Aryıldız Mania 30001 2000 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi İnox  Yorumları

Aryıldız Mania 30001 2000 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi İnox yorum ve tavsiyeleri

(25 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • NI1 aracılığıyla, 20.09.2021
    Hayal kırıklığı.

    Ürün sağlam ve sağlam paketlenmiş olarak geldi. Ancak döküm yazması beni heyecanlandırmıştı. Çok hafif incecik plakalar. Bu ürünü döküm sınıfından alıp düz tost makinesi bölümüne taşımalılar ki başka alıcılar benim gibi hayal kırıklığına uğramasın. Belki çok iyi pişiriyor ama döküm tost makinesi aldığımı sanıyordum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.09.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Süper bı ürün

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.07.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumlu yönleri: Ürün görsel olarak çok güzel fakat ısınma süresi çok geç

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: Evde arkadaşlarla en hızlı hazırlanan yemeklere bakıyorduk sonra bunu aldık. Sevdikleriniz için güzel bir hediye olabilir. Ürün gayet kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip. Ürününü sipariş ettikten sonra kargolama ve gönderim işlemleri oldukça kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Bu ürüne ihtiyacınız var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün için teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) YERLİ SERMAYE YERLİ GÜÇ

    Olumlu yönleri: YERLİ SERMAYE YERLİ GÜÇ

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.06.2021
    Güzel

    Olumlu yönleri: İnternette izlediğim tost videolarından sonra kendim için bir tane almak istedim. Sevdikleriniz için güzel bir hediye olabilir. Ürün gayet kullanışlı ve kaliteli bir yapıya sahip. Ürününü sipariş ettikten sonra kargolama ve gönderim işlemleri oldukça kaliteli ve hızlı bir şekilde gerçekleşti. Bu ürüne ihtiyacınız var ise bu ürünü tercih edebilirsiniz. Ürün için teşekkürler.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 04.06.2021
    Kaliteli

    Olumlu yönleri: Çok şık ve kaliteli bir ürün. Alacak herkese tavsiye ederim. Bende 1 sene önce alırken yorumlara bakıp aldım gayet kullanışlı ve dayanıklı. Parasını fazlasıyla hak ediyor gerçekten. Çok pislenmiyor, temizlemesi kolay. Ve kargo çok hızlı geldi iyi paketlenmişti. Sağlam bir ürün. Satıcıya ve üreticiye teşekkür ederim. Herkese tavsiye ediyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürün çok kaliteli, zaten Aryıldız güvenilir bir marka, tavsiye ederim.

  • NI1 aracılığıyla, 13.12.2020
    Ar yıldız 30001

    Tost makinesi çok güzel anlatıldığı gibi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.09.2020
    "Güzel ürün"

    Olumlu yönleri: Hem ızgara hem de tost makinesi olarak kullanılabilmesi çok büyük bir avantaj. Tost için biraz küçük kalabilir eğer geniş bir aileye sahipseniz. Boyutunun küçük olması da az yer kaplaması açısından sevdiğim bir özellik. Bunun haricinde oldukça kullanışlı olması bence cezbediyor insanı. Ben tavsiye ederim herkese, pişman değilim iyi ki almışım.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 18.08.2020
    "GÜZEL"

    Olumlu yönleri: Tost makinesini ben çok uzun zamandır kullanıyorum ve gayet memnunum. Oldukça profosyonel bir tost makinesi. Biz ailece tostu çok seviyoruz. Özellikle bu makineyle de mükemmel tostlar yapabiliyorum. Ayarlanabilir ısı kontrol düğmesi ve 180° açılabilir üst gövde ile ızgara fonksiyonu sayesinde ızgara olarakta kullanıyoruz ve gayet de memnunuz performansından. Almayı düşünen herkse ben kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 17.06.2020
    "ısınmıyor"

    Olumsuz yönleri: Tavsiye etmiyorum.iade edilmiş ayıplı mal gonderiyorlar.Kesinlikle ürünü mks79 dan almayın iade olmuş ürünleri tekrar tekrar gönderiyorlar.bana sorunlu diye iade alınmış ürün gönderdiler ve denemek için içine ekmek konmuş ürünü kullanıldı kabul ediyorlar.tost makinasını başka nasıl deneyebilirsin bilmiyorum

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.06.2020
    "TAVSİYE EDERİM"

    Olumlu yönleri: yeni taşındığımızda kardeşim ev hediyesi almıştı çok beğeniyorum bu modeli :) güzel bir tost makinesi yani hızlı ısınıyor döküm plakalı 160 w ile çalışıyor zaten . Tavsiye ederim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.06.2020
    "almayin"

    Olumlu yönleri: Yok Olumsuz yönleri: Ayni ürünü göndermediler üstüne ürün hasarli ve çalışmıyor . Birde watsappdan iletisim kuralim dedikleri halde düzgün bir geridönüş sağlamadılar .

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.05.2020
    " Lider Roza LT-72 Döküm Granit Izgara Çelik Tost Makinası"

    Olumlu yönleri: Fiyat açısından hesaplı ihtiyacı karşılayabilir Olumsuz yönleri: Temizlik açısından plakaları sabittir göz önünde bulundurularak yağlı kağıt ile kullanılabilir 1600 wt olduğu için düşük bir pişirme oluşu da bir dezavantaj

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    "urun iyi cikmadi"

    Olumsuz yönleri: urun iyi cikmadi fise takinca makineden ses geliyor ilk kullanımda makinenin kolu çıktı

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.05.2020
    "GÜZEL"

    Olumlu yönleri: Çok lezzetli tost yapıyor, ekmeği kurutmuyor. Yeri geldiğinde ızgaralarımız tost makinesinde yapıyorum hızlı bir şekilde pişiriyorum. Plakalar çıktığı için çok rahat yıkayabiliyorum. İnox olduğu için mutfakta şık duruyor.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    "iyi"

    Olumlu yönleri: tost makinesi bizim evin olmazsa olmazı :) o yüzden iyi bişey alalım dedik ve bu makineyi tercih ettik. 1600 w gücünde tasarımı şık güzel bir ürün tavsiye edeebilirim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.04.2020
    "iyi"

    Olumlu yönleri: Gayet güzel

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 21.04.2020
    "ürün"

    Olumlu yönleri: güzel bir ürün

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Aryıldız Mania 30001 2000 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi İnox kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Aryıldız Mania 30001 2000 W 4 Adet Pişirme Kapasiteli Teflon Çıkarılabilir Plakalı Izgara ve Tost Makinesi İnox yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat