HP 15-BW019NT-2CL51EA AMD A9 4 GB Ram AMD 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook Yorumları

HP 15-BW019NT-2CL51EA AMD A9 4 GB Ram AMD 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(34 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Güvenilir

    Müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Güvenilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Günlük işler için yeterli.

    Gayet güzel önce biraz yavaş di galiba bende bütün windows güncelleme yaptiktan Sonra sifirladim şuanda çok güzel.Fan sesi de normal dır yani gta gibi oyunları oynamazsiniz zaten Ses çok az

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyatına göre çok güzel,ertesi gün elime geçti, çok teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Yüksek Performans Beklemeyin Günlük Basit İşler İçin Yeterli

    Ürünün kurulumunu yaptıktan sonra yavaş olduğunu fark ettim. Windows 10 yüklü olduğu için mi kaynaklı bilmiyorum ama bilgisayar kasıyor. Dosyaya tıklama yapıyorsun 3 saniye sonra yanıt veriyor.Sabırsız biriyseniz tavsiye etmem..Oyun ve grafik için ideal değil fakat office ve ya internet için kullanacaksanız yeterli olacaktır.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fena değil

    Ürün elime tahmini süreden çabuk ulaştı paketleme ve kargo güzel kurulum uzun sürüyor ama fena değil parasına göre alınabilir bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.12.2019
    Teşekkürler Tekno Markt

    Tekno Markt satıcısı müşteri memnuniyetine değer veren, sattığı ürünün arkasında duran satıcı. Sorunumu anında çözdü. Çok teşekkür ederim. Hayırlı işler.

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.12.2019
    efsane guvenebilirsiniz

    ürünü sipariş ettiğimde çok özenle paketlenmis ve gorseldekinden daha güzel bilgisayara geçecek ise 1 gün önce aldım ve sıkıntı yasamadim hizli açılıp kapanıyor ve donma veya kasma yok oyunlarda orta seviye grafikler verir zannediyorum almanızı tercih ederim ürün çok güzel parasına değiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.11.2019
    Beş Yıldız

    ÜRÜN ELİME CUMA GÜNÜ SİPARİŞ VERDİM.CUMARTESİ BİRDE ULAŞTI.PAKETLEMESİ ÇOK İYİYDİ.ÜRÜNDEN ÇOK MEMNUNUM.GÖNÜL RAHATLIĞIYLA ALABİLİRSİNİZ.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.01.2019
    idare eder

    Satıcı ve kargoda hiç bir sorun yaşamadım ürün gayet düzgün paketlenmiş olarak eksiksiz elime ulaştı. Ancak hdd bu pc için kesinlikle yetersiz. Ssd takviyesi yapmadan w10da sorun yaşayabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla, 27.11.2018
    HDD problemli

    Kasma yapmasının nedeni icindeki hdd nin cok yavas olması, gorev yoneticisini acın, boştayken bile %100de calisiyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.07.2018
    Bence güzel

    Kasma yaşamadım henüz, hızlı açılıp kapanıyor kasası ince ve şık günlük işlerinizi çok rahat görürsünüz şarjı oyun oynarsanız 2 saat fln gidiyor oyun performansı bana iyi geldi orta seviye oyunları akıcı oynatıyor ama oyun oynarken çok ısınıyor onun içinde soğutucu fan alacağım,genel olarak bakıldımı alınabilir bir pc.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.06.2018
    Çok Kasıyo

    bugün aldım cok kasıyo Windows 10 kaldırmıyo 8.1 geçicem

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2018
    beklentileri karşılar, abartı değillerse

    Ürün hakkında: ürünü ne için aldığınızı belirleyin, bu bir oyun bilgisayarı değil. ürün güzel, ince ve şık, normalde bu ebatta ürünlerde cd rom olmuyor cd rom bulunması bir avantaj eski arşivlerimi saklamak için. ben ürünü ders çalışmak ve günlük işler için kullanmak için aldım, bu anlamda oldukça yeterli gelecek gibi bir izlenim sundu. bilgisayarın açılıp kapanması yavaş denebilir fakat bunun nedeni 5400 hdd, siz bugün gidip i5 8250u işlemcili pc de alsanız ssd yoksa bu hız değişmeyecektir. firma: englobal firmasından 15.09 da verdiğim sipariş aynı gün kargolandı, 2 adet ürün siparişi verdim ürünler kendi kapalı kutularında patpat dediğimiz koruyucu havalı naylonlara sarılmış bir şekilde sorunsuzca ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2018
    Beklediğim gibi çıkmadı

    Ürün beklediğim gibi çıkmadı. Pes 17 oyunu oynamak ve makale yazmak için aldım. Ancak ekran kartı gpu konusunda yetersiz kaldığı için pes 17 oyununu açamadı. Ayrıca ilk açıldığında çok yavaş. Beraberinde gelen virüs koruyucuyu silince biraz düzeldi. İade işlemlerini başlattım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2018
    "ekran kartı sıkıntı"

    Olumsuz yönleri: harici ekran kartı var yazıyordu aldığımda sonra dahili ekran kartı var paylaşımlı dediler. Bu durum pek hoşuma gitmedi.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2018
    Beklediğim gibi

    laptop kapalı orijinal kutuda geldi. Bilgisayarı açtığınız an biraz sizi bekletiyor ve program yüklemeye başlıyor. Bir kaç soru ile yükleme tamamlanıyor. İçinde bazı programlar da var. Fakat bunlar deneme sürümü isterseniz satın alabiliyorsunuz. Benim kullanım amacım internet ve fotograflarımı yükleme. HP kalitesini çok beğenirim. ekran beklentileri karşılıyor. Hızı da bana göre çok iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.05.2018
    "Fiyat - Kalite"

    Olumlu yönleri: Ürünü alırken mucizeler beklemiyordum. Sonuçta verilen paraya göre bir kalite aramak lazım. Bir haftadır kullanıyorum günlük kullanım için ideal aşırı ısınma ya da aşırı ses yapmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.03.2018
    Gayet mantıklı ve güzel bir ürün...

    Fiyat, ürün, paketleme her şey çok iyiydi evde kullanacaklara tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.03.2018
    Fiyat performans ürünü

    Ürünü yaklaşık 1 aydır kullanıyorum ilk aldığımda biraz ağır gibi geldi lakin gereksiz uygulamaları antivirüs programını silince normal hızına ulaştı windows güncellemeleri pc yi yavaşlatıor yüklemeyin oyun performansına gelince pes 17 ve naruto shippuuden ultimate ninja storm revolutionu yükledim kasmadan akıcı oynatıo yani bu fiyata performansı gayet iyi sayılır tavsiye ederim

  • Teknosa aracılığıyla, 16.03.2018

    Bilgisayarı aldığımdan beri biraz yüklenmede kendiliğinden kapanıp geri açılıyor servise göndermek zorunda kalacağız sanırım genel olarak fabrikadan sorunlu çıkan bilgisayar

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
HP 15-BW019NT-2CL51EA AMD A9 4 GB Ram AMD 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. HP 15-BW019NT-2CL51EA AMD A9 4 GB Ram AMD 1 TB 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat