Viewsonic VX2458-C-MHD 23.6 inc Full HD 1 MS 144 Hz HDMI Monitör Yorumları

Viewsonic VX2458-C-MHD 23.6 inc Full HD 1 MS 144 Hz HDMI Monitör yorum ve tavsiyeleri

(697 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok iyi bakmama rağmen Aldıktan 3 yıl sonra bozuldu. Tamiri için kvk sıfırından daha fazla para istedi :)

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Kesinlikle tavsiye etmiyorum 2 sene oldu 1 kere değişti hala sorunları devam ediyor tüm ekran pikselleri anlık anormal görünüyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    7 aydan fazla süredir kullanıyorum, çok memnun kaldım. fiyatlar şuan uçmuş ama yinede düşünülmesi gereken bir ürün

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Gayet kaliteli.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Tavsiye ediyorum

    Bende blackfriday indirimleriyle aldım ürün hızlı elime ulaştı ve kullanmaya başladım. Fiyat performans olarak süper bir ürün bence.

  • HepsiB. aracılığıyla
    iyi

    Kargo belirtildiği gün geldi yani bugün kafanızda ayırdığınız bütçe orta - alt seviyede bir rakam ise alınabilir. Eski monitörüm(yaklaşık 10 sene :D) 19 inç LCD monitör kullanıyordum kavisli ekrana 2-3 saate alıştım masaüstü kullanırken biraz garip gelebilir oyunlarda sıkıntı yaşamadım (kavisli olarak sorun garipsemedim) 23 kasım'da indirimli iken aldım artık kullandıkça iyi mi kötü mü yaptık öğreneceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Dört Yıldız

    ürün gayet başarılı ama ahım şahım bi tasarım bekleyen. monitör çok dikkat çeksin isteyen varsa öyle efsane bir görünüme sahip değil.. onun haricinde tam bir fiyat performans ürünü gibi duruyor. ölü piksel yok şimdilik herşey iyi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyatına göre çok iyi

    Arkadaşlar selam.Ekran güzel şekilde paketlenmiş,problemsiz şekilde elime belirtilen tarihten daha erken ulaştı. 3 puan vermemın sebeplerinden biri,yukarı ve aşağı dikey şekilde ayarlanabilir kısmını beğenmemem.Diğeri nedeni ise 4 puanı daha iyilerine vermiş olmam.Teşekkürler,pişman edecek bir monitör kesinlikle değil.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiyat performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Ürün rönesansı yaşattı

    Ürün çok güzel, kaliteli , orijinal. Fakat tek sıkıntım kargom geç geldi. 4 günde elime ulaştı( hafta sonu hariç).

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fps oyuncuları için alınabilir.

    Ürün açıkçası ne kadar ekmek o kadar köfte hesabı. Avantajı 144hz verebilmesi. Bunun dışında görüş açısı çok iyi. Bu iki özellik dışında pek artı bir özelliğini sayamayacağım. Renkler iyi değil, özellikle film ve videolarda arka plan siyah olduğunda bildiğiniz kare kare bile çıkabiliyor. Ayarlarında ne kadar uğraşsam da tam olarak çözemedim. Özellikle Csgo oynayanlar için uygun fiyata alınabilecek bir 144 hz monitör, fakat onun dışında normal kullanıcılar için bu fiyata çok daha güzel IPS panelli monitörler alabilirsiniz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Bu fiyata mükemmel bir şey ya.

  • HepsiB. aracılığıyla
    vasat

    Görüntü kalitesini çok fazla beğenmedim. Renkler çok iyi gelmedi bana. Ayrıca 1ms filan da değil. 22ms gecikmesi var. Yanlış yazmadım yirmiiki ms. Ayarlardan gecikme süresini normal seçerseniz ms değeri 22 oluyor. Ultra hızlı seçerseniz 5ms'e düşüyor. 1ms olması için freesync kapatmak gerekiyor. Ayrıca low input latency diye bir özellik var. Onu açınca da gecikme süresi ayarını değiştiremiyorunuz. Kısaca monitörde yazılan özelliklerin hepsini bir arada kullanamıyorsunuz. Ya freesync ya 1ms. Ya 22ms ya da low input lag seçebiliyorsunuz. Bende ölü pixel v.b. çıkmadı. Farklı bir sorunu daha var. Parlaklığı azaltınca coil whine sesi geliyor monitörden. Sinir bozucu. Ayrıca ne ayar yaparsam yapayım istediğim görüntü / renk kalitesini yakalayamadım. Bu paraya alınır mı alınır. Ama ben tavsiye etmiyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    3 ay a yakın süredir kullanıyorum fiyat performans ürünüdür , sade hoş bi tasarımı , türkçe menüsü ve curved olması alınması için yeterlidir

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat performans ürünü

    Yaklaşık 11 ay oldu ve ekran sadece 20 gün kapalı kalmıştır sorunsuz isteneni veren bir monitör.. ölü piksel vs yok. Açıkcası ses kalitesini ve şiddetini çok beğendim birşeyler izlerken kulaklık vs takmama gerek kalmıyor.. hatta sesi açıp diğer odada işimi yaparken müzik dinliyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Öncelikle ürünü 30/07/2021 de sipariş ettim 4.gün teslim aldım. Kargo teslimi iyiydi. Biraz deneyimleyip öyle yorum yapmak istedim. Monitörün enerji tüketimi F seviyesinde olması kötü olmuş onun haricinde sadece aşağı yukarı eğiliyor, yüksekliğini indirip kaldıramıyosunuz bu çok büyük bir eksik benim için boyuma göre ayarlayamıyorum yani, güzel yanı ne diye sorarsanız görüntü kalitesi iyi akıcı bir görüntü veriyor kutudan çıkan hdmı 2.1 mi ne deniyor heralde Display port gibi 144 hz destekliyor onun için ekstra bir kablo almama gerek kalmadı. Ölü piksel vs yoktu aldığım tarihe göre iyi bir fiyatı vardı şuan için tavsiye etmem.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    1 ölü piksel hariç fazla güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Displayport çıkmıyor :(

    İlk Olarak İlk 144hz monitörüm malzeme kalitesi olsun görüntüsü iyi ama DisplayPort kablosu beklerdim HDMI yollamışlar yanında 144hz monitör alan özellikle alıyor zaten bu beni üzdü. Bunun dışında gayet iyi csgo vb oyunlarda güzel tepki alıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Yenileme hızı vs harika severek kullanıyorum alalı 1 hafta oldu herhangi bir sıkıntısını görmedim ayrıca ürün hızlı ve özenle paketlenmiş şekilde geldi.teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Tepki süresi yenileme hızı ve ürünün kalitesi harika

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Viewsonic VX2458-C-MHD 23.6 inc Full HD 1 MS 144 Hz HDMI Monitör kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Viewsonic VX2458-C-MHD 23.6 inc Full HD 1 MS 144 Hz HDMI Monitör yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat