Siemens TI303203RW Kahve Makinesi Yorumları

Siemens TI303203RW Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(118 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    kolay kahve için

    pratik kullanım, lezzetli kahveler. sıcak sütlü kahveleri tercih ederseniz önceden sütü biraz ısıtmakta fayda var.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Harika

    Evde kahve keyfi için ideal. İndirimde denk getirirseniz düşünmeden alın. 3-5 deneme ile damak tadınıza uygun kahveler yapacaksınız. Kullanımı çok kolay. Su haznesi biraz küçük. Pek sıklıkla su doldurmak gerekiyor. Süt köpürtmesi çok güzel, dolaptan çıkan sütü çok hızlı şekilde ısıtıyor ve köpürtüyor.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 17.01.2022

    Arkadaşlar siemens Q300 model kahve makinasını 2 aydır kullanıyorum güzel makine sıcaklık sorunu yok basit ama kullanışlı ancak 6-7 fincan kahveden sonra temizlik yapmak gerekiyor uyarıyor tablet atarak temizlik yapmaz iseniz makine çalışmıyor. Bu deterjan kapsülünü Siemens ten alırsanız 179 TL (20 adeti) ikili paket ama internet de biraz daha ucuza bulunuyor bu temizlik işi biraz sıkıntılı uzun ve 1 litreye civarı su kullanıyor bu kadar sık sık temizlenmesi çok anlaşılır değil(günlük temizlik dışında bir iş) ayrıca kireç önleme tableti 119 TL kireç çözücü 119 TL bunlar biraz fazla geldi bana ama kahve tutkunu iseniz alın derim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Mükemmel Fiyat / Kalite

    Olumlu yönleri: Gerçekten dışarıda içtiğiniz kahvelerin birebir aynısını yapıyor, fiyat performans anlamında başarılı. Olumsuz yönleri: Satıcının ürünü kargoya siparişten 4 gün sonra vermesi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.05.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Gayet başarılı ve pratik

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) çok iyi

    Olumlu yönleri: bu fiyat ve bu performans benim gibi yeni başlayanlar icin süper

  • Media Markt aracılığıyla, 23.04.2020
    Gayet güzel ürün

    Avantajlar : Kahvesi çok güzel oluyor , Temizliği , Dokunmatik ekran
    Dezavantajlar : Dokunmatik ekranı kullanmak ayar yapmak karışık
    Kahve makinam çok güzel ve kahvesi harika umarım arıza vermez çok çok uzun süre kullanırım inşallah. Delonghi icona vintage da yaşadığım sorunları görmek istemiyorum

  • Media Markt aracılığıyla, 07.04.2020
    kaliteli ve kullanışlı

    Avantajlar : kalite kolay temizlik seramik öğütücü a
    bu ürünü çoğu kişi maalesef düzgün kullanamadığı için olumsuz yorumluyor. bunda üretici firmanın da hatası var. türkçe kullanım kılavuzu kutudan çıkmıyor. siemens sitesinde bulabilirsiniz indirebiliyorsunuz. bu makineyi eq.3 bir yıl önce almıştım. ilk yadırgadığım su ml ayarı yok yok fabrika çıkışı neyse o demişlerdi. fakat öyle değilmiş coffe crema 200 ml çıkartabiliyorsunuz keza espresso için de ml ayarı var. sütün köpürmemesi tamamen temzilikle alakalı. süt dolu bardağın içine giren burun temiz olmalı, her defasında delikler içine su tutarak yıkanmalıdır. kahvenin ve cappucino veya latte'nin soğuk olduğu şikayetleri var, buna katılmıyorum. kışın bile yeterli sıcaklıkta coffe crema(ayarım 180 ml.) cappucino latte alıyorum. 90 derecenin üstü ağzı yakar kaldı ki bu ürün 95 dereceye kadar sıcak kahve veriyor. pdf kullanma kılavuzu indirirseniz bir çok ayarın olduğunu göreceksiniz. muadili olan çok daha pahalı marka makina kullanmış, kullanmakta olan, fakat eq.3 den çok memnun kalmış kişi olarak tecrübemi paylaştım. güle güle kullanın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Harika bir makine!!!

    Olumlu yönleri: Çok pratik bir kahve makinesi, ayrıca soğuk olduğuna dair şikayetler var ama ben hiç böyle bir tecrübe yaşamadım. Makinenin bardak ısıtma özelliğine el bağlamayın, bardağı ısıttığı söylenemez. Ama her an taze kahve kokusunu evde duyuyor olmak harika! Tam bir fiyat performans canavarı.

  • Media Markt aracılığıyla, 30.03.2020
    Umarım Güzeldir

    Ürünü sipariş ettim umarım memnun kalarım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.03.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Tam bir f/p ürünü

    Olumlu yönleri: +Ürünün kutusundan Türkçe kullanma kılavuzu çıkmıyor ancak sitesinde var. + Su miktar ayarı yok diyenler olmuş, esspresso ve cafe crema için 3 saniye uzun basınca ikinci bir basışınıza kadar bardağı dolduruyor yada üst sınıra gelince (esspresso için 60 ml, cafe crema için 200 ml) kendisi otomatik duruyor. kahvenin ve +sütün sıcaklığı konusunda olumsuz yorumlar yazanlar olmuş, bu yüzden makinayı alıp almama konusunda tereddütte kalmıştım bazı ürün videolarını izledikten sonra almaya karar verdim ve doğru karar verdiğimi anladım, 1 haftalık denememde (ki kış aylarındayız) hem kahve sıcaklığı hemde süt sıcaklığı el yakacak seviyede üstelik hiç bardak ısıtma vs. yapmadım. +Temizlik konusunda makina hem açılırken hemde kapanırken kendini temizliyor(bu çok büyük rahatlık) +çeşitli yöresel kahveleri de deneme şansım oldu ve gerçekten dışarıda içtiğiniz kahvelerden hiçbir farkı yok. +Diğer markalarla kıyaslandığında bu fiyatlara bu kalitede alınabilecek en iyi makina... Olumsuz yönleri: -Bardak ısıtma hiçbir işe yaramıyor(Siemens de durumu farketmiş ki üst modellerinde tamamen kaldırmış) -Türkiye'de çok satan bir firmanın Türkçe kullanma kılavuzu koymayıp adını bile çoğu kişinin duymadığı ülkelerin dilini kılavuza koymaları biraz ilginç doğrusu(neyse ki internet sitelerine koyma zahmetinde bulunmuşlar) Eğer Türkçe kılavuz koymuş olsalardı özellikle esspresso ve caffe crema miktar ayarının yapıldığını vatandaş bilmiş olurdu da olumsuz yorum yazmazlardı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.02.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) cok memnun kaldim

    Olumlu yönleri: Memnunum

  • Media Markt aracılığıyla, 18.02.2020
    SICAKLIK PROBLEMİ VAR

    Ürünün espresso yu demleme ısısı çok düşük. Bardağı ısıtsanız bile nafile.Bardağa dökülen kahve anında ılık oluyor.Konuyu servise ve müşteri hizmetlerine aktardım. Sorun yok dediler.Hiç bir şey yapmadılar.Sadece arayarak nazik müşteri temsilcilerinin bizim cihazımızda herhangi bir sorun yok hikayelerini dinlettiler. Konuyu tüketici hakem heyetine aktardım ve heyet beni haklı buldu. Cihazı satın aldığım firma geri aldı ve ücret iadesi yaptı. ALIRKEN İYİ DÜŞÜNÜN.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 23.01.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) 2 HAFTAYI GEÇTİ FATURASINI GÖNDERMEDİLER. OYALIYORLAR.

    Olumlu yönleri: ÜRÜNDE SORUN YOK ÇOK İYİ ÇALIŞIYOR. Olumsuz yönleri: FATURAYI 7 İŞ GÜNÜ İÇERSİNDE GÖNDERECEĞİZ DEDİLER GÖNDERMEDİLER. UYARDIKTAN SONRA HEMEN GÖNDERECEĞİZ DEDİLER. 5 GÜN GEÇTİ YİNE GÖNDERMEDİLER. TEKRARDAN UYARDIM. 10 İŞ GÜNÜ DEDİLER. BU İŞİN SONU YOK BUNU ANLADIM. OYALIYORLAR!! BİLİŞİME ŞİKAYET EDECEĞİM.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 16.01.2020

    Siemens eq3 marka esspresso makinesi aldım. İlk zamanlarda problem yaşamazken 2 hafta sonra süt köpürtmesinin çalışmamasından dolayı servis kaydı açtım. Servis geldi cihazı aldı. Sonrasında Siemens servis tarafından arandım. Üründe parça değişimi yapıldığı söylendi. Ben yeni aldığım üründe parça değişimi istemediğimi ürün değişimi istediğimi ve yasal hakkım olduğunu söyledim. Birkaç gün sonra tekrar arandığımda parça değişmediği ve üründe sorun olmadığı söylendi. Ürünü eve bırakırken test yapıldı ve çalışmadığı tespit edildi, servis yetkilisinin bilgisi dahilinde video kayıtı yapıldı ve videolarda da çalışmadığı açıkça görünüyor. Neticesinde servis fişine değişim veya ücret iadesi yazıldı. Siemens'ten tekrar arandım üründe sorun olmadığı ve işlem yapamadyacaklarını söylediler. Bu kadar rezil bir durum ömrümde yaşamadım. Elimde belgeler var ve buna rağmen işlem yapmamakta ısrarcılar. Yeni aldığım makine elimde bozuk bir şekilde kaldı.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 10.01.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) beklentilerimin üzerinde

    Olumlu yönleri: iyi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.12.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) I ORDER 4 PCS BUT RECIEVED ONLY 3 PCS

    Olumlu yönleri: Olumsuz yönleri: I ORDER 4 PCS BUT RECIEVED ONLY 3 PCS I WRITE MANY MESSAGES TO MEDIAMARKET BUT THERE WAS NO REPLY

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.12.2019
    çok pahalı

    Olumlu yönleri: Ürünün kuranımı çok güzel ve pratik Olumsuz yönleri: Ürünü 1380 tl alanlar var bu fiyata alınmaz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.12.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Mükemmel

    Olumlu yönleri: Çok güzel bir ürün çok beğendim memnun kalmamak imkansız

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.12.2019
    teşekkür ederim

    Olumlu yönleri: teşekkür ederim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Siemens TI303203RW Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Siemens TI303203RW Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat