Krups GVX2 Kahve Makinesi Yorumları

Krups GVX2 Kahve Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Gerçek kalite

    Çok mükemmel kalitede bir makine. Ayrıntılı yorumlar aynen doğrudur. temizlemesi çok kolay yıka ve tak. Almanların kahve merakını herkes bilir ve avrupanın en kaliteli makinesi budur. verdiğiniz para evladiyelik olacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2019
    Başarılı

    Harika bir ürün. Espresso için uygun.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.06.2019
    harikulade

    10 yıldır kullanıyorum gözünüz kapalı alabilirsiniz

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2019
    İki Yıldız

    Arkadaşlar, ürün filtre kahve ve kalın çekim diğer kahveler için uygun. Türk kahvesi için kesinlikle uygun değildir. Kahve çekirdeklerini öğütürken pudra şekeri kıvamına getiremiyor. Satın alırken bunu dikkate almanızı öneririm.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.01.2019
    harika bir ürün..

    Mükemmel bir kahve öğütücü. bunu almak için tüm piyasadaki ürünleri inceledim.evde türk kahve si öğütmek için bu üründen başka bu kalitede ve bu fiyatta başka bir ürün yok.çok kullanışlı en ince şekilde öğütebiliyor..temizliği kolay haznesi büyük..tavsiye ederim..

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.01.2012
    Mükemmel bir öğütücü

    Mükemmel bir öğütücü olduğunu düşünüyorum. Miktar ayarının olmasıyla, size hazneye doldurduğunuz tüm ürünü öğütmek zorunda değilsiniz, istediğiniz kadar öğütüyorsunuz. Öğütme hızı ve kalitesi çok iyi. Kapak tam oturmuyorsa çalışmıyor. Bu özellik çalışma emniyeti açısından önemli. Sadece makinenin tanımında öğütülen ürünler arasında ceviz de sayılmış. Cevizi öğütebilmek için hem önceden küçültmek zorundasınız, hem de çok yavaş ve hamur gibi öğütüyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.01.2008
    Bir yıldır kullanıyorum, taze çekilmiş kahve daha güzel

    Makinanın öğütme kalınılık ayarı ile kağıt filtreli kahve makinası, türk kahvesi, frech press, expresso gibi farklı kalınlık gereksinimlerine göre çekmek mümklün. diğer bir ayar ise miktar ayarı. 1-2-3 vb. fincan işaretleri seçildiğinde gereken miktarda kahve çekirdeğini öğütüp kendiliğinden duruyor böylelikle çekirdekler haznesinde bir sonraki çekimi bekliyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.12.2007
    kahvenin gerçek aroması için

    Taze çekip pişirme imkanı ve özellikle kalınlık ayarı olması çok güzel

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Krups GVX2 Kahve Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Krups GVX2 Kahve Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat