Hoover HFDN 4S603PW-17 Bulaşık Makinası Yorumları

Hoover HFDN 4S603PW-17 Bulaşık Makinası yorum ve tavsiyeleri

(3 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 07.07.2019
    Gayet Güzel

    Dokunmatik panel olduğu için yakından geçince temas halinde yıkama duruyo yada başlıyor. Onun dışında ürün harika bir ürün, yıkaması çok kaliteli. Tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.06.2019
    Beş Yıldız

    Bu ürünü indirimli fiyattan aldım. Avantajları ve sevdiğim özellikleri: Ürün açıklamasında da belirtildiği gibi (41dB) oldukça sessiz. Kısa programlarda bile tatmin edici sonuçlar. (Yarım saatlik 50°C programda sudan geçirilmemiş tencere testini geçemedi, tencere dibinde leke vardı.) Ev WiFi ağınıza bağlayıp, Hoover Wizard uygulamasından makineyle İngilizce olarak (Türkçe yok, başka diller de var) iletişime geçebilir, komut verebilir, bakım bildirimleri alabilir, su tüketimi gibi birçok istatistiksel veriye ulaşabilirsiniz. Bu makineyi alıyorsanız, bu özelliğinden bence faydalanmalısınız. İçi geniş ve üst sepet aşağı/yukarı ayarlanabiliyor. Program bitince sesli uyarısını yapıp kendisini kapatıyor. A+++: Basit bir hesapla; saatte 0.77kW, günde 1 kez 2 saatlik bir programda, ortalama bir elektrik ücreti üzerinden (27 kuruş) çalıştırdığımızı varsayarsak; ayda ortalama 12 liralık bir tüketim yapacaktır. Dezavantajları ve sevmediğim tarafları: WiFi'den kopuyor: Makineyi her çalıştırdığımızda tekrar eşleştirme mi yapmamız gerekiyor, doğrusu anlamadım. Dokunmatik panel: Yani gerek var mıydı, bilemiyorum. Zaten basılacak yerler belli. Düz tuş takımı da iş görürdü. Umarım zamanla bozulan bir şey değildir. Şu ana kadar başka rastlamadım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.06.2019
    ürün güzel

    öncelikle fiyatına göre kaliteli ürün. özellikleri güzel kullanışlı, hafif, Osmaniye de servisi tek olduğu için kurulum zaman aldı. Hooverın müşteri hizmetleri satış sonrası destek ve anket uygulaması konusunda çok eksik. yeni kullanıyoruz, şimdilik memnunuz. sesi düşük, elektrik konusunuda faturada bakacağız.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Hoover HFDN 4S603PW-17 Bulaşık Makinası kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Hoover HFDN 4S603PW-17 Bulaşık Makinası yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat