Lenovo IdeaPad 330 81D20069TX AMD Ryzen 5 2500U 8GB 1TB Radeon 540 Freedos 15.6" Laptop - Notebook Yorumları

Lenovo IdeaPad 330 81D20069TX AMD Ryzen 5 2500U 8GB 1TB Radeon 540 Freedos 15.6" Laptop - Notebook yorum ve tavsiyeleri

(68 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    ehhhh işte işimizi görüyor çok şükür

  • HepsiB. aracılığıyla
    tavsiye ederim

    Lenovo laptop çok kibar ve şık ,şlemci gercekten iyi ekran kartı oyun manyaği değilseniz yeterli bence f/p ürünü

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre ideal.

    Bu bilgisayar muadillerine göre oldukça uygun fiyatlı. İşlemci Ryzen 5 2500u muadili olan i5 8250u'dan biraz geride. Fakat fiyat olarak çok çok iyi. i5 8250u olan laptoplar daha pahalı. Aynı özelliklere sahip olup, sadece işlemci farkına 350-400tl fazla ödemenize gerek olmadığını düşünüyorum. Farkını hissedeceğinizi sanmıyorum hız bakımından. 8 gb ram var, ekran kartı harici Radeon rx 540. 2 gb paylaşımsız grafik belleği var. Muadili MX150'den düşük hızda biraz. Oyun oynamak isteyenler için söyleyeyim, orta düşük ayarda yüksek çözünürlükte tatminkar sonuçlar verir.(oyununa göre) İleride SSD takarım, hızlandırırım diye düşünen olursa diye söylüyorum: cihazda M.2 portu yok. Yani M2 SSD takamazsınız. Bunun yerine SATA SSD takabilirsiniz. Dış kaplaması çok hoşuma gitti, malzeme kalitesi güzel. Tuşlar yumuşak ve sessiz. Tuş aydınlatması maalesef yok. 2 adet A tipi USB girişi var, 1 adet de C tipi USB girişi bulunuyor. HDMI, kart okuyucu ve blutooth mevcut. D-sub girişi yok bilginize. Sesi net ama biraz az gelebilir. Şarj cihazı kablosu biraz kısa. Ekran mat. Parlama yapmıyor ve 180 derece açılabiliyor. Fanı altta, bu yüzden minder vs yerlere koyarsanız biraz ısınabilir.

  • HepsiB. aracılığıyla
    tek eksik ssd

    donanım olarak iyi, ekran kartı giriş seviyesi SSD li olsa ram bşr f/p ürünü olacakmış.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Üç Yıldız

    Kargonun gecikmesi dışında gayet ıyı ve bu fıyata alınabilcek en iyi laptoplar arasında

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    Ürünü yeni kullanmaya başladım. Efsane oyunum Skyrim ile başladım, gayet mükemmel. Ancak büyük bir paketleme problemi var. Teslim alırken dikkatli olmakta fayda var, çünkü malum sürat kargo. Bu paketin hali ne dediğimde yüzüme bile bakmadan dönüp gitti.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Malzeme kalitesi iyi işlemci süper ram yeterli ekran kartı üst seviye olmasada iş görür seviyede ses gayet başarılı..birde ssd olsaymış on numara olurdu.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bu lettoba windows 7 yoksa windows 10 kurmam gerekir

  • HepsiB. aracılığıyla
    Bu fiyata kaçmaz!

    İki hafta önce aldım. Windows 10 pro kurdum. Hiçbir kasma yaşamadım oyun oynarken. Çok sessiz çalışıyor. Isınma problemi hiç yok. Kaçırmayın derim. Windows lisansı satın alabilirsiniz sitelerden.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatına göre oldukça iyi

    ekran kartı dışında öğrenci kullanımı için gayet uygun bir bilgisayar; ben aldım memnunum, 4 aydır kullanıyorum herangi bir problem yaşamadım

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans ürünü

    Alalı 2 ay olmuştur şehir dışında olduğum için Windows kuramadım ama geçen hafta kurdum bir oyun performansı deneyeyim dedim gta 5 de hiç kasmadan yavaşlamadan 1366 dan oynayabiliyorum çoğu oyunları da düşük orta fps de oynayabileceğinizi düşünüyorum. Üründe beğenmediğim özellikler ssd olmaması. Bunuda 250 300 liraya çözersiniz. 2. Isınma problemi yok demiş bazıları fakat oyun oynarken çok ısınıyor oynatıyor mu oynatıyor ona birşey diyemem.touch pad kalitesiz.Ayrıca bilgisayarın kasa kalitesi biraz düşük gibi geldi bana. Çok kötü bir Bilgisayar gibi anlatmış olsam da çoğu oyunu oynayabilirsiniz fiyatına göre güzel makina.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.01.2020
    .

    Olumlu yönleri: çok kullanışlı. Hd çözünürlükte olmasına rağmen verim açısından mükemmel. Ekranı yansımasız mat, 4 çekirdek ve 8 gb ram 1 tb hdd var genel kullanım amaçlı tasarlandığından ideal özelliklerde.

  • NI1 aracılığıyla, 01.01.2020

    Laptop iyi fredos aldim kendim yükledim window 10nu.. Sadece ürünün ekranı full hd değil..onun haricinde sıkıntı yok.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.12.2019
    Beş Yıldız

    Ürün çok hoş ancak tek sıkıntısı 720p videoları dahi 480p gibi gösteriyor. Onun haricinde 4/4 lük. Hepsiburada kargoda çok hızlıydı

  • HepsiB. aracılığıyla, 26.11.2019
    Bu fiyata kaçmaz

    Ürün fiyatına göre çok iyi

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2019
    MÜKEMMEL

    bence çok güzel notebook her oyunu kasmadan oynuyorum

  • NI1 aracılığıyla, 21.11.2019

    hızlı kargo, güzel ürün.

  • NI1 aracılığıyla, 17.10.2019
    güzel laptop

    şuanlik bi sıkıntı yok w10 pro yükledim hızı idare eder şarjı yazdığı gibi 6 saat gitmiyor yarisi kadar bile değil birazda sesli çalışıyor gibi geldi bana daha önce leptop kullanmadığım için ses konusunda bişey diyemem geri kalan herşeyi güzel

  • HepsiB. aracılığıyla, 04.10.2019
    güldürmez de ağlatmaz da

    Bilgisayarı alalı 1 2 hafta oldu daha.. başlangıç olarak beklenilenden fazlasını vaad ediyor. Yazılımsal ve başlangıç seviyesine göre düzenlenmiş donanımları yeterince tatmin edici.. Radeın 540 gücünü yeterince gösteriyor ama orta seviyede güzel iş görüyor. Bunun için driverlarını kurmanız gerek ama. Kasa kalitesi orta seviyenin altında. Touchpad kalitesi kötü. Sanki elinizde kalacak gibi. Klavye kalitesi güzel.Yazı yazma hissini kötülemiyor. Kablosuz fare ve klavye ile uzun ömürlü bir bilgisayar olmaya aday. Pili başlangıçta 2 saat gitti. Pil konusunda üzecek gibi duruyor. Alacaklar bunu göz önüne alsın. İşlemci hızı 2 GHZ diye gösteriyor. Yüksek performansa alınca adaptör ile 3 e yakın değerlere çıkıyor.. İşinizi yeterince görecek gibi. Ekran biraz fazla hassas gibi. Ufak tefek darbelerde ne olur bilinmez. Sonuç olarak alacak olan arkadaşlara selam olsun.. Orta seviye güzel bir bilgisayar alıyorsunuz..

  • NI1 aracılığıyla, 22.09.2019
    Teşekkür ederim.

    Ürün güzel şimdilik sıkıntı yok.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Lenovo IdeaPad 330 81D20069TX AMD Ryzen 5 2500U 8GB 1TB Radeon 540 Freedos 15.6" Laptop - Notebook kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Lenovo IdeaPad 330 81D20069TX AMD Ryzen 5 2500U 8GB 1TB Radeon 540 Freedos 15.6" Laptop - Notebook yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat