Bosch KGN56LW30N A++ 454 Lt Tek Kapılı Buzdolabı Yorumları

Bosch KGN56LW30N A++ 454 Lt Tek Kapılı Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    "."

    Olumlu yönleri: kayınpederimin beyaz eşya dükkanı var sıkışık olduğu zaman bayramlarda mesela düğün sezonun da vs bende gidiyorum dükkana ve ürün özelliklerine artık aşina oldum diyebiliyorum. Mesela bu ürün A++ sınıfı, 400 lt soğutma hacimli (dondurucusu yanılmıyorsam 105 lt olmalı) ses seviyesi minimum. biraz pahalı geliyor müşterilerimize ama aldıklarında henüz kötü bir eleştiri almadık. oldukça memnunuz. yeni evleneceklere önerebilirim.

  • NI1 aracılığıyla, 26.04.2018
    Problemsiz hizmet

    Ürün bildiğim bir üründü. Piyasaya göre bu mağazada gayet hesaplıydı. Teslimat hızlı ve problemsiz gerçekleşti. Teşekkürler.

  • Media Markt aracılığıyla, 02.05.2016
    tavsiyemdirrr ..

    Yillardir bir Bosch Marka kullanicisi olarak bu ürünü tavsiye edebilirim hem fiyat hem elektrik tüketimi hemde ses konusunda kullanisli bir ürün almak isteyenlere tavsiyemdir

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Bosch KGN56LW30N A++ 454 Lt Tek Kapılı Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Bosch KGN56LW30N A++ 454 Lt Tek Kapılı Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat