Sony KD-65XG9505 4K HDR 65'' Full Array Android TV Yorumları

Sony KD-65XG9505 4K HDR 65'' Full Array Android TV yorum ve tavsiyeleri

(19 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Media Markt aracılığıyla, 25.05.2020
    görüntü güzel, ses kötü

    müzik sesi güzel ancak hangi ses ayarı seçersek seçelim, diyalog sesleri anlaşılmıyor. duymak için sesi açmak gerekiyor, bu defa da müzik sesi fazla geliyor. 7 yıllık lg tv'mde böyle sorun yoktu. problem netflix'te de var, digiturk'te de.

  • Media Markt aracılığıyla, 23.05.2020
    SONY Kalitesi

    Dolby atmos ve HDR dolby Vision ile görüntüyü kayıpsız alabileceğim bir cihaz bakıyordum bu boyutta bütün özellikleri barındıran tek cihaz ayrıca cihazda 100Hz panel ile görüntüler süper derecede akıcı boyutun büyük olmasına rağmen görüntü dağılmaması büyük avantaj. ayrıca airplay ile tüm apple cihazlarımı eşleştire biliyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 17.05.2020
    FULL ARAY

    X1Ultimate işlemci Triluminos ekran kullanıyor olması gerçek renk gamı vermesini sağlıyor ayrıca android işletim sistemi sayesinde tüm kodekleri destekleme için dilediğiniz gibi uygulama yükleye biliyorsunuz. Benim gibi profesyonel ses sistemi kullananlar için ufak bir detay vereyim .Dolby atmos DTS-X desteği mevcut.

  • Media Markt aracılığıyla, 16.05.2020
    Full Array LED

    X1 Ultimate işlemci ile daha iyi bir görüntü elde edebiliyorsunuz. Full Array LED ile diğer markalara göre daha fazla parlaklık daha fazla kontrast elde edebiliyorsunuz. Ses Konumlandırma tweeter ları ve aşağı yönlü hoparlörler ile sesle görüntünün eşleşmesi çok güzel sinerji veriyor. diğer markalara göre daha fazla siyah seviyesi, daha akıcı titremeyen sahneler, daha iyi kontrast elde edebiliyorum. kesinlikle tavsiye ederim.

  • Media Markt aracılığıyla, 25.04.2020
    CANAVAR

    Tam bir sinema keyif ürünü. Görüntü kalitesi tartışılmaz. Ses performansı üst düzeyde. Android işletim sistemi sayesinde Smart TV den daha akıllı bir televizyon. Oyun konsolu ile kullanıldığında alabileceğiniz en mükemmel performans bu televizyonda. X1 ultimate İşlemcisi size süper renk kalitesi Muazzam sahneleme gerçekçi detaylar ve çözünürlük sunuyor. Akustik ses sistemi dolby atmos ile birleştirilince hem izlediğiniz görüntü ile aynı anda sesi oluyorsunuz hem de sadece gördüğünüz tüm görüntülerin seslerini ayrı ayrı işitiyorsunuz. Bugünün televizyon teknolojilerine baktığımız zaman sony Bu işi rakip tanımaz bir hale getirmiş ve bugün çok iyi diye gösterilen markaların çok çok önüne geçmiş. Aşırı dayanıklı ve asla sorun çıkarmayacak bir marka zaten. Barındırdığı özellikleriyle ve sağlayacağı faydaları ile Kesinlikle tercih edilmesi gereken bir televizyon.

  • Media Markt aracılığıyla, 25.04.2020
    SÜPER TV

    Bir televizyon size ne verebilir bir düşünün. Tüm tahminlerinizin üstünde. Açıyorum playstation ı sanki yedek kulübesinde ki teknik direktörüm öyle bir görüntü kalitesi ve ses teknolojisi var. Bütün özellikleri sayfa da var tek tek açıklamışlar ve hiç biri sallamasyon abartılı değil evinize koyduğunuz anda power tuşuna basıp esiri oluyorsunuz. En sevdiğim yanlarından birisi netflix orijinal içeriklerinde stüdyo kalitesi var çekilirken izliyormuşsun gibi. Akustik ses kalitesi ile dolby atmos mühendisliği bir arada olunca en ufak çıtırtıyı bile duyuyorsunuz. Ve ses olabildiğince görüntü ile eşzamanlı geliyor. Televizyondan beklediğiniz herşeyi sıralayın liste yapın sonra bu televizyonu açın beklentilerinizin üzerine +100 özellik ekleyin o kadar diyorum.

  • Media Markt aracılığıyla, 24.04.2020
    TEK KELİME İLE MUHTEŞEM

    Sony de Oled teknolojisinden önce alabileceğiniz max seviyedeki Led televizyondur.Her açıdan görüntüyü bozmadan izleyebilirsiniz.Kullandığı işlemci renklerin canlılığını 100 Hzz lik panel hızı hareketlerin pürüssüzlüğünü Android işletim sistemi dileğimiz oyunu oynamamızı ve Google Play Store deki tüm uygulamalara erişmemizi sağlıyor.Dolby Atmos ses sistemi ile güçlendirilmiş 4 adet kolonu bulunuyor.Sorraund etkisi en üst seviyede.65 " olmasıda izlediğiniz tüm film ve maçları yanınızda oynanıyormus hissiyatı veriyor.Tavsiye ediyorum.Ben çok memnunum.

  • Media Markt aracılığıyla, 24.04.2020
    Full Array LED

    TV'nin arka kısmında bass reflex hoparlörlere iki ses konumlandırma tweeter'ı ile mukemmel görüntü ve ses uyumu sağlanır. Her izleme açısından parlak renk tonları sağlar. Apple AirPlay ile, doğrudan iPhone, iPad veya Mac cihazınızdan televizyonunuza video ve ses akışı yapabilirsiniz. andorid telefonlar için de kullanılır. uzun araştırmalarımın sonnucu bu ürüne karar verim. Full Array LED olması daha fazla led ile daha fazla kontrast ve daha parlak görüntüler elde eder. Bununla birlikte Sony'nin hassas yerel karartma teknolojisi, daha doğru kontrast ve sinematik bir deneyim için TV'nin tek tek LED bölgelerini bağımsız olarak karartıp aydınlatmasını sağlar.

  • Media Markt aracılığıyla, 24.04.2020
    SERİSİNİN EN İYİSİ

    Diğer markalardan ayıran okadar çok özelliği varki gerçekten tek geçerim.Dolby Atmos ses sistemi ile harici bir ses sistemine ihtiyaç duymadan sinema ortamını yaşıyorsunuz.Android işletim sistemi kullanması bize milyonlarca uygulamayı kullanma şansını veriyor.100 hz panel hızı ve kullandığı X1 Ultimate işlemci ile en performanslı görüntüleri hiçbir görüntü kaybı yaşamadan izleme olanağı sağlıyor.Oled teknolojisine en yakın renkleri veren tek Tv diyebilirim.Samsung Q80,Q90 bu modelleri çok araştırdım.Fakat her konuda Sony xg9505 ciddi bir fark açmış durumda.Ben çok memnunum.Sizlerede tavsiye ederim.

  • Teknosa aracılığıyla, 11.04.2020

    Tv yi alır almaz yaptığım ilk şey playstation bağlayıp pes açmak oldu ve inanılmaz derece harika bir görüntü ve hızı var.100Hz olduğunu bildiğim için ilk onu denedim ve topun gidişini an be an görüyorsun.Renk detay keskinlik anlatmaya bile gerek yok.X1 ultimate işlemcisi sayesinde her gördüğün nesne nin rengi ayrı bir güzel, asla hızlı görüntü de bulanıklık oluşmuyor. Ses sistemi çok güzel, akustik ve net bir de dolby atmos ile birleşince tadından yenmiyor. Android olması efsane bir farklılık zaten. Full Led olması da görüntünün her pixel de size net ve canlı bir şekilde yansıtmasını sağlıyor.

  • Media Markt aracılığıyla, 10.04.2020
    SONY'nin VEZİRİ

    Sony tv modellerinin veziri. İşlemcisi,hoparlör sistemi,kontrol mekanizması ile tam bir amiral X1 ultimate işlemci ile; sahnede her nesneyi tanımalayarak ayrı ayrı süper çözünürlük uygular. Görüntülerde ki paraziti kaldırarak detayları tam verir. Binler tonda ki ışıkların hepsini ortaya koyar ve pürüzsüz doğal bir görüntü sunar. Ekranda ki görüntüye göre parlaklığı optimize eder. Her rengi en iyi şekilde kontrol eder ve yansıtır. Gerçeğe en yakın resimleri üretir. Yüksek aksiyonlu ve hızlı sahnelerde parazitleri kaldırıp detayı tam verir. Bu görüntü teknolojisi ve işlemci samsung tv nin QLed Lg tv nin Nanocell versiyonlarında bile yok ve yanyana koyduğunuzda samsung ta ekstra parlak bir görüntü Lg de biraz daha soluk görüntü Sony de ise en net ve gerçeğe en yakın görüntü var. Netflix celibrated mode ile netflix orijinal içeriklerini stüdyo kalitesinde izleme imkanı sunuyor. Acoustic multi audio hoparlör dolby atmos ile birleştirilmiş ve muazzam bir ses kalitesi ortaya çıkmış. Ekranın tam orta kısmından gelen ses dolby atmos ile birleştirildiğinde sahnede gördüğünüz her nesnenin sesini ayrı ayrı sinema tadında tam karşıdan alıyorsunuz. Eller serbest sesli arama özelliği ile okey Google komutu ile istediğiniz bütün içeriklere ulaşabiliyorsunuz Buda yine diğer markalar da bulunmayan android TV olması avantajını ortaya koyuyor. Android işletim sistemine sahip bu TV diğer markaların TV işletim sistemlerinden daha avantajlıdır çünkü diğer markalarda ki işletim sistemleri sizi sınırlı bir kullanıma sürükler ama android TV'de 1000 üstü uygulamayı indirip yükleyebilirsiniz hatta yüksek grafikli oyunları indirerek TV ye bir oyun kolu bağlayarak konsola ihtiyaç duymadan oyun oynayabilirsiniz. Kumandasında bulunan yerleşik Netflix YouTube Google Playstore tuşları ile kolay erişim sağlayabilirsiniz. Bunlara ek şu an başlayan kulaklık hediyesi kampanyasıyla da kaçırılmayacak bir fırsat. Hediye edilen kulaklikta en az televizyon kadar özellikli bir ürün. Üstün gürültü giderici teknolojisi ile müziğin keyfini kesintisiz yaşayabileceğiniz bir kulaklık. Bluetooth bağlantısı ve NFC özelliğiyle Çok kolay kullanım sağlar. Bas tiz ve vokal seslerini ayrı ayrı net bir şekilde alabilirsiniz.

  • Teknosa aracılığıyla, 10.04.2020
    KUSURSUZ TELEVİSYON

    Bu aralar tv alacağım içi araştırıyorum Full Aray teknolojisi X1Ultimate işlemci Triluminos ekran kullanması bu televizyonu diğerlerinden ön plana çıkarmış ayrıca Tv mağazalardan birinde deneyimleme şansım oldu oldukça şık ve güzel bir tasarımı aynı fiyat aralığında Samsung 65Q90 mevcut onda Dolby Atmos- Dolby Vision olmadığı için o parayı veriyorsam eksiklikler olması mantıklı gelmedi

  • Teknosa aracılığıyla, 10.04.2020
    TELEVİZYONUN KRALI

    Full Array LED TV renkler ve kontrast çok üst seviyede diğer markaların oled diye belirttiği modellerden de gayet iyi X1 Ultimate, ekrandaki yüzlerce farklı nesneyi tespit eder ve parlaklığı, detayları ve renkleri akıllı bir şekilde geliştirerek izlediğiniz her şeyin net, parlak olmasını sağlar çok başarılı bir işlemcisi var. X-Wide Angle teknolojisi, TRILUMINOS Ekranın her açıdan keyfini çıkarabileceğiniz belirgin gölgeleri ve tonlarının ortaya çıkmasını sağlıyor. By özellikleri öok araştırdım sonuç ortada gerçekten kalite olarak.televizyonun her pixelinde ayrı ayrı led varmış birbirinden bağımsız renk ışık veriyormuş android tv smarttan çok çok daha iyi sesli komut var dolby atmos var filmde seken taşın sesini alıyorum kendi ses sistemi de ekranın tam ortasında tam görüntü ile birlikte geliyor ses bir de ben keşfettim tvyi hangi açıdan izlerseniz izleyin asla kararmıyor renk kaybı olmuyor süperrrrrr.....

  • Teknosa aracılığıyla, 10.04.2020
    Süper

    Tam anlamıyla bir performans televizyonu.Kullanmış olduğı X1 Ultimate görüntü işlemcisi ile sınıfının en iyisi olmayı hak ediyor. Full Aray Led teknolojisiylede en doğru ve en canlı renkleri alabiliyoruz.Müthiş bir Dolby Atmos ses sistemine sahip. 100 Hz panel hızının olması Konsol kullananlar için doğru tercih haline getiriyor Televizyonu en favori televizyonlarımdan biri şiddetle tavsiye ediyorum.

  • Teknosa aracılığıyla, 10.04.2020

    X1 Ultimate işlemci ile daha iyi bir görüntü elde edebiliyorsunuz. Full Array LED ile diğer markalara göre daha fazla parlaklık daha fazla kontrast elde edebiliyorsunuz. Ses Konumlandırma tweeter ları ve aşağı yönlü hoparlörler ile sesle görüntünün eşleşmesi çok güzel sinerji veriyor. diğer markalara göre daha fazla siyah seviyesi, daha akıcı titremeyen sahneler, daha iyi kontrast elde edebiliyorum. kesinlikle tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 08.04.2020
    "TV NİN PADİŞAHI"

    Olumlu yönleri: Biz daha önce de sony kullanıyorduk 97de almıştı babam gelişen teknoloji artık değiştirelim dedirtti araştırmaya başladım tabi önceliğim sony ama kimseyi de es geçmedim samsung Lg de baktım sonra bir mağazaya gittim bütün tvlerden bir modelin bulunduğu bir duvar vardı karşısına geçtim dikkatle izledim aynı video oynuyor hepsinin bir görüntü kalitesi var ama sony bir ayrı ya ekranın babası dedikleri LG beş para etmez o teknoloji devi Samsung çürük mal yanaşamazlar bile sony e özelliklerine baktım yok yok görevli dedi ki oled almayacaksanız oledden sonra en iyisi bu dedi televizyonun her pixelinde ayrı ayrı led varmış birbirinden bağımsız renk ışık veriyormuş android tv smarttan çok çok daha iyi sesli komut var dolby atmos var filmde seken taşın sesini alıyorum kendi ses sistemi de ekranın tam ortasında tam görüntü ile birlikte geliyor ses bir de ben keşfettim tvyi hangi açıdan izlerseniz izleyin asla kararmıyor renk kaybı olmuyor görüntü aynı duruyor bir de diğerlerine bak çöp Sony can

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 30.03.2020

    harika kargo bir günden kısa bir sürede geldi çok güzel kargolanmıştı satıcıya teşekkür ediyorum Televizyon zaten sony fazla söze gerek yok.

  • Media Markt aracılığıyla, 09.12.2019
    Sony kalitesi tartışılmaz

    Beğendiğiniz tv ile yanyana izleme şansınız olursa farkı görürsünüz. Tv ler içindeki en iyi görüntü işlemcisi sony de. Karanlık sahnelerde beyaz altyazı olduğunda beyazın etrafında parlama oluyor, tek eksisi bu. Görüntü muhteşem.

  • Media Markt aracılığıyla, 22.05.2019
    Mükemmel

    harika bir ürün görüntüsü çok iyi herkese öneririm

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Sony KD-65XG9505 4K HDR 65'' Full Array Android TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Sony KD-65XG9505 4K HDR 65'' Full Array Android TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat