Asus VP248QG 1ms 24 inç Full HD Pivot Gaming Monitör Yorumları

Asus VP248QG 1ms 24 inç Full HD Pivot Gaming Monitör yorum ve tavsiyeleri

(93 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 19.02.2022

    Şu anda herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Teşekkürler.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 07.12.2021

    ürünün 1Ms ve 75Hz Full HD olması ofis ve oyun için ideal ayrıca HDMI bağlantısı yanısıra display port girişinin de olması gayet yeterli

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Evimdeki eski monitörün yerine en uygun alternatif olduğunu düşündüğüm bu monitörü satın aldım. Monitörün görüntü kalitesi beklediğimden çok daha iyi ve net. Ekrandaki görüntü yırtılmalarını engellemesi çok başarılı. Görüntülerdeki renkler çok canlı. Bu kadar iyi bir performans beklemediğim için şaşırdım doğrusu. Tercih edebileceğiniz en iyi fiyat performansa sahip monitör diyebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Tüm gün iş yorgunluğunun ardından en sevdiğim şey oyun oynamak. Bu zevkimi de en üst seviyede yaşıyabilmek için bu monitörü tercih ettim. 75 Hz yenileme hızıyla akıcı ve hılzlı bir oyun deneyimi yaşamı sağlıyor. Görüntü kalitesinin yanı sıra tasarımı da oldukça şık. SAğlamlık sunan güçlü standı ve ince profili şıklıktan da asla ödün vermiyor. Ben oldukça memnun kaldım. Düşünenlere tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Ben ofisteyken eşim zamanının oyun oynayarak geçirmyi seviyor. Onun için aldım bu monitörü. Gerçekten çok canlı bir görsel deneyim sunuyor. Renklerin parlaklığı ve keskinliği video ve görselleri optimize ediyor kesinlikle. Düşük mavi ışık teknolojisi öncelikli aradığım özelliklerdendi. Göz yorgunluğu yaşamıyor eşim bu sayede. Biz memnun kaldık. Tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.11.2021
    Hdmi

    Olumlu yönleri: Acaba HDMİ kablosu da gönderiyor musunuz monitörle?

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.11.2021
    gayet guzel

    Olumlu yönleri: outlet olduğu için biraz tırsmıştım ancak sıfır jelatinli bir şekilde geldi gayet güzel şuanda kullanıyorum fiyatına göre performansı çok güzel Olumsuz yönleri: ben 2. monitör olarak satin aldım 75hz 2. ekran için yetiyor. ama 1. ekran için alıcaklara pek önermem 144hz her zaman espor oyunlarında daha iyidir arada fark var. ama film izlemek yan ekranda chatı okumak gibi işlerimi görüyor belki ben 144hz e alıştığım için 75 az gelmis olabilir

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 14.10.2021

    Uygun fiyata aldığım en iyi monitör renkleri çok canlı art olarak içinden displayport kablo ile gelmekte

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 02.07.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Eksiksiz ve sağlam olarak elime ulaştı. Çok kaliteli bir ürün. Gayet güzelve başarılı. Hızlı ve akıcı oyun deneyimi için 1 ms (Griden Griye) hızlı tepki süresi ve 75 Hz yenileme hızına sahip 24 inç Full HD monitörü almak isteyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ediyorum. Net parlaklık kalite tahminimden de öteymiş.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    kaliteli

    Olumsuz yönleri: Bilgisayarımda monitör problemi oluştu. Biraz araştırdım fakat kararsız kaldım. Bu işerden anlayan arkadaşımın fikrini sordum. Bu alanda yeterli fikir sahibi olmadığımdan onun tavsiyesiyle Asus marka monitör aldım. Servisim doğru bir seçim yaptığımı söyledi. Uzun vadeli ve çok dayanıklı bir ürün aldığımı söyledi. Kullanmaya başlayınca çok yerinde bir tercih yaptığımı fark ettim.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 28.06.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Sorun yok

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 20.06.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Fiyat/performans açısından harika bir ürün 1ms tepki süresi harika 75hz fps oyunları için bile yeterli. Game mode vb modlarla da kullanımınıza bağlı olarak size konfor sunuyor. Ayrıca boyutu da 24" olması bu fiyata çok güzel.. Asus kalitesi zaten tartışılmaz.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 15.06.2021

    Mönitör baya iyi bu gün aldım ölü piksel testi yaptılar çıkmadı ve güzel bir şelilde ilgilendiler

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 29.05.2021

    Çok beğenerek kullanıyorum renkleri çok iyi çok canlı parlaklık oranı 300 nit bu yüzden tercih sebebim oldu hiç pişman değilim iyi bir oyuncu monitörü olmuş bence

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 27.05.2021
    Bu yorumun sahibi bu ürünü satın aldı.

    Beyendim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.05.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Genelde herkes tarafından tercih edilmeyen marka gibi gözükse de ben gittigidiyor aracılığıyla asustan aldığım hiçbir üründen pişman olmadım diyebilirim. Oldukça kaliteli ve açıkçası benim işimi de fazlasıyla gören bir cihazdır. İçerisinde güç ve ses kablosu da bulunan monitör bana sapa sağlam ulaştırıldı. Ürün gerçekten çok başarılı ve kesinlikle tavsiyemdir. Almak isteyen ve bilgisayar toplayan herkes tarafından tercih edilmelidir. Oyunda kasma donma yapmıyor.

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 22.05.2021

    strix 1660 ekran kartıyla kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım oyunlar daha akıcı hale geldi 75 hz performansını beğendim gayet başarılı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.05.2021
    iyi

    Olumlu yönleri: gittigidiyor alışveriş sitesi üzerinden satın aldığım Asus marka monitör beklentilerimi fazlasıyla karşıladı Bu ürün gerçekten dedikleri kadar varmış Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine satın almıştım genelde Asus için kötü yorumlar oluyor Fakat bu yorumları Aldanmayın Çünkü ürün Gerçekten çok başarılı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.04.2021
    süper

    Olumlu yönleri: süper

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 04.04.2021

    Ürün gayet kaliteli. Tam bir fiyat performans ürünü. Oyunlardaki grafikleri çok iyi yansıtıyor. Menüsü türkçe. Asus marka olarak favorim zaten. Herkese tavsiye ederim.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Asus VP248QG 1ms 24 inç Full HD Pivot Gaming Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Asus VP248QG 1ms 24 inç Full HD Pivot Gaming Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat