LG 55UK6470 55 inc 140 cm 4K UHD webOS Smart Dahili Uydu Alıcılı LED TV Yorumları

LG 55UK6470 55 inc 140 cm 4K UHD webOS Smart Dahili Uydu Alıcılı LED TV yorum ve tavsiyeleri

(403 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    İki yıl önce aldım harika bir tv

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kanal geçişleri yavaş ama çok takılacak bi şey değil bence TV gayet iyi

  • HepsiB. aracılığıyla

    Uzun uzadıya tv araştırmak isteyenler için öncelikle tv de istediğiniz ne var ne için kullanacaksınız. Öncelikle bunları belirlemeniz lazım. Sonrasında led tvlerin panelleri için bakmanız gereken iki önemli husus var. Birincisi alacağınız tv edge led mi olsun yoksa direk led mi olsun. Paneliniz VA panel mi olsun İPS panel mi olsun. Bu husuları bir araştırın ve izleme tercihinize göre bunu belirleyin. Bu televizyonu ben 3 ay önce aldım ve her şeyini kullanmadan yorum yapmak istemedim. LG nin bu tvsi İPS panel ve direk led. Yeni nesil led tvlere göre tv biraz kalın. Ama aynı fiyata alacağınız ince tasarım led tv lere baktığınızda o tvler heran kıralabilecek gibi duruyor ve kalitesizmiş havası veriyor. Tvnin kullanımına gelirsek ben 7/24 film ve dizi izlemek için aldım ve 30 metrekare salonuma kurdum. Öncelikle tvnin smart özelliği ve WİFİ çekimi çok iyi. Telefonun çekmediği noktada WİFİ 3 kademe çekiyor. İnternet için önbellek yeterli yani filmin sonuna doğru önbellek dolduğu için filmden çıkıp yeniden girmek zorunda kalmıyorsunuz. (Yaşayanlar bilir) Kullandığı internet browsırı chrome ve normal bir bilgisayarda ne yapıyorsanız bunda da yapabilirsiniz. Yalnız ürünün yanında sihirli (akıllı) kumanda gelmiyor. Gelmemesi de iyi zaten çok da lazım değil. Wireless bir mouse ile her işi görebiliyorsunuz. Sadece sesli komut kullanamazsınız. Ben çok da ihtiyaç duymuyorum. Ben netfliz veya başka aracılardan film izlemiyorum. İzlediğim filmleri ve dizileri en çıkar çıkmaz izlediğim için açık internetten izliyorum. Başka televizyonlarda gördüğüm (eşimiz dostumun) bir çok sitenin vidyo oynatıcılarının çoğunu oynatmıyor. ama bu televizyonda neredeyse açmayan oynatıcı yok. İstediğiniz alternatifi seçip izliyorsunuz. Görüntü kalitesi çok iyi. Orta dereceli bir internetiniz varsa (Kendinize ait normal ADSL internet ve sizden başka vidyo izleyen yoksa, sörf ve sosyal medya buna dahil değil) bir filmi 1080p çözünürlükle takılmadan izleyebilirsiniz. Devamını 2. yoruma yazıcam.Yer bitti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Urunu almadan once cok arastirdim 500-1000 tl daha ucuza vestel toshiba gibi urunlere yoneldim etrafimdaki herkese sordugumda tv alicaksan lg bi kere aliyorsun bu yuzden tercih ettim magazada bile evdeki gibi heybetli ve canli durmuyor renk tonlari goruntu kalitesi fps orani goruntu akisi mukemmel otesi ses konusunda butun ince sesleri yakaliyor gercekten adamlar yapmis smart ozeliigi cok iyi evde pc acmaz oldum herseye ulsabiliyorsun youtube netflix normal web tarayiciisndan acmadigi video veya site yok alacak olanlara kesinlikle tavsiye edrrim 3-5 bakmassaniz maddi durumunuz el veriyorsa lg den sasmayin servis yonu alaka ve ilgli cok iyi tek tavsiyem urunle beraber kutunun ustunde fatura yapisik geliyor kargo sirketleri bunun uzerine sticker yapiklari icin ben ekstra yazicidan faturami cikardim fatura ibrazi yapmazsaniz servise garanti ve kurulumda sikinti yasarsiniz 10 uzerinde 10 veriyorum👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Ürun bekledigimiz gibiydi fakat fatura elime ulasmadi. Servis ucreti odenmek zorunda kaldik.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Uzun arastirma sonucu bu markada karar kıldım. Kanal geçişi orta hızda. Ses üst düzey. Kargo sorunsuz geldi (YurticiKargo) LG Servisi Cuma sabahi aradim, C.tesi 17.00'de geldi.. Şimdilik sorun yok. Internet hızı iyi. Telefondan tek tuşla görüntü aktariminin çok hızlı olmasını beğendik

  • HepsiB. aracılığıyla

    Bir hafta oldu alalı bu tvyi gürellerden aldık ertesi gün gelmişti Kargo çok hızlıydı. Serviste hemen gelip kurdu. Bir sıkıntı yoktu iki gün kullandık görüntü ses çok iyi söylendiği gibi kanal geçişi yavaştı. Bir gün kalktık baktık hiçbir kanal çekmiyor kanallarda sinyal yok diyor sebebini anlayamadık. Servisi arıyoruz bir sıkıntı yok deyip uyduya suç atıyorlar dün geleceklerdi bölge servisinin bizimle telefonda görüşmesini görüşüldü yazıp gelip tv ye bile bakmadılar onlar yüzünden üç gün tv izleyemeyeceğiz Pazartesi’yi bekleyeceğiz artık.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Satıcı Firmaya Teşekkür Ederim öğlen 12:00 sipariş verdim ertesi gün 10:00 da elime ulaştı servis gelip kurulumunu yaptı görüntü ses harika

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü tüm yorumları okuyarak aldım,firma gayet güzel ambalajlayip gönderdi,kuryenin işgüzarlığı dışında yaptığım alışverişten çok memnunum,teşekkürler.almak isteyenlere oneririm

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel kocaman ve hicbir sıkıntı yaşamadık

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Samsung la lg arasında kalmıştım ama araştırmalar sonucu lg aldım. İyiki almışım. Bütün özellikleriyle muhteşem. Sadece kanal geçişleri biraz ağır ama o da problem yaratıcak cinsten değil. Kesinlikle tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    TV gerçekten güzel. Beklentilerimi karşılıyor. Kırmızı Elma mağazasından aldım sorun çıkmadı. ölü piksel, kutuda deforme vs. yoktu. Sadece şikayetim Horoz Lojistik ile ilgili. İzmir'den Ankara'ya 9 günde geldi kargo.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    çok araştırdım Samsung ile arasın da kaldım ama dogru seçim yapmışım 55uk6470plc süper ötesi

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok Hızlı Geldi TŞK.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Bir günde teslimat. Ambalaj süper. Piyasaya göre fiyatı oldukça uygun. Kesinlikle tavsiye ederim. Hepsiburada👍

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Televizyon gayet iyi, tam bir fiyat performans ürünü. Sihirli kumandasını ayrı almanız gerekiyor. Sesi gayet başarılı. Kanal geçişleri aşırı yavaş. Kargo biraz uzun sürdü, kargo geldikten hemen sonra servisi çağırdım 1 saat içinde gelip kurdular.

  • HepsiB. aracılığıyla

    Epeyce marka model karşılaştırdıktan sonra aldım. Görüntüsü biraz karanlık olabilir diye şüphelerim vardı. Bir de forumlarda yazan VA panel IPS panelden iyidir yorumları kafamı karıştırdı. LG kalitesine güvenip aldım. Üç gündür kullanıyorum. Parlaklığı gayet iyi, resim ayarlarından İstediğiniz şekilde ayarlayabiliyorsunuz. IPS panelin hiçbir dezavantajını görmedim. Karşısında pencere olmasına rağmen neredeyse hiç yansıma yapmıyor. Görüntü oldukça canlı ve tatmin edici. standart ayarlar size uymuyorsa ayarları istediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Mağazalardaki görüntüye kanmayın, bazen satmak istedikleri modelleri çıkarmak için diğer modellerin ayarlarını kötü Hale getirebiliyorlar. Smart özellikleri çok iyi Samsung telefonun ekranını anında TV ye yansıtabiliyorum. YouTube netflix gibi uygulamalar Çok güzel çalışıyor. 4K videolarda hipnoz edici bir kalite var. Android telefona indirdiğim uygulama ile telefonu sihirli kumanda gibi kullanabiliyorum. Genel olarak çok memnun kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinliklet tavsiye ederim. Hizli kargo ve teslimat. Sorunsuz paketlenmis bir ürün. Fixkirmizibeyaz satıcıya ayrica tesekkur ederim. Ürünü anlatmaya gerek yok zaten özellikler belli. Akıllı kumanda da olsa cok iyi olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla

    iyi

  • HepsiB. aracılığıyla

    Kanal geçişleri hariç ürün harika.Akıllı kumandası ile internet te gezmek çok daha kolay.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
LG 55UK6470 55 inc 140 cm 4K UHD webOS Smart Dahili Uydu Alıcılı LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. LG 55UK6470 55 inc 140 cm 4K UHD webOS Smart Dahili Uydu Alıcılı LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat