Dell XPS 15 9570 Intel Core i7 16 GB RAM Nvidia GeForce GTX1050 Ti 15.6 inç Ekran Notebook Yorumları

Dell XPS 15 9570 Intel Core i7 16 GB RAM Nvidia GeForce GTX1050 Ti 15.6 inç Ekran Notebook yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Ürün çok iyi.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güvenli Alışveriş

    Ürünü teknoraks isimli Satıcıdan aldım, sıfır orijinal kapalı kutusunda geldi, teknik özellikleri anlatmaya gerek yok zaten açıklamasında her şey yazıyor, tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bir Yıldız

    rtx 2080 ile geliyor sanki

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2019
    Yazılımlardan bir adım önde gidiyor.

    Kusursuz bir ürün, ses sistemi bir harika. Dokunmatik ekran vs her bir özelliği performanslı,negatif kuracağım cümle üründen kaynaklı değil ,Windows ekran ayarlarında otomatik çözünürlük aktifleştirilse dahi, birçok uygulama 3840 x 2160 çözünürlükle adaptasyon sorunu yaşıyor bu nedenle de uygulamaların pencere görüntüleri okunmaz ve çalışılamaz hale gelebiliyor.düşük çözünürlüğe alıp uygulamayı kapattığınızda tekrar değiştirmeniz gerekiyor.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 01.07.2019

    Laptop tam anlamıyla video-fotoğraf düzenleyip, render almak için üretilmiş sanki günümüzün ihtiyaçlarına çok uygun yani. Ekran kalitesi muazzam renk paletinden dolayı Adobe programlarında çalışırken tüm renkleri doğru bir şekilde görebiliyorsunuz ayrıca performansı macbookdan biraz daha iyi bu konuda. oyuna gelecek olursak oyun oynamak imkansız çünkü tasarım ve soğutma sisteminin olmamasından dolayı bilgisayar buna elverişli değil

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.05.2019
    mukemmel

    2 yil ince 9560 modelini almistim. Hala ilk gun aldigim gibi ayni performansla kullanabiliyorum. Donemin en populer oyunlarinda bile kasmadan, isinmadan hic bir problem olmadan oynayabiliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 22.03.2019
    Macbook pro katili mi? Değil tabi ki. Kendi sınıfında 1 numara.

    Fotoğraf ajansı sahibi olarak mac sistemlerine alternatif olarak aldık deneme amaçlı. Ürün performans olarak harika, ekran mükemmele yakın. (kalibre yapıltıktan sonra tabi ki). Win10pro macos sistemine rakip değil stabilite olarak. Bizim gibi üretici ve geliştirici insanları için genel kullanım ve iş amaçlı en iyi windows çözümlerinden birisi... tavsiye ederim. Oyun oynanmaz kasa ve soğutma sistemi buna el vermez. Macbook pro ile karşılaştırma yapmak bence yanlış olacaktır işletim sistemleri büyük fark yaratır. Fakat iş amaçlı olarak düşündüğümüzde Adobe programlarında 2,3 tık daha hızlı ve performanslı renderlar aldı. 4k %100 adobe ekranda photoshop yapmak keyif verici. Siparişimin kargolanma süreci 2 gün 2 gün de kargo süresi 4 günde temiz kusursuz şekilde elime ulaştı. Zamanla windows performansı nasıl etkilenecek göreceğiz.

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.12.2018

    Kargom elime çok hızlı ulaştı kullanmaya başladım bile çok memnun kaldım

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.12.2018

    Keşke fiyatlar bu kadar uçuk olmasa ama bilgisayara diyecek tek lafım yok valla

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.12.2018

    Süper hızlı ve hafif

  • İnce Hesap aracılığıyla, 31.12.2018

    Kolay kolay beğenmeyen biri olarak şunu söyleyebilirim gözü kapalı alabilirsiniz bu bilgisayarı

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.12.2018
    Macbook Killer

    Arkadaşlar ürün gerçekten harika. Isınma sorunu yok. İki fanı var ve fanlar genelde çok sessiz. Ama oyun açtığın zaman fanlar deli gibi çalışıyor. Oyun için tavsiye etmiyorum. Şarjı 10 saate kadar uzanıyor normal kullanımda. FHD ekran çok net ve mat, güneşte parlamıyor. Power tuşu üzerinde parmak izi okuyucu var. Ebatlar normal 14 inç laptop boyutlarında. Açılıp kapanma süresi muazzam. Coil whine sıkıntısı var deniliyor ama bende çok az bir ses var ve dikkatli dinlemediğin sürece hiç duymuyorsun. Ürün gerçekten premium bir ürün ve parasının hakkını veriyor. Gerçek bir macbookkiller. Bu seviyede bir bilgisayar arıyorsanız hiç düşünmeden alın.

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.06.2018
    Gayet mükemmel

    Gercekten harika bir bilgisayar.kullanıcılara tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Dell XPS 15 9570 Intel Core i7 16 GB RAM Nvidia GeForce GTX1050 Ti 15.6 inç Ekran Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Dell XPS 15 9570 Intel Core i7 16 GB RAM Nvidia GeForce GTX1050 Ti 15.6 inç Ekran Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat