MSI PL62 7RC-203TR Laptop - Notebok Yorumları

MSI PL62 7RC-203TR Laptop - Notebok yorum ve tavsiyeleri

(5 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ev-ofis bilgisayarı olarak kullanıyorum. Performansı benim için fazlasıyla yeterli. Sağlam, parmak izi tutmayan gövdesinin büyük bölümüm alüminyumdan üretilmiş. Klavyesi çok kaliteli. Ses ve görüntü kalitesi beklediğimden çok daha iyi çıktı. İndirimde aldığım için fiyatı da performansına göre çok iyi diyebilirim. Hızlı kargo için teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 10.02.2019
    Beş Yıldız

    MX150 ekran kartı kesinlikle giriş seviyesi oyun ihtiyacınızı karşılar. Ekran kartı hafızasının 2 gb olması oyun performansını etkilemiyor. Optik sürücü olmadığı için hafif bir tasarım olmuş. 2 fan ile ısı problemi yaşamıyorum oyunlarda bile cihaz ısınmıyor. Gözü kapalı alınabilecek bir ürün ve şık tasarım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.01.2019
    şık ve güzel

    özellikleri anlatıldığı gibi,günlük kullanım için gayet yeterli ve güzel bir ürün.indirimler takip edilip alınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.01.2019
    Beş Yıldız

    Kullanım kolaylığı, klavyesi, ağırlığı gayet güzel. İşlemcisi, kullandığım tüm yazılımlara fazlasıyla yetiyor. Oyun performansından beklentim yok zaten oyunla da işim yok. Isınma problemi hiç yaşamadım. Fanlar için turbo modu var.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 09.12.2018

    Oyun bilgisayarı olarak değil ev-ofis bilgisayarı olarak kullanıyorum. Performansı benim için kafiden de fazlası. Sağlam, parmak izi tutmayan gövdesi, alttan aydınlatmalı klavyesi olması güzel. Ses görüntü ve kalitesi vs. beklediğimden çok daha iyi. Ben indirimde aldığım için fiyatı da performansına göre çok iyi diyebilirim. Görsel-dokunsal kalite algısı yüksek.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
MSI PL62 7RC-203TR Laptop - Notebok kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. MSI PL62 7RC-203TR Laptop - Notebok yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat