az önce yeni bir sipariş verdim. Ancak; 3 adet ütüyü çok güzel promosyon ile aldım. Son 4. aldığım ütü %10 indirim ile gelecek. Bende sizlere söylebilirim ki ütü yapmanın zavkine varacaksınız. Muhteşem bir buhar gürcü bulunmuyor. Hiç bir şekilde pişman olmayacaksınız. neden daha önce almadım diyeceksiniz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Tefal GV9580 Pro Express Ultimate 2600W Buhar Kazanlı Ütü kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Tefal GV9580 Pro Express Ultimate 2600W Buhar Kazanlı Ütü yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat