Delonghi ECAM 45.760.W Kahve Makinesi Yorumları

Delonghi ECAM 45.760.W Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Mukemmel

    inanilmaz lezzetli, hizli ve pratik bir makine. alali 2 hafta oldu. Temizligi, kahve ayarlari, kahve ogutmesi ve kullanici arayuzu mukemmel. Umarim uzun yillar sorunsuz calisir. Simdilikherkese tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Evinizde kafeterya açmak istiyorsanız veya cafe latteyi capuccinoyu gerçek lezzetinde içmek istiyorsanız doğru seçim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Kahve tutkunları için özel olarak üretilen segmentte bir cihaz parasına değiyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.04.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) Yıldırım Hızında kargo Orijinal ürün

    Olumlu yönleri: Hatasız ürün ve hızlı kargo için çok teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.04.2020
    iyi

    Olumlu yönleri: Çalıştığım ofise bir tane Kahve, espresso makinesi alacaktık bununla ilgili yaptığım araştırmalardan sonra Delonghi marka bu makineyi buldum. Bununla ilgili müdürüme de ilettim ve siparişini verdik. Şu anda ofiste çok güzel espresso lar cappuccinolar içiyoruz. herkese tavsiye ediyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.09.2019
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) DÖRT DÖRTLÜK ÜRÜN

    Olumlu yönleri: BENCE DÖRT DÖRTLÜK ÜRÜN.GÜNDE 8-10 KAHVE YAPIYORUM.SAAT GİBİ ÇALIŞIYOR.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.08.2019
    .

    Olumlu yönleri: Kahve içmeyi çok severim ve evimde de bir kahve makinesi olmasını istedim kahve zamanlarımı çok güzel yaptı gerçekten lezzetli kahveler yapıyor çok beğendim hızlı ve güvenilir adres 3 günde kargo elime ulaştı

  • NI1 aracılığıyla, 11.12.2018
    Makinada Türkçe dil seçeneği yok.

    Kullanma kılavuzu Türkçe.16 tane dil desteği veren firma neden Tr yi yapmaz anlaşılır değil Espresso dan tam keyif aldım diyemem diğer sütlü içecekler gayet iyi Espresso için bir kaç kahve çeşidi ve makina ayarını denedikden sonra daha iyi yorum yapabilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.03.2018
    Mükemmel Cihaz

    Merhaba bu ürünü aldım, Cafe Latte, Latte Macchiato, Cappuccino, Flat White, Espresso, Coffee Long, hepsini denedim gayet güzel lezzetli kahveler yapabiliyor, Ayrıca sıcak buhar ile sütü ısıtıp sıcak çikolata bile yapabiliyorum. sıcak su da verebiliyor, Her bardak için sütü ve kahve yi programla ya biliyorsunuz. Delonghi bu işi biliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 21.07.2016
    8. Kahve Makinem ve NİHAYET...

    Ben bir kahve tiryakisiyim. Eğer sizde kahve tiryakisiyseniz ve istediğiniz gibi bir makine bulamamaktan yakınıyorsanız aradığınız makineyi buldunuz. Gerçekten kullanımı ve temizliği kolay bir makine. Ama mutlaka kullanama kılavuzunu okuyunuz. Son zamanlarda canım seyrek sütlü kahve tüketmek istiyor. Bu nedenle makine soluna takılan süt musluğu ile sadece tüketeceğim kadar sütü manuel olarak köpürtüyorum. bu modeli çıktığı zamandan beri kullanıyorum. Artık yeni bir kahve makinesi aramıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2016
    Fazlasıyla yeterli

    4 aydir kullaniyorum. Kullanimi genel olarak basit. Acma dugmesinden sonra tek tusla kahvenizi yapabiliyorsunuz. Sütlü kahveler icin secenek de cok. Süt haznesinin gagasini tek bir dugmeyle otomatik temizletiyor. Her acilis ve kapanışta icini temizlemek amacli su akitiyor. Haliyle bu kadar temizlige su haznesi ufak geliyor 4-5 americanodan sonra su eklemek gerekiyor. Bardak tepsisinin altinda temizlik suyunu akitabilecegi hazne baya buyuk. Iki haftada bir temizleseniz bile olur. Ama bununla ugrasmak yerine acip kapatirken altina baska bir bardak koyarsaniz temizlikle ugrasmamis olursunuz. 6-7 kahvede bir atik kahve kabini bosaltmanizi istiyor. Köpükleri cok iyi yapıyor! Kahvelerin 5 cesit sertlik ayarı var. En hafif olani su gibi oluyor, cekirdeklerinize yazik olur.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Delonghi ECAM 45.760.W Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Delonghi ECAM 45.760.W Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat