Lenovo V110 80TL017NTX Intel Core i3 4 GB Ram 512 GB 15.6 İnç Laptop - Notebook Yorumları

Lenovo V110 80TL017NTX Intel Core i3 4 GB Ram 512 GB 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(33 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Yorum

    Ürün güzel paketlenmişti. Mağazanın dikkati için teşekküler. 1 gün gibi kısa bir süre elime ulaştı :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel ürün

    Bir haftadır kullanıyorum çok memnunum tek kötü yanı ses çok kısık oda yetmez gibi hoparloru leptobun altinda ama oda garici ses topu yada ek hoparlörle yükseltilebilir bu arada Teknoraks satıcısına çok te?ekkür ederim ürün yanına koyduğu hediye ve inceliği için :) Hepsiburada ve Teknoraks te?ekkürler

  • HepsiB. aracılığıyla
    kargo cok hızlı

    Ürünü sipariş vediğim günün ertesine getirdiler kargo cok iyi ürün kasa olarak çok sağlam şu an ki laptop piyasasına göre fiyatı özelliklerine göre gayet iyi.

  • NI1 aracılığıyla, 08.02.2019
    Süper Lenovo 👍🏼

    Güvenilir alışveriş. Teşekkür ederiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.11.2018
    " "

    Olumlu yönleri: Fiyat performans verimliliği açısından gerçekten çok iyi bir dizüstü bilgisayar aldığımı düşünüyorum şu an ki döviz piyasasını düşündüğümüzde uygun fiyata iyi bilgisayar almak gerçekten çok güç bilgisayar hard disk açısından çok tatmin edici 4 gb ram kapasitesi de benim için çok iyi belki işlemcisi biraz daha iyi olabilirdi ama onlarında fiyatları arasında gerçekten çok fazla fark var.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 05.11.2018
    "hesaplı"

    Olumlu yönleri: Hesaplı bir seçenek eğer çok büyük beklentileriniz yoksa tercih edin derim.Ben her zaman ihtiyacıma yönelik telefon ve laptop tercih ettim hiç pişman olmadım.4 gb ram ile intel core i3 işlemci barındırıyor.Düşük işlemciye rağmen üstün bir performans sergiliyor.Giriş seviye olduğu için bir beklentim yoktu açıkçası benim işimi görüyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    " "

    Olumlu yönleri: Sıkıntı yapmadan kullandığım en güzel laptop. Tek olumsuz yanı i3 işlemciye sahip olması ama o kadar da olur diye düşünüyorum. Genellikle bu kadar iyi bir fiyatta bu kadar bit yeniği olur zaten. Kullanım iyi arada kasma donma yapsa da önemli değil benim açımdan zaten fazla süre kullanmıyorum. Fiyatı da çok olumluydu zaten alırken yapılan en iyi yorumları da okudum iyi oldu. Ofis işlerinde veya dükkanlara falan uygun bir bilgisayar.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    " "

    Olumlu yönleri: lenovo aldım çünkü ısınma sorunu en az olan markalardan biri. Bilgisyaarı yaklaşık 3 gündür kullanıyorum herhangi bir sorun göremedim gayet her şey düzgün açlışıyor. Klavyesi çok rahat ve ekran çözünürlüğü harika.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.11.2018
    "lenovo benim için yapmış gibi"

    Olumlu yönleri: Fiyat açısından uygun ancak düşük bir model.4 gb ram sunuyor intel core i3 işlemciye sahip bence yeni bir laptop alacaksanız i5 işlemci ya da i7 işlemci tercih edin.1366x768 piksel çözünürlük sunuyor.15.6 inç ekran boyutuna sahip.Oyunlarda sergilediği performans bence gayet iyi fiyatına göre.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.11.2018
    "makul fiyata iyi ürün"

    Olumlu yönleri: i3 işlemci fakat 6. nesil teknoloiji ile üretildiği için ghz'i oldukça iyi. Haliyle bu da performansı arttıran etkenlerden olmuş. Bilgisayar oldukça iyi her şeyi hızlıca yapabiliyorum herhangi bir takılma veya sorun yok tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.10.2018
    teşekkürler!!!

    Bilgisayar çok özenli temiz bir paket ile geldi kargo çok hızlı ancak bilgisayar hakkındaa bir kaç eksi yönlerinden bahseedeyim SES hiç yok çok düşük ekran çerçevesi çok hassas duruyor kesinlikle çok nazik kullanılmalı çalışma hızında hiçbir sıkıntı yok ısınmıyor fanları çok iyi çalışıyor Almayı düşünen arkadaşlar yorumu dikkate alırlardır renginin mat oluşunu çok beğendim hayırlı alıverişler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.09.2018
    "Fiyat / Performans"

    Olumlu yönleri: I3 işlemcili bir bilgisayar için oldukça makul bir ücrete aldım. Elimde 120 GB SSD vardı. Harddiski onunla değiştirdim. Hem bilgisayarın performansını artırdım hem de 500 GB'lık harddisk yanıma kar kaldı. Gayet memnunum. Amacınız oyun oynamak değilse ve çok ağır işler yapmayacaksanız 5-6 bin TL'lik bilgisayarlara hiç gerek yok. Olumsuz yönleri: Kasanın dayanıklılığı konusunda kuşkularım var. Umarım yanılırım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.08.2018
    Üç Yıldız

    Ses düzeyi çok kötü resmen duyulmuyor. Lenovo için eksi puan. Başka bir sıkıntı yaşamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.08.2018
    Teşekkürler hb

    Fiyatına göre çok iyi, sipariş verdim bir gün sonra elime ulaştı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.05.2018
    Ses Harici Cihaz Gayet İyi.

    Cihaz Gayet Başarılı Tek Sorun maalesef Hoparlör Diye Bir Şey Yok Resmen.Ses Olayı Çok Çok Kötü.Ürün Tahmini Teslim Süresinden 1 gün Önce Geldi Sağlam ve Tertemiz Olarak.Satıcı "ELMACIK" dürüst ve süratli bir firma Teşekkürler.

  • NI1 aracılığıyla, 27.03.2018
    bu fiyata baska yerde yok

    ürün fiyatına nazaran güzel

  • NI1 aracılığıyla, 23.03.2018
    Fiyat kalite dengesine sahip

    Hoparlörlerden hiç ses çıkmıyor alt tarafa koymuşlar Malzeme plastik ama kötü değil Gayet hafif ve şık

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.03.2018
    "orijinal urun"

    Olumlu yönleri: cihaz soylendigi gibi sorunsuz kargo iyi Olumsuz yönleri: mesajlara dönüş geç yapılıyor

  • NI1 aracılığıyla, 15.02.2018
    asus540la

    Ürün süper teşekkür ederiz her şey için

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.02.2018
    "Fiyat performans ürünü"

    Olumlu yönleri: Ürün gayet şık ve güzel. Ofis işleriniz için uygun fiyatlı ve performanslı bir ürün. Tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo V110 80TL017NTX Intel Core i3 4 GB Ram 512 GB 15.6 İnç Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo V110 80TL017NTX Intel Core i3 4 GB Ram 512 GB 15.6 İnç Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat