Electrolux E7TB1 8SSM Explore 7 Sürahi Blender Yorumları

Electrolux E7TB1 8SSM Explore 7 Sürahi Blender yorum ve tavsiyeleri

(8 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    İki Yıldız

    tasarım olarak güzel ama electrolux ürünlerinin servisi sorunludur. kullanıcı hatası cevabını çok alabilirsiniz. parçası pahalıdır. tasarımından kaynaklanan kusurları sizlere fatura etmeye çalışabilirler. Bu kadar para verip canınızı yakmayın. Ben evime artık sokmam .

  • Amazzon aracılığıyla, 24.11.2021
    Keyif ve lezzet

    Benzerlerinden daha şık, ek ürünleri daha çok ve yapısı gereği de ürün daha lezzetli. Meyve suyu vs gibi aspartan yüklü ürünlerden kurtulacaksınız. Malzeme kalitesine söylenecek bir söz yok.

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Hem şık hem de kullanımı diğerlerine göre kolay olduğu gibi Performansı da oldukça yüksek. içerisinde bulunan özellikler ve bıçak sistemi sayesinde malzemeleri iyi karıştırdığı için içecekleri de çok daha lezzetli hazırlayabiliyor. Eğimi de hafif öne doğru bir açıda olduğu için düşük sıcaklıkta karıştırıyor ve besin değerlerini de kaybetmemesini sağlıyor. aynı zamanda sadece içecek değil sos veya farklı yiyeceklerde hazırlayabildiğimiz için Her anlamda kolaylık sağladı. parçaları da bulaşık makinesinde yıkanabildiği için temizlemesi de oldukça kolay

  • Teknosa aracılığıyla, 02.03.2021

    Evde hem içecek hazırlamak hem de mutfakta vakit geçirmek özellikle son zamanlarda sosyal hayat haline geldi Biz de biraz daha genişletmek için satın aldık Hem kullanışlı hem de performansı yüksek rahatlıkla 4 kişilik Ailemiz için yeteri kadar içecek hazırlayabiliyoruz haznesi oldukça büyük içerisinde tarif programları var. Ayrıca kullanımı kolay temizliği de kolay. bulaşık makinesinde bile yıkanabiliyor tüm parçaları. 3 hız seviyesi var bize yeterli geldi

  • Media Markt aracılığıyla, 19.12.2019
    Süper ürün süper hizmet

    Pratik,kolay ve kaliteli bir ürün olmuş. hızlı gönderim içinde sizlerede teşekkürler mediamarkt

  • HepsiB. aracılığıyla, 08.08.2019
    Başarılı

    Ürün gayet güzel ve kaliteli. 10 gün oldu alalı. Hemen hemen her gün kullandım. Ne isterseniz başarılı bir şekilde hazırlıyor. Sadece buz kırmadım ama hazırladığım meyveli karışımların içine buz attım. Sorun yok. Soğuk kahve, smoothie ve çorba yaptım. Mutfağıma renk kattı desem yalan olmaz. Sağlıklı beslenmek sizin için de önemliyse indirimde iken kaçırmamanız gereken bir ürün. Tek kusuru kullanma kılavuzu. Yazıları küçük ve gerçekten doğru dürüst açıklayıcı değil. İnternetten araştırarak nasıl kullanıldığını öğrendim desem yeridir.

  • HepsiB. aracılığıyla, 18.07.2019
    Muhteşem

    Çok fonksiyonel bir Blender. 4 adet tarif programı var. Atıyorum çorba yapacaksam çorba programını seçip bırakıyorum kendi ayarlıyor. Onun dışında 3 farklı hız ayarı var ve en önemli özelliği farklı programlarda farklı güçte pulse yapıyor olması. Ayrıca Pisa kulesi gibi eğimli sürahisi. PowerTilt demişler bu özelliğe. Bu sayede daha iyi karışıyor malzemeler ve akıllı hız kontrol özelliği sayesinde tek kişilik çorba da yapsanız beş kişilik de yapsanız aynı kıvamı yakalayabiliyorsunuz. %50 indirim varken her şefin mutfağına lazım.

  • Amazzon aracılığıyla, 31.05.2019
    Güçlü ve fonksiyonel bir ürün

    Buz kırma konusunda başarılı. Ürüne özel karıştırma seçeneklerinin çok olması ve pulse seçeneği tercih sebebi.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Electrolux E7TB1 8SSM Explore 7 Sürahi Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Electrolux E7TB1 8SSM Explore 7 Sürahi Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat