Arçelik 9143 YCM A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Arçelik 9143 YCM A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(9 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.05.2022
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: İki t

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: makinamdan memnun olmadığım için fiyat araştırması yaptım. Benim bütçeme uygun istediğim özellikte olan bu üründü. Kullanıcı yorumlarını okudum. Oldukça iyi olduğuna dair yorumlar yapılmış. Bende gönül rahatlığıyla satın aldım. Kargodan da hızlı ve sorunsuz bir şekilde geldi. Kurulumunu da yaptılar. Kullanalı kısa bir süre oldu ama gerçekten memnun kaldım. Çamaşırlar çok güzel yıkanıyor.

  • Trendyol aracılığıyla, 13.02.2019
    (Ürünü satın aldı)

    Tavsiye edilir Sessiz bir cihaz, tasarımı güzel ve performansı iyi. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.11.2018

    Olumlu yönleri: teşekkürler

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 31.07.2018

    Mart ayında aldığımız 9143 YCM serisi çamaşır makinem çamaşırları hiç yıkamıyor. Toz, tüy, kir herşey çamaşırın üzerinde duruyor üç defa servis çağırmama rağmen sadece belli kalıplaşmış tavsiye ve önerilerden başka hiçbirşey yapmadılar en son örnek yıkama yapıldı servis elemanı toz ve tüy içinde çıkan çamaşır için bu çamaşırın kendi tüyü deyip gitti iki aydır evde toz ve tüyden geçilmiyor iki çocukla çamaşır konusu dayanılmaz bir hal aldı. Evimdeki tüm eşyalarım arçelik daha önceki çamaşır makinemde 18 yıllık arçelikti ve ondan çok memnundum. Arçelik gibi köklü bir firmanın beni mağdur etmesinden dolayı şaşkınım ve üzgünüm. Tabiki yasal yollara başvuracağız fakat hayatı kolaylaştırsın diye aldığımız makinemin zorlaştırması bir tarafa bir de ürününün arkadında durmaması ve sizi zorda bırakması üzücü...

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.07.2018

    Mart ayında aldığımız 9143 YCM serisi çamaşır makinem çamaşırları hiç yıkamıyor. Toz, tüy, kir herşey çamaşırın üzerinde duruyor üç defa servis çağırmama rağmen sadece belli kalıplaşmış tavsiye ve önerilerden başka hiçbirşey yapmadılar en son örnek yıkama yapıldı servis elemanı toz ve tüy içinde çıkan çamaşır için bu çamaşırın kendi tüyü deyip gitti iki aydır evde toz ve tüyden geçilmiyor iki çocukla çamaşır konusu dayanılmaz bir hal aldı. Evimdeki tüm eşyalarım arçelik daha önceki çamaşır makinemde 18 yıllık arçelikti ve ondan çok memnundum. Arçelik gibi köklü bir firmanın beni mağdur etmesinden dolayı şaşkınım ve üzgünüm.

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 16.07.2017
    Oncelikle istanbulbilisim ailesine her konuda tebrik eder im

    bu makinayı kulandınız nasıldı anlatırmısınız

  • İstanbul Bilişim aracılığıyla, 13.07.2017
    Oncelikle istanbulbilisim ailesine her konuda tebrik eder im

    Aldığım çamasir makinesi her konuda on numara gerçekten arçelik teknoloji ile tasarım birde kaliteyi aynı çizgide bulusturmuş ve özellikle servis konusunda mükemmel ve servis çalışanları içten samimi dürüst ve işi bilen insanlar teşekkür ederim Arçelik Van merkezde

  • NI1 aracılığıyla, 17.11.2016
    9143 YCM

    Ürün oldukça güzel ve sessiz. Boşuna para verip 10 kiloluklarından almaya gerek yok. Fiyat açısından da bu mağaza gayet güzel. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik 9143 YCM A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik 9143 YCM A +++ Sınıfı 9 Kg Yıkama 1400 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat