Arçelik MD 2084 GMS Mikrodalga Fırın Yorumları

Arçelik MD 2084 GMS Mikrodalga Fırın yorum ve tavsiyeleri

(13 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    Olumlu

    Olumlu yönleri: Mekanik kontrol paneline sahip olan bu mikrodalga fırını çok beğendiğimi belirtmek istiyorum. Izgarası var ve derinlik genişliği tam da istediğim gibi. Ben çeyizim için satın aldım ve pişman olmadım. Satıcı firmaya ilgi ve alakadan dolayı çok teşekkür ederim. Paketleme özenle yapılmıştı teslim alma aşamasında kargodan yana hiçbir sıkıntı yaşamadığımı da ilave etmek istiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Annem uzun zamandır Arçelik mikrodalga fırın satın almak istiyordu. İndirime girer girmez Bu ürünü sipariş ettim ve annem bu mikrodalga fırını çok beğendi. Şuan severek kullanıyoruz ve henüz hiçbir sıkıntı yaşamadık. Buz çözme fonksiyonu ve 5 mikrodalga güç kademesi ile dikkat çeken ürün oldukça kullanışlı ve kaliteli. Herkese tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.11.2021
    OLUMLU

    Olumlu yönleri: Arçelik MD 2084 mikrodalga fırın beklentilerimi fazlası ile karşılıyor. Teslim edildiği gün kullanma şansım oldu. Tasarımı gayet güzel ve kullanımı kolay olduğu için çok beğendim. Eşim de sevdi ve ilgi ile kullanıyor. Fırın hacmi 17-20 L olduğu için bizim için yeterli seviyede. Kesinlikle tüm mutfaklarda yer edinmesi gereken bir mikrodalga fırın olduğunu düşünüyorum.

  • Trendyol aracılığıyla, 10.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Kargo uçarak geldiği için teşekkurler.henüz çalıştırmadım ama inş. Randıman alırım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    Kötü

    Olumsuz yönleri: Öğrenciyim. Öğrenci evinin olmazsa olmazı iyi bir marka mikrodalga fırına ihtiyacımız vardı. Arçelik MD 2084 GMS mikrodalga fırınına aldım. Bütçemizi aşmasına rağmen Arçelik markası olduğu için almıştım. Ama fiyat performans açısından bence ürün teknolojik açıdan geride. Isı ayarında sorun var dokunmatik ekranı yok ve iyi pişirmiyor. Bu sebeplerden dolayı önermiyorum.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: çok fazla dışardan yemek yiyen birisiyim. Bu yüzden hemen ısıtabileceğim bir mikrodalga fırına ihtiyacım vardı. Fiyat bakımından bu ürün benim için ideal bir ürün olduğu için sipariş verdim. Bir de Arçelik kalitesine güvendiğim için. Fırın geldi. Kısa sürede iyi derecede ısıtıyor yiyecekleri. Ben kullandığım süre boyunca memnun kaldım. Almayı düşünenlere tavsisye edebilirim.

  • Trendyol aracılığıyla, 15.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok güzel, kullanışlı harika bir teknoloji. İnsanların 'mikrodalga çok zararlı evinize sokmayın' demelerine aldanmayın. Kesinlikle çok sağlıklı ve hızlı bir teknoloji. Tabii ateşin başında saatlerce yemek pişirip yemeğin tadını bozmak istiyorsanız sizin bileceğiniz iş ;)

  • Trendyol aracılığıyla, 10.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok şık. Tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.06.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Teslim edildiği gün kullanma şansım oldu. Fiziki duruşu güzel ve kullanımı basit ve malzemesi kaliteli. Kendi kolisinin dışında ekstra kolileme yapıp gönderen ve güzel bir not ile gülümseten TekTıklaStore çalışanlarına teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 29.05.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: hazır yiyecekleri daha çabuk bir şekilde yenebilir hale getirmek istiyorum diyorsanız bu ikrodalga fırın tam sizin de İstediğiniz bir ürün ben çok memnun kaldım bekar evinde Yaşamının yemek konusundan sıkıntısı çok oluyor hazır yiyecekleri bu mikrodalga sayesinde kolaylıkla ısıtıp yiyebiliyorum ısı ayarları çok başarılı Buyurun Kesinlikle tavsiye edebileceğim mutfak eşyaları arasında yer alır Gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz

  • Trendyol aracılığıyla, 26.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün gösterildiği gibi gerçekten uzun zamandır kullanıyorum hiç bir sorun yaşamadım teşekkürler

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.05.2021
    kaliteli

    Olumlu yönleri: Bu mikrodalga fırın sınıfında çok başarılı bir ürün. Aynı zamanda çok da şık mutfak tezgasındaki duruşuna bayıldım. Çalıştığım için mutfakta kolaylık sağlayan ürünlere ihtiyacım oluyor ve bu mikrodalga tam o anda hızır gibi yetişti. Güzel ısıtıyor ve hızlı çalışıyor bunlar zaten benim için yeterli.

  • Trendyol aracılığıyla, 07.04.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Çok hızlı kargo 2. Gün elime ulaştı çok teşekkürler 🥰🙏🏼 Ayrıca görseldekinden çok daha güzel ve daha parlak bayıldım gri renkle siyah arasında kalmıstım, iyiki siyah renk tercih etmisim

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Arçelik MD 2084 GMS Mikrodalga Fırın kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Arçelik MD 2084 GMS Mikrodalga Fırın yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat