Arçelik K 3286 1800 W 0.9 lt Demleme 1.7 lt lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz Yorumları

Arçelik K 3286 1800 W 0.9 lt Demleme 1.7 lt lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(10 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla

    çay demlemesi çok güzel özellikle kışın sabahları erken saatte kalkıp çay demlemekle uğraşmak istemeyenler için çok ideal.Yaptığı çay o kadarda kötü değil istenilen ısıda çay demlenebiliyor tek kötü yönü elektrik kesildiğinde saatin yeniden programlanması gerekliliği. Bu makineyi 2 yıldır kullanıyorum ve çok memnunum. Almayı düşünenlere tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gerçekten mükemmel Arçelike helal olsun. Başka söylenecek söz bulamıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.03.2022

    Olumlu yönleri: Paketleme mükemmeldi ayrıca çok hızlı bir şekilde elime ulaşmış olması da beni çok memnun etti ürün kalitesi ve kullanımdan da çok memnunum teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: son zamanlarda oldukça fazla misafir karşılamaktayım ve hepsine ayrı ayrı çay ve kahve pişirmek biraz zor olabiliyor. Bir çay makinasına ihtiyacım var. Hemen gitti gidiyordan bir çay makinası siparişi verdim. Makina oldukça kaliteli olmasına rağmen fiyatı da baya düşüktü. Ayrıca çok iyi çay demliyor tüm çay severlere öneriyorum bu fırsatı kaçırmayın.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.04.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Çay demlerken sürekli oturup kalkmaya gerek kalmıyor en çok tercih etme sebebim buydu çok memnunum su ısıtmak için de kullanıyorum.

  • NI1 aracılığıyla, 06.12.2020
    Ürün arzalı

    Üründen memnun değilim . Saati kurarak istediğimiz saatte çayı demlemiyor . İlk gün saatsiz normal demleme yaptık . Sabahına saat 10’a çayı demlemesi için ayarladık. Altta sıuyu kaynattı fakat çayı demlemedi. Ne zaman ayarlı nede normal çayı demlemiyor. Kendimiz Manuel çayı demliyoruz. Ürünü geri vermek istiyorum. Yardımlarınızı rica ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.09.2020
    .

    Olumlu yönleri: Bizim gibi hem çayı sevip hemde kalabalık bir aile iseniz bu ürün tam sizlik bir yapılışta birçok fazladan kişiye mis gibi leziz çaylar sunmanıza yardımcı olur demlik demlik ocaklarda yapma devrine son diyebilirim bu ürünle tanışmadan çay daha önceden içmemişim dedirtecek kadar leziz çaylar yapabilmekte son derece memnunum iyikide kullanıyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2020
    MEMNUNUM

    Olumlu yönleri: Biz yaklaşık dört mimar arkadaş aynı ofisi paylaşıyoruz. Ofisimizi yeni kurduk ve bu çaycıyı aldık ofise. Çok şık ve çok modern bir tasarımı var. Gerçekten makine çok kaliteli. Çayınız çok uzun süre tazeliğini koruyor bu makinede. Ayrıca her iki haznesinin de cam olması ayrı bir güzel. Uzun lafın kısası gayet kaliteli. Parasının hakkını veren bir makine.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2015

    ben aldığım makinayı geri iade ettim çünkü çay soğuk oluyor benim için. demliğin cam olması nedeniyle sıcak durmuyor çay. ve her elektririk kesildiğinde makinanın saatini yeniden kurmak zorunda kalıyorsunuz. çiğ çay içmeyi sevenler alabilir

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.04.2014

    İstediğiniz saatte çayınızın hazır olması için programlayabiliyorsunuz. 100, 70 ve 30 derecelik su sıcaklık ayarı var. Suyu demliğe alma ısı ve hızı iyi, çay lezzetli oluyor. Tek olumsuz yönü; çaydanlığın altı buhardan dolayı terleme yapıyor. Çay doldururken dikkat etmezseniz sıcak sular üzerinize damlayabilir. Çay bayatlayacağı için demlendikten 1 saat sonra kapanıyor.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik K 3286 1800 W 0.9 lt Demleme 1.7 lt lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik K 3286 1800 W 0.9 lt Demleme 1.7 lt lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat