Arzum AR3048 Estilo 1800 W 1.8 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Kırmızı  Yorumları

Arzum AR3048 Estilo 1800 W 1.8 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Kırmızı yorum ve tavsiyeleri

(28 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.12.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Bu su ısıtıcısını iş yerinde kullanmak için aldık. Gün içinde çok fazla kullandığımız için önceki ısıtıcımızda sorunlar çıkmaya başlamıştı. Bu su ısıtıcısında herhangi bir sorunla karşılaşmadık. Çok iyi bir şekilde çalışıyor. Çok fazla elektrik harcamıyor. Çıkarılabilir filtresi sayesinde içini de kolaylıkla temizleyebiliyoruz. Almayı düşünenlere kesinlikle tavsiye edebileceğim bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.12.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Bu su ısıtıcısını geçen gün çok beğenerek sipariş ettim. Tasarım olarak çok güzel. Sade ve şık bir tasarımı var. Rengini de çok beğendim. Mutfak tezgahıma çok yakıştı. Ürün çalışma performansı olarak da çok güzel. Çok çabuk bir şekilde suyun kaynamasını sağlıyor. Su/kireç filtresi olması da çok güzel. Kaynayan sudan ayrışan kireci filtreliyor ve bize sunmuyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 27.08.2021
    Arzum kırmızı

    Ürün kendi kutusunda ve büyük bir kutunun içinde çok iyi paketlenmiş geldi. Dün sipariş verdim bugün geldi. Teşekkürler amazzon. Su ısıtıcısının rengi kırmızı harika mutfağıma çok yakıştı😄

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Ocakta su kaynatmak çok uzun sürdüğü için bunu tercih ediyorum. Sevdikleriniz için güzel bir hediye olabilir. Ürün gayet kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip. Ürününü sipariş ettikten sonra kargolama ve gönderim işlemleri oldukça kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Bu ürüne ihtiyacınız var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün için teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Rengine bayıldım. Fotoğrafta görüldüğü gibi şeker pembesi. Oldukça geniş kapasitesi var 1.8 litre. Paslanmaz çelikten üretilmiş olması uzun süreler kullanacağım anlamına geliyor. Tek ürün alayım kaliteli olsun uzun seneler kullanayım diyorsanız bu ürün tam aradığınız ürün. Hızlı bir şekilde elime ulaştı. Garanti belgesi ürünün kutusunun içerisinde. Çok memnun kaldım, teşekkürler.

  • Amazzon aracılığıyla, 04.06.2021
    amazzon

    amazzon sen bir harikasın, dün gece istedim , sipariş sabah elimdeydi , en hızlı en güvenilir en özenilir firma gerçekten , çok teşekkür ederim , ayrıca arzum su ısıtıcı en uygun amazzon’da ve taksit vade farkısız , tek kelime muhteşem 10 numara 100 yıldız ,

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.05.2021
    kötü

    Olumsuz yönleri: Fiyatına oranla daha kalitesiz bir ürün. Bu kadar ücret ödedikten sonra böyle bir ürün beklemiyordum kapağını çıkarmak için fazlaca güç harcamak gerekiyor. Kapağı kendinden bağımsız demlik gibi çıkarılıp takılabiliyor. Ürün kargoya geç verildi elime geç ulaştı, paketleme de çok iyi değildi. Görselde göründüğü gibi büyük değil daha küçük bir ürün.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.12.2020
    Çok Güzel

    amazzon çok hızlısınız teşekkürler Ürün çok cici ve güzel

  • Amazzon aracılığıyla, 12.11.2020
    Iade hakkında bilgi

    Ürün iadesi yapılıyor mu

  • Amazzon aracılığıyla, 11.11.2020
    Uygun fiyat

    Bayıldım ya bayıldımmm 😍Hızlı kargo resmen ertesi gün elimdeydi ısıtıcı ayrıca çokta iyi bi fiyata aldım çok tereddütüm vardı ilk kez alışveriş yaptım amazzon dan fakat bu kadar iyi olduklarını bilseydim daha önceden de sipariş verirdim teşekkürler 🙏

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 14.09.2020
    "Çok iyi"

    Olumlu yönleri: Normalde yemek yaparken falan su ısıtmak için çaycımın altını kullanırdım ama çaycım bozulunca mecburen bu kettle aldım. Mutfakta elim ayağım oldu şu aralar çünkü yemek yaparken sıcak su gerekiyor ve ocakta kolay kolay kaynamıyor. Arzum kalitesi olması ve gerçekten kullanımınının çok rahat olması beni rahatlattı. Bir haftadır kullanıyorum ve çok iyi bir kettle olduğunu düşünüyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 28.08.2020
    "renk"

    Olumlu yönleri: oldukça güzel retro bir görüntüsü var kulpunun silikon oluşu el yakmıyor güzel kullanışlı Olumsuz yönleri: rengi çok açık bir iki ton daha koyu olsa kendini daha çok gösterir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2020
    "MÜKEMMEL"

    Olumlu yönleri: Bu su ısıtıcısını görüp de almamak valla mümkün değil. Çok şık bir tasarımı ve mükemmel bir rengi var. Çok da geniş bir kapasitesi vaar. Işıklı uyarı göstergesi bvar. Filtresi yıkanabiliyor. Paslanmaz çeklik kapak ve çok kaliteli bir gövdesi var. Bence bu fiyatın hakkını veriyor. Herkese keisnlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    "GÜÇLÜ"

    Olumlu yönleri: çoook beğendimmmm :) daha evvel görmemiştim tam sunum sofraları için :) güzel bir su ısıtıcı sahiden 2200 w ile ısınıyormuş bu demek oluyor ki hızlı ısınıyor çelik malzemeden yapılmış. Herşeyden öte tasarımına bayıldım :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 15.05.2020
    "Çok şık tasarım ve çok kullanışlı "

    Olumlu yönleri: çayı ocakta demlemeyi sevenler olarak kettle önemli bir kurtarıcı ve kettle su ısıtıcı yeterli oluyor. ürün hem nostaljik hem de modern tsarımıyla kalbimizi fettetti. :) bi tek cidden üzerinde minnacık bi iki tane çizik var ama sorun etmedik. Sadece ilerleyen günlerde biraz daha sorun yatır mı onu bilemem ama muadillerinden çok da fiyatı uygun olduğundan bence şuan için problem değil. Ben çok sevdim. Annem ve çevremdekiler de görünce bayıldılar.. Kendikendine otomatik kapanışı filan iyi gayet. Tam bir fiyat performans ürünü bence. Gittigidiyor ve Arzum'a not: Arzum'un özel beymen club tasarımları ile olan ürünlerini de bu sitede görelim, alabilelim..

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    "HARİKA"

    Olumlu yönleri: Tasarımı çaydanlık şeklinde olduğu için şık duruyor. suyu hızlı ısıtıyor. Görünümü güzel olduğu için mutfağa gzüel bir hava katıyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.08.2019
    "iyi"

    Olumlu yönleri: İtiraf edeyim bu kettle sırf görüntüsü için aldım diyebilirim. Çünkü çaycım da var aslında kettle olarak da kullanabiliyorum. Ama Arzum AR3048 Estilo Pembe bu kettle gördüğüm de bayıldım benim de olmadı bu kettle dan dedim ve aldım. Anlayacağınız gibi bir kere çok şık ve çok modern ayrıca sadece görüntüden ibaret değil çok ta kullanışlı. 1. 8 lt kapasitesi var. Suyu çok çabukl kaynatıyor. İçi paslanmaz çelikten yapılmış. Eğer almayı düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Mutfağım da en sevdiğim aletlerden : )

  • NI1 aracılığıyla, 27.06.2019
    Çok şık. İşlevsel Değil.

    16 yıldır evimdeki Arzum ketılı kullanıyorum. Hala bozulmadığı için şık bir arzum ketıl almak istedim, evet şık ancak, dışı metal olduğu için (Aslında almadan önce beğendiğim bir özellikti) su kaynadıktan sonra el değilmiyor. Bir puanı da buradan kırdım. Bir puanı da aç kapa düğmesinden kırıyorum. Çok kalitesiz duruyor. Eminim bir kaç yıl içinde kırılır.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 09.05.2019
    "güzel"

    Olumlu yönleri: çok güzel retro bir görüntüsü var çok beğendim bana hediye olarak geldi ve çok mutlu etti beni 1.8 lt kapasitesi gayet iyi su kaynayınca otom. Kapanıyor

  • NI1 aracılığıyla, 18.03.2019
    Paketleme Çok Başarısız.

    Kargolama çok ama çok fena. Sadece bu şekilde bir pakete sarılıp gönderilmiş, nasıl çalışır gelebilmeyi başarmış hayret. Bu arada ürünün açma kapama düğmesi o kadar uyduruk ki Arzuma hiç yakıştıramadım açıkçası. Normal şartlarda memnuniyetsiz bir insan değilimdir ama yazmazsam olmazdı. Sırf iade vs. vs işlemleriyle uğraşmayayım diye onay verdim :(((

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arzum AR3048 Estilo 1800 W 1.8 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Kırmızı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arzum AR3048 Estilo 1800 W 1.8 lt Kapasiteli Su Isıtıcı Kırmızı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat