King K4199 Ecovac 2000 W Hepa Elektrikli Süpürge Yorumları

King K4199 Ecovac 2000 W Hepa Elektrikli Süpürge yorum ve tavsiyeleri

(62 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla, 28.11.2010
    fiyatına göre güzel iş çıkartıyor.

    parçaları biraz narin.ancak emiş gücüne diyecek yok.1.5 yıldır kullanıyoruz.ilk aldığımızda biraz sarsılınca emişi kesiyordu.serviste sorun giderildi.emiş hortumunun plastik kısmı narin ama 4 yıl garanti süper.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2010
    yazık verilen paraya

    süpürgeyi aldığım gün su filitreli olduğu için sevinerek kullanmaya başladım. ama ilk kullandığım günlerde süpürgenin yere sürttüğümüz parcasının küçük tekerlekleri bir bir koptu.. halı süpürme parçasıyla her yeri süpürmek zorunda kaldım.. çok kısa zamandada hortumu koptu elimde kaldı.. eşyasını cok itinalı kullanan biri olarak şaşırdım kaldım.. kullanırken cok sık devriliyordu.. ve suyunu yanlışlıkla dökmeyi unutursanız evin içine rezalet bir koku yayılıyor.. su haznesi çok zor temizleniyor.. ben tavsiye etmem.. ama herşeye rağmen uğraştığınız ve bu kadar uygun fiata cıkarabildiğiniz için teşekkürler..

  • HepsiB. aracılığıyla, 11.10.2010
    TEK KELİMEYLE BERBAT

    Hayatımda bukadar kötü bir süpürge görmedim. Hem süpürgenin kendisi çok kötü hemde firmasındaki müşteri hizmeti çok kötü... Aldığıma çok pişmanın, süpürgeyi her elime aldığımda haram olsun diyorum. Kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmiyorum.. * Temizlemsi çok zor içerisi temizlenmediği için pis kalıyor. * Hortumu sürekli kırılıyor. * Kablosu çok kısa * İyi çekmiyor * Devriliyor * Aparatlarıyla ilgili sorun yaşadığınızda garantiye girmiyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 28.07.2010
    keşke almasaydım

    bu süpürgeye verdiğim paraya acıyorum.keşke bunu alana kadar dikey süpürgelerden alsaymışım daha iyi olurmuş.çok kötü.sesi fazla.çekişi iğrenç.su haznesinin içi çok zor temizleniyor.çekerken devriliyor.daha ne söyleyim.memnun olanlara şaşıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.06.2010
    kalitesiz ve kullanışsız

    bu süpürgeyi alalı 8 ay oldu hiç memnun değiliz. aldıktan üç ay sonra hortumu kırıldı ve delindi. çekince hemen devriliyor ve suyu etrafa akıyor. çekimi kuvvetli ama temizlemesi çok zor. biraz süpürünce kendiliğinden duruyor tekrar çalıştırıyorsun tekrar duruyor buda insanı sinir ediyor. hepsiburada dan alışveriş etmek güzel ama bu süpürge kötü.

  • HepsiB. aracılığıyla, 19.04.2010
    bende memnunum

    Bende kullanıyorum yeni sayılır 3-4 ay olmuştur. Gerçekten çekim ve temizliği kuvvetli. Sizde memnunmusunuz onu sormak istedim. Ben daha pahalıya almıştım indirime girmiş demek :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 03.02.2010
    iyi

    ürün gerçekten güzel,toz çıkarmıyo temiz süpürüyor yalnız tek sorun gerçi sorunda denmez ama hortumu biraz sert ihtiyacınız varsa gerçekten güzel bi ürün tvsiye ederim...

  • HepsiB. aracılığıyla, 23.11.2009
    Yetersiz ve kalitesiz

    Öncelikle çok gürültülü çalışıyor. En düşük hız seviyesinde çalıştırırken bile çok gürültü yapıyor. Diger yorumcuların da belirttiği gibi çekerken yan yatıyor :) Malzemesi de oldukca kalitesiz. Ucuz etin yahnisi yavan olur da bu kadarını da beklemezdim

  • HepsiB. aracılığıyla, 12.11.2009
    iyi sayılır

    Yaklaşık bir yıldır kullanıyoruz. Çekim ve temizliği iyi ama kablo sarıcısı yok kabloları dışarıda duruyo hep. bi de süpürürken dikkatli olmak lazım en küçük bi dengesizlikte hemen devriliyo.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2009
    üründen degil hebsiburada com,un hizmetinden memnun kaldım

    ürünün paketini actım göze hitap eden bi görüntüsü var ama hebsi o kadarmış.sesi cok fazla ,,cekiş gücü zayıf,,dengesiz bi ürün dikkatli kullanılmazsa hemen devrilebiliyo..hortumu cok kalitesiz,,ve en önemlisi MOTORU COK CABUK ISINIYO TERMİK KESİCİ DENEN ŞEY DEVREYE GİRİYO VE ÜRÜN STOP EDİYO..ÖYLEKİ BİR HALIYI TEK BİR SEFERDE SÜPÜRMÜYO BİLE.BİR ODAYI SÜPÜRENE KADAR 3-4 KEZ STOP EDİYO.ÜRÜNÜ ALDIGIM GÜNÜN ERTESİ GÜNÜ İADE TALEBİNDE BULUNDUM..hebsiburada com ailesine cok tesekkür ediyorum bu üründen kurtardılar beni.normal bi magazan almış olsam inanın iade edene kadar göbeğim catlardı.mesafeli alışveriş ve cayma hakkı konusunda cok hassaslar.saygılar.

  • HepsiB. aracılığıyla, 09.11.2009
    Sakın almayın

    Ben bu ürünü 1 .5 sene önce aldım.Ucuz etin yahnisi pek olur derler ya tam da öyle işte.İlk kullandığımda devriliverdi.Emiş gücü çok az.Hortumu da çok kalitesiz.Tek iyi tarafı suya çektiği için koku yapmıyor.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.09.2009
    Güçlü Emişmi arıyorsun.O zaman başka kapıya

    3 günde elime ulaştı.Çok araştırdım bu özellikde bu fiyata ben bulamadım. 1-)Çekiş gücü en yüksek kademede bile yetersiz kalıyor.Sanırım bunda sulu olmasının nedeni var. 2-)Kablo sarma mekanizması yok ama bu dezavantaj değil. 3-)Bir sürü ekipmanı var.Malzeme kalitesi vasat ama kötü değil.Tek sorun herkesde belirtmiş hortumu.Hemen deforme oluyor yakında kopar.Ama ben başka hortum takıcam. 4-)Temizlik olayı mükemmel.Haznedeki suyun halini görseniz inanamazsınız.Dışarı kesinlikle torbalı gibi toz vermiyor.Bu konuda mükemmel.Ama her süpürmeden sonra mutlaka temizlenmeli.Ama burda anlatıldığı kadar sorun değil çok basit. 5-)Birde kesinlikle hortumdan hızla çekerek kullanmayın.Tabikide devrilir.Yavaşca çekince hiçde devrilmiyor. 6-)Metal borunun boyu biraz kısa belinizi biraz ağrıtabilir. Sonuç olarak alınabilecek bir ürün ama çok iyi çeksin diyorsan başka kapıya.Tabi cebinde bunun 3 katı fiyatla.

  • HepsiB. aracılığıyla, 01.08.2009
    fiyatına göre güzel

    yaklaşık 1 yıl önce almıştım.ve halen kullanıyorum.fiyatına göre idare eder bir ürün.fakat pek kullanışlı gelmedi bana.su haznesinin yeri çok ters.su doldurup boşaltmak çok zahmetli.ama hala kullanıyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 31.07.2009
    Fiyatına göre çok iyi

    Başlıkta da belirttiğim gibi fiyatına göre çok iyi bir ürün. Önce yengeme aldım. O çok beğendi ardından 1 yıl sonra yeğenim evlendiğinde ona hediye aldım. Her ikisini de hepsiburada dan aldım. En uygun fiyat hepsiburadaydı.

  • HepsiB. aracılığıyla, 30.07.2009
    halı dövme başlıklı süperr

    slm bu makine çok güzel halıları silkmenize gerek bırakmıyor çünkü başlık aletlerinden bir tanesi bu işlemi yapıyor. almayı düşünenler bence hiç tereddüt etmeyin ve bir an önce alın bu fiyata kaçmaz :)

  • HepsiB. aracılığıyla, 24.07.2009
    Güzel ama dikkatli kullanmak gerekiyor

    Ürün gerçekten güzel tertemiz yapıyor ancak halı gibi pürüzlü zeminlerde dikkatli olunmalı çekince hemen devriliyor çünkü her yer su içinde kalıyor. Bence gündelik kullanım için pek uygun değil hassas. İçinde sakın ola kirli su bırakmayın her süpürüşte suyu değiştirmek gerekiyor bir zorluğu da bu. Acil bir durum sonrası suyu boşaltmamışız bir soraki çalıştırışımızda ev öyle bir koku ile doldu ki 2 gün o pis kokudan kurtulamadık. Haftalık temizlikte kullanacaksanız normal kuru makina ile dönüşümlü kullanım için ideal bir süpürge.

  • HepsiB. aracılığıyla, 20.07.2009
    güzel ama

    ürünününz kayet güzel ve kullanuşlı ama biraz fazla ses çıkardıyo oda sorun değil tek sorunu kablosunun toplanmaması kablosunu otomatik toplası daha güzel olurmuş

  • HepsiB. aracılığıyla, 15.07.2009
    FONKSİYONEL BİR ÜRÜN

    BEN KULLANDIM ÇOK MEMNUNUM.TAVSİYE EDERİM AYRICA UCUZ OLMASI AYRI BİR AVANTAJ.PARCALARININ KOLAY TAKILIYOR OLASININ YANI SIRA HAFİF BİR ÜRÜN.KADINLARIN TAŞIMA KOLAYLIĞINIDA DÜŞÜNÜRSEK,İYİ BİR ÜRÜN

  • HepsiB. aracılığıyla, 14.07.2009
    Ben memnunum

    Bu ürünü tereddüt ederek aldım .fiatı düşük olduğundan memnun olmasam cok fazla bir kaybım olmaz diye düşündüm.Ama yanılmışım gayet güzel iş yapıyor. borusu biraz basit gibi duruyor .Promlem acarmı bilmiyorum .Şimdilik sorunsuz kulanıyorum

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.06.2009
    ÜMİT EDİLEN KİNG KALİTESİNİ SUNAMIYOR.

    Ürünü almadan önce yorumları dikkatlice okudum ve dikkatimi özellikle iki konu çekti. Birincisi aletin çok fazla devrilmesiydi, ikincisi ise hortumunun cabucak kopması. Devrilme sorununu birazcık dikkatli kullanarak aşarız demiştim, hortumuda yırtılınca daha iyisini alırız olur biter, aksesuarlarıda cezbetmişti açıkcası. Fakat alınca ilk olarak bariz bir kalitesizlikle karşılaştım, acaba eşime evi temizlemesi için süpürgemi aldım yoksa kızıma oynaması için oyuncakmı dedim kendi kendime. Bir defa kullandık ve eşim kahroldu devrilmesin diye kaldırarak taşımaktan bel ağrısı oldu, kaldırmasa gerçektende devriliyordu. İçini su ile doldurunca ağırlaşıyor ve tekerlekleri kalıya gömülüyordu. Haliyle hareket edemiyor, devriliyordu. Apar topar toparladık ve ertesi gün iade ettik. İşte size kendini akıllı sanan bir King Ecovac kullanıcısının öyküsü.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
King K4199 Ecovac 2000 W Hepa Elektrikli Süpürge kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. King K4199 Ecovac 2000 W Hepa Elektrikli Süpürge yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat