Korkmaz A332-01 Demiks Elektrikli 1800 W 0.7 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Yeşil  Yorumları

Korkmaz A332-01 Demiks Elektrikli 1800 W 0.7 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Yeşil yorum ve tavsiyeleri

(4 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 20.06.2019
    sadece görünüş

    ürünü burdan almadım ama aynısı var bende ve kaldırdım kullanmıyorum..kaynatma olayı hic yok ısıtıp bırakıyor..yani sadece görünüşten ibaret..almayın çaycıların iyisini duymadim hiç..celik demliğin gözünü seveyim

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.12.2018
    İyi ama eksikleri çok

    Ben bu ürünü almadan önce onlarca ürünü inceledim sıfır plastik kaliteli çelik ve tek düğme ile çalıştığından tercih ettim fakat elektronik akşamı ile tutacak kolları hakında emin değildim halada emin değilim ilerde sorun çıkarabilir en büyük sorunu suyu kaynatmadan otomatik kapanmasıdir ve bunu tekrar açamıyorsun taki su soğuyup otomatik tekrar açılana kadar ve kaynamadan tekrar otomatik kapanıyor çaylığın sözgeci yok caydanliğın ayrıca kapağı yok eski kalite artık yok en azından ben bulamadım bunu almak zorunda kaldım.

  • HepsiB. aracılığıyla, 29.11.2018
    parasını haketmiyor

    ürünü kullandık, denedik, piyasanın en pahalılarından olmasına rağmen içinden çay süzgeci dahi çıkmıyor, en dandik çaycılarda bile süzgeç varken. Su kaynatırken oldukça gürültü çıkarıyor, Çeliğin kalınlığı fena değil lakin tasarımda eksiklikler var. mesela kablo çıkış yerine ufak bir tırnak yapılıp sabitlenebilir, başka markalarda o da var. açıkcası ürünü çok da beğenmedim. ama suyu sıcak tutmasından memnunum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 13.08.2018
    Çaycıda Korkmazdan Uzak Durun

    Ürün çok şık görünüme sahip. Ancak su kaynatma ve otomatikte sıcak tutma özelliği vasat. Kesinlikle ışık attığında su fokur fokur kaynamıyor ve servis ettiğiniz çay 2dk da buz gibi oluyor. İçen misafire de rezil oluyorsunuz. Eşime hediye almışken bir kere alayım deyip dünya kadar para verdim ancak hataymış. Bu hataya düşmeyin. Teknik servis cihazı sözde onardı. Termostatı artık hiç atmıyor anca fokur fokur kaynatıyor. Teşekkürler Korkmaz.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Korkmaz A332-01 Demiks Elektrikli 1800 W 0.7 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Yeşil kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Korkmaz A332-01 Demiks Elektrikli 1800 W 0.7 lt Demleme 1.8 lt Su Isıtma Kapasiteli Çay Makinesi Yeşil yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat