Huawei Honor 9 Lite 32 GB 5.65 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Mavi Yorumları

Huawei Honor 9 Lite 32 GB 5.65 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Mavi yorum ve tavsiyeleri

(18 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    İyi telefon, ama kutudan kulaklığın çıkmaması kötü. Benden 4 puan.

  • HepsiB. aracılığıyla
    bu paraya gercekten süper

    gayet iyi 6 aydır kullanıyorum ısınma felan yok istediğim oyunlaları da oynuyor eger tam gün gereksiz yere oynamassanız sarjı coook rahat yetiyor 3000 batarya 4000 olanlarla karıştırmayın

  • HepsiB. aracılığıyla
    iş yapar.

    Daha önce samsung note 3 ve note 4 kullanan ardinda da huawei mate 10 lite kulanan birisi olarak yorum yapmak gerekirse, bu telefon mate 10 lite ile hemen hemen ayni performansa sahip. Bu paraya alınacak en iyi performanslı telefonlardan diyebilirim. beni üzen ise kamera ve şarj oldu. kamera orta seviye. inanın fotograf çektim demek icin kamera koymuşlar sanki.bu fiyata kaliteli bir kamera beklemeyin.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Gavur gibi telefon Cook hızlı

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2019
    Zamanında ve sorunsuz teslimat...

    Ürün görseldeki ve anlatıldığı gibiydi.bir sorun yaşanmadan zamanında teslim edildi.tesekkürler.👍

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.08.2019
    SON PARAGRAFI OKUMADAN ALMAYIN

    Ürün tam bir fiyat performans ürünü. Tavsiye ederim. Ama kamerasından çok bir şey beklemeyin derim. f2.2'nin azizliği var biraz sanki. Pastel boya ile boyanmış bir resim gibi çıkıyor detaylar. 4 tane kamera koyacaklarına 1 tane adam akıllı kamera koysalar daha güzel olurmuş. EMUI ara yüzü çok kullaınşlı. Bir çok güzel fonksiyonu var. İçinden çıkan kılıf da kaliteli gözüküyor. Ancak kutudan kulaklık çıkmıyor. Sesi de yüksek geldi bana. Tatmin edici. Pili de normal kullanımla 2 gün rahat gidecek gibi. Yalnız bildirim ışığını bi tık daha büyük yapabilirlermiş. Uzaktan gözükmüyor bir şey gelmiş mi gitmiş mi... BU ARADA SIM kartı takarken şoke oldum. Zira cihazda hafıza kartı kullanacaksanız dual SIM kullanamıyorsunuz. Çünkü tek slot koymuşlar. Slotu yuvadan çıkarınca SIM1 için ayrı bir bölme SIM2 ve MicroSD için de ortak bir bölme koymuşlar. Yani ya 2. SIM koyabiliyorsunuz ya MicroSD. Hiç bir yerde bundan bahsedilmiyor olması çok üzücü. Önemli verilerinizi hafıza kartında saklamak istiyorsanız ve çift hat kullanıcı iseniz bu telefon size yaramaz. Birinden birini hayatınızdan çıkarmanız gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.08.2019
    Kamera Tam Bir Hayal Kırıklığı

    Uzun suredir alip almama konusunda gelip gidiyordum siyah rengi icin firsatini buldugumda aldim. Ekran çözünürlüğü ppi deger gayet guzel. On kamerada guzel ama arka kamera tam bir hayal kırıklığı resimler çamurlu. Kamera onemliyse sizin icin mutlaka test edip kendiniz gorup oyle alin.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.07.2019
    Son paragrafı okumadan almayın

    Ürün tam bir fiyat performans ürünü. Ama kamerasından çok bir şey beklemeyin derim. f2.2'nin azizliği var biraz sanki. Pastel boya ile boyanmış bir resim gibi çıkıyor detaylar. 4 tane kamera koyacaklarına 1 tane adam akıllı kamera koysalar daha güzel olurmuş. EMUI ara yüzü çok kullaınşlı. Bir çok güzel fonksiyonu var. İçinden çıkan kılıf da kaliteli gözüküyor. Ancak kutudan kulaklık çıkmıyor. Sesi de yüksek geldi bana. Tatmin edici. Pili de normal kullanımla 2 gün rahat gidecek gibi. Yalnız bildirim ışığını bi tık daha büyük yapabilirlermiş. Uzaktan gözükmüyor bir şey gelmiş mi gitmiş mi... BU ARADA SIM kartı takarken şoke oldum. Zira cihazda hafıza kartı kullanacaksanız dual SIM kullanamıyorsunuz. Çünkü tek slot koymuşlar. Slotu yuvadan çıkarınca SIM1 için ayrı bir bölme SIM2 ve MicroSD için de ortak bir bölme koymuşlar. Yani ya 2. SIM koyabiliyorsunuz ya MicroSD. Hiç bir yerde bundan bahsedilmiyor olması çok üzücü. Önemli verilerinizi hafıza kartında saklamak istiyorsanız ve çift hat kullanıcı iseniz bu telefon size yaramaz. Birinden birini hayatınızdan çıkarmanız gerekiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.07.2019
    honor

    1 yıldan daha uzun süredir kullanıyorum fiyat performans açısından en iyisi denecek kadar var kötü yanları kamera biraz kötü pil performansı iyi değil 3 saat oyun oynasam bitiyor oyuna ve ekran parlaklığını dayanmıyor alacak olan varsa gün içerisinde mecburen şarj etmesi gerekiyor power bank alsın derim yoksa sıkıntı olur öğleden sonra kapanır kullanmazsanız bile sabahtan akşama '/. 60 ı gider pili ilk başlarda iyiydi ama 1 yıldan sonra bozdu onun haricinde ben memnunum bu fiyata başka bir cihaz yok varsada rakip olamaz

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.07.2019
    GÜZEL

    güzel telefon uygun fiyat efsane

  • HepsiB. aracılığıyla, 16.07.2019
    kamera şarj kötü

    Şaerj hozlo bititor kamera kırmızı çekiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.06.2019
    Kesinlikle değerlendirme listesine alınmalı

    1 yıldır her gün aynı performans ile kullanıyorum, pili 2 günü rahat çıkartıyor, konuşma ses kalitesi harika, ekran kalitesi harika, hızı harika, kamera manuel kullanıma alışınca harika, yazılımı son sürüm, bedavaya roket alıyorsunuz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.06.2019
    Gayet güzel telefon

    Daha once Huawei P9 lite kullandım. O telefonla hemen hemen aynı özelliklere sahip. Ortalama bir kullanıcı için hızı,akıcılığı,görüntü kalitesi ve dış görünüşü itibariyle fazlasıyla yeterli olduğunu söyleyebilirim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.05.2019
    Beş Yıldız

    ben bu telefonu alacam aga

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.05.2019
    Fiyat performans ürunü

    Pazar günü siparis verdim salı elimde olacağıni belirttiler söyledikleri tarihte sipariş verdigim urun birebir elime ulaştı telefona gelecek olursak bu fiyata bu özelliklerdeki bi telefonu bulmak cok zor bence fiyatına göre çok cok iyi bir ürun

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.05.2019
    HARİKA BİR TELEFON

    bu telefonda başka bilindik bir marka yazıyor olsaydı fiyatı en az 2500-3000 tl aralığında olurdu. Ergonomik yapısı, kameraların kalitesi, parmak izi okuyucusu hızı (0,25 sn) ara yüzü kısacası yazılımsal ve donanımsal olarak harika bir telefon.....Sırf marka diye aynı özelliklere sahip telefonlara 2 kat para verecek kadar bilinçsiz bir tüketici değilim. Ne demek istediğim anlaşılmıştır sanırım....

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2019
    Güzel f/p ürünü

    Parmak izi çok iyi Batarya normal kullanımda 2 gün Fotoğraf gündüz çekim iyi Bu fiyata çok güzel....

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.05.2019
    Beş Yıldız

    Kaliteli güzel telefon

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Huawei Honor 9 Lite 32 GB 5.65 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Mavi kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Huawei Honor 9 Lite 32 GB 5.65 İnç Çift Hatlı 13 MP Akıllı Cep Telefonu Mavi yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat