Grundig GWM9901S A+++ 9 KG Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz Yorumları

Grundig GWM9901S A+++ 9 KG Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2019
    Beş Yıldız

    Bu makineyi başka bir yerden ekim sonunda almıştım. 5 aydır kullanıyorum. Yıkaması güzel. Sıkma da normal seviyede ses, diğer makinelerde olduğu gibi. Garantisi uzatılabiliyor. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.02.2019
    Fiyat ve Performans Başarılı

    Makinayı yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum. Hem fiyat hem performans olarak çok uygun. Deviri oldukça yeterli, dijital göstergesi açık ve anlaşılır, kullanımı kolay, kilo kapasitesi de 2-3 kişilik bir aile için gayet yeterli. Renk ve dizayn olarak harika. Sıkma seviyesinde eğer yük ağırsa azıcık sesini duyuyorsunuz ama onun dışında oldukça sessiz çalışıyor. Arçelik servisi güvencesi olması da ayrıca önemli bir özellik. Teslimat süreci de rahattı. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 07.03.2018
    Kesinlikle Tavsiye ederim.

    Ürünü hepsiburada dan alalı yaklaşık 8 ay oldu.Alışveriş ve Teslimat süreci zaten 5 yıldız.GRUNDİG marakasıyla tanışmam da 1977 yılında evimize alınan televizyonla oldu.Yıllarca kullandık,modası geçtiği için kaldırdık.Alman markası 7 yıl garantili ürün, sıkıntısız emsallerine göre fiatı uygun ve ARÇELİK teminatı altında. evin hanımı performansından çok memnun.Kesinlikle Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.03.2018
    Beş Yıldız

    Bu makineyi yaklaşık altı ay önce aldım. Bir kaç gün önce kullanmaya başladık. Makine çok şık. Program sayısı fazlası ile yeterli. Gayet sessiz. Güzel yıkıyor. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 02.03.2018
    cok guzel urun

    yaklaşık 1 senedir kullaniyorum gayet memnunum. sadece alirken kac kg ihtiyacaniz var onu dikkat edin. ben 9 kg aldim ama haftalik dolduramiyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig GWM9901S A+++ 9 KG Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig GWM9901S A+++ 9 KG Yıkama 1000 Devir Çamaşır Makinesi Beyaz yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat