Russell Hobbs 22990-56 Easy Prep 1.7 lt El Blender Yorumları

Russell Hobbs 22990-56 Easy Prep 1.7 lt El Blender yorum ve tavsiyeleri

(11 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 03.05.2021
    Kullanışlı değil

    Ürün kullanışlı değil temizlerken parçaların içinde su kalıyor temizlemek çok zor maalesef umduğum gibi çıkmadı bu kaliteye fiyatı da çok fazla

  • Amazzon aracılığıyla, 21.05.2020
    Sürahinin alt kısmından sıvı akıtıyor

    Ürün genel olarak kaliteli görüntü veriyor.Sürahi ağır olduğundan masaya sert bıraktığınızda alt kısım plastiği ince ve her an kırılabilir görüşündeyim. Ayak kısmında 3 tane vantuz var ve masaya iyi yapışıyor.Bıçak sayısı 2 tane belki 4 tane olabilirdi.Bıçaklar keskin değil. Meyveleri istenilen küçüklükte parçalamadı. Kabloyu sarmak için altta kablo gizleyici bölüm var. Sürahinin gövdeye bağlandığı ve çevirmeyi yapan dişliler plastikten yapılmış ve aşınmaya müsait. Beğenmediğim ve hatta iade etmek istediğim yönü ise çalıştırdığımda cam sürahinin gövdeye takılan kısmını açtığımda alttan dişli kısmından sıvıyı akıttığıdır. İki sefer çalıştırdık ilkinde meyve suyu akıntısı oldu, diğerinde de siyah bir sıvı akıntısı oldu. Yeni bir üründe bu durumun olması canımı sıktı. Kullanılmış ya da tamir edilmiş ürün görüntüsü verdi. Satıcı ya da amazzon firmasından cevap bekliyorum

  • Amazzon aracılığıyla, 21.05.2020
    Gayet başarılı Russell Hobbs

    Çok sevdim. Kaliteli güzel ürün. Tamam paketlemesi gayet özenle yapılmıştı.

  • Amazzon aracılığıyla, 22.03.2020
    HAYAL KIRIKLIGI BİR ÜRÜN

    Çok kötü kesinlikle hayal kırıklığı dayanılmaz bir makine ilk aldıhımız gün çatladı ve plastik yapısı var kesinlikle tesviye etmiyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 15.03.2020
    Harika

    Hem çok kaliteli hem de fiyatı diğer markalara oranla cok uygun . Beklentilerimi fazlasıyla karşıladı.

  • Amazzon aracılığıyla, 25.02.2020
    Fazla kalite beklemeyin

    Hazne kısmı altındaki aparat koymak ve ayak olarak kullanılan kısımla birleşik tek parça olması gerekirken ayrı bir şekilde gelmiş. Bir süre baktıktan sonra birleşme yerinden kırılmış olduğunu farkettim. Paketleme veya kargolama kaynaklı bir sorun ancak üç noktadan plastik ince bir bağlantı mevcutmuş yani zaten kırılmaya çok meyilli. Daha kaliteli bir ürün beklerdim.

  • Amazzon aracılığıyla, 20.02.2020
    Gözünüz kapalı almalısınız

    Almadan önce çekiniyordum ama müthiş bir ürün.Malzeme kalitesi vs. mükemmel. 2 yıl garanti + 1 yıl ek garantisi var 1 yıl ek garantiyi Russel Hobbs'un sitesinden girip kayıt oluşturunca veriyorlar.Kesinlikle tavsiye ederim .

  • Amazzon aracılığıyla, 09.02.2020
    Kalite

    Gerçekten malzeme kalitesi oldukça iyi. Kullanımı kolay. Temizlenmesi rahat. Özellikle sürahi kısmının ters çevrilerek takılması olduça yer kazandırıyor. Hızlı ve sorunsuz teslimat. Paketleme iyi.

  • Amazzon aracılığıyla, 09.02.2020
    harika

    gerçekten her yerinden kalite akiyor çok beğendim harika bir ürün

  • Amazzon aracılığıyla, 04.01.2020
    Her eve lazım

    Parasını sonuna kadar hak eden harika bir ürün teşekkürler amazzon.com.tr

  • Amazzon aracılığıyla, 13.12.2019
    İçinize sinecek, çok kaliteli

    Muhtesem bir urun. Kesinlikle icinize siniyor ve Kalite akiyor her yerinden. Ben rondo ariyordum daha yeni Tefal Masterchop Maxi XXL almistim ama bu urunu gordukten sonra Tefal inanin cocuk oyuncagi gibi kaliyor yaninda bunun kalitesinin yakinindan yaklasamaz. Bu urunu cok begendim herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Russell Hobbs 22990-56 Easy Prep 1.7 lt El Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Russell Hobbs 22990-56 Easy Prep 1.7 lt El Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat