LG F14U2TDHP5N Çamaşır Makinesi Yorumları

LG F14U2TDHP5N Çamaşır Makinesi yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 02.03.2017
    Teşkr

    Evet çok iyi menmunuz

  • NI1 aracılığıyla, 27.12.2016
    BERBAT MAĞAZA

    Üründe sıkıntı yok.

  • NI1 aracılığıyla, 06.12.2016
    Teşekkürler

    Urunun kullanimi karmaşık gibi görünse de bir kaç pratikten sonra gayet kolay. Yıkama ve kurutma performansı çok iyi. Fiyat performans acisindan tartismasiz en iyisi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2016
    sessiz

    Tereddüt etmeden alabilirsiniz. Gayet sessiz ve başarılı. Eski kurutma makinam banyoyu adeta saunaya çeviriyordu, bu ortamı değil sadece çamaşırı ısıtıyor. Nfc ile cep telefonuylada çalıştırılıyor. Makinanın ekranında sürekli kalan süreyi göstermesi ve işlem bitince kendiliğinden kapanması da güzel özellikler. Ayrıca servis aynı gün hemen gelip kurulumu yaptı. İkisi bir arada cihaz arıyorsanız en iyi marka lg. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.05.2016
    süperrrr

    Bu makinayı alalı 5-6 ay kadar oldu çok menunum kurutması süperrr

  • NI1 aracılığıyla, 11.02.2016
    Teşekkürler

    Sorunsuz ve hızlı şekilde geldi. Aynı gün kurulum da yapıldı. Umarım yıkama performansından memnun kalırız. Görüntü ve özellik olarak başarılı bir ürün.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.01.2016
    araştırıyorum

    Urün açıklamalarıda yazdığına göre iyi bir ürün.Ama hala araştırıyorum.Yazanlar ve görünenler güzel.Fiyat araştırmama göre hepsiburda da en ucuzu.valla şimdiye kadar bir kaç diğer sitelerden aldığım ürünler dışında pahalı ürünlerimin hepsini buradan aldım.ucuz-pahalı değiştirdiğim de oldu.cidden burassı bence en güvenilir site.vereceğim yıldızlar hepsiburdaya ve lg.nin resimlerine-açıklamalarına...

  • NI1 aracılığıyla, 31.12.2015
    TEŞEKKÜRLER

    SÜPER

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG F14U2TDHP5N Çamaşır Makinesi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG F14U2TDHP5N Çamaşır Makinesi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat