Profilo BD2075W2VN Buzdolabı Yorumları

Profilo BD2075W2VN Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(2 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.10.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: dolap profilo kalitesini zaten direk yansıtıyor profilo buzdolabı konusunda çok iyi bi marka dolabın soğutması on numara fiyatına göre beklentiyi hayli hayli karşılıyor bütçeye göre çok iyi performans soğutması falan sesi çok var gürültülü ama mutfağımız uzak olduğu için bizi çok rahatsız etmiyor bizim için hiç bir problem olmuyor soğutması daha önemli zaten bizim için fiyatı da tAm bütçemize göre 3 gün içerisinde geldi tek bir çizik dahi yoktu çok iyi paketlenmiş hasarsız ve hızlı bir şelkilde aldım güvenilir satıcı eğet bütçenizi zorlamak istemiyorsanız tavsiye edilir tam fiyat performans dolabı sesi rahatsız etmeyecekse ssizi tabi mutfağınız uzaktaysa falan

  • Media Markt aracılığıyla, 03.04.2019
    Çok aradım kışve yaz performans iyi olan

    Bu model güzel ve kullanışlı dolap açınca herşey önünde derin değil enine geniş kullanışlı. Yanı dipte bişey aramak yok herşey önünde böylece kapı az açık kalır enerji tasarrufu zaman kolaylık.. vs ayrıca başlıktaki durum yaz performansı iyiymiş..

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Profilo BD2075W2VN Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Profilo BD2075W2VN Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat