Vestel 49UD8200 49'' 123 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumları

Vestel 49UD8200 49'' 123 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(142 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    1 aylık kullanım deneyimim.

    Ürünu 1 aydır kullanıyorum. İncelik olarak lg kadar başarılı olmasada genel olarak görüntü kalitesi gayet yeterli. YouTube falan gayet iyi henüz hiç bir donma takılma hata görmedim. Kısacası parasını sonuna kadar hak ediyor. Tavsiye ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Vestel den güzel hizmet

    Yorumlara bakınca olumsuz yorumlar gördüm biraz korktum. Ama ürün sipariş verdikten 2 gün sonra geldi. Montaj içinde satıcıyı arıyorsunuz ELEKTROMAR o gün içinde vestel servisi yönlendirdi,TV kuruldu. Sorunsun bir alışveriş oldu. Teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    F/P ürünü

    Yıllardır vestel tv kullanıyorum tv olarak bir sorun yok, smart tv özellikleri ile ilgili yazılan sorunlar vestele özgü değil, bir çok markada var. Evde Philips led tvde var, smart özelliği hiç bir işe yaramıyor, youtuba bile giremiyor. size tavsiyem televizyondan smart özelliği beklemek yerine android box alın, ben öyle yaptım rahat ettim...

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Tavsiye ederim çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    Vestel 49Ud4200

    iki günde teslim oldu servis kurulum talebine hemen dönüş yapıp tvyi kurdu ürün sorunsuz ve hasarsız geldi.Servis görevlisi yeni LED TV lerin ekranlarının çok hassas olduğunu söyledi her bezle ve yaş şekilde silinmemesi gerektiğini LED TV lere özel bir sprey ve bezin üretildiğini onunla ayda bir kere silmeyle daha sağlıklı kullanilacağını söyledi ürün 80-110₺ arası değişiyomuş.Kullanip görecez bakalım

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyat performans ürünü

    Tv gayet yeterli büyüklükte tabiki samsung ve lg tv lerle bir değil ama fiyatına göre gayet kaliteli görüntü güzel. smart tv özelliği kullanışlı ve kendi tarayıcısından film sitelerine girip film izleyebiliyorsun. Tv fiyatına göre gayet başarılı düşünmeden alın derim. Bazı arkadaşlar kurulumun ücretli olduğunu söylemiş. Tv niz size gelince fatura üzerinde tv yi aldığınız firmanın numarasını arayın onlar servis ile görüşüp kurulum kaydı oluşturuyorlar ve ücretsiz kurulum yapılıyor. elektromar firması da gayet ilgiliydi .

  • HepsiB. aracılığıyla
    teşekkürler

    Ürünü pazartesi öğle 2 gibi sipariş verdim aynı gün içinde kargoya verildi ve çarşamba günü öğle saatlerinde teslim aldım. Evemağaza satıcısına teşekkürlerimi iletiyorum satış öncesi ve sonrası yardımcı oldular. Ürünü çok inceleme şansım olmadı ama gayet iyi ve kullanışlı tavsiye ederim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat/performans ürünü

    Hızlı kargo. Yaklaşık 10 gündür,kendi uydu alıcısıyla kullanıyorum. Kanal geçişleri gayet iyi bir hızda. Uygulama hızları da gayet tatminkar. Tek sıkıntılı kısmı TV'nin kendi tarayıcısı yavaş. Bana göre tam bir fiyat/performans ürünü.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    7 Haziran tarihinde tv bağlandı.Öncelikle Servis ücreti alınmadı ve servis direk sizinle kurulum için bağlantıya geçiyor.Duvar aparatı var. Ürün gayet güzel . Kanal geçişleri hızlı, görüntü kalitesi güzel . İnternet bağlantısı sorunsuz ve hızlı . Kumandası yorumlarda bahsedildiği gibi o kadarda dandik değil bence. Menüsü gayet anlaşılır ve kolay ulaşılır. Açıkçası ben bu tv yi öneriyorum , aynı özelliklerde farklı markalara daha fazla para ödemenin hiçbir manası yok .

  • HepsiB. aracılığıyla
    Mükemmel

    Çok güzel

  • HepsiB. aracılığıyla
    elektromar mağazası

    ürün kargodan kırık geldi. mağaza ile iletişim kuramıyor um çünkü numarlaari kapalı. hepsi burada cozecek artık durumu . yoksa gene mahkeme yolları dert görmesin diyeceğim.

  • HepsiB. aracılığıyla
    uygun fiyat

    Ürünü ENİYİFİYAT dan aldım kargo biraz geç geldi 08.05.2019 da kargoya verildi 13.05.2019 da elime ulaştı 14.05.2019 da Kurulum yapıldı.Vestel servisi bu süreçte ürün elimize ulaşıp ulaşmadıgı kurulum için sürekli dönüşleri oldu teşekkür ederim Ürünü değerlendirecek olursak: *4K görüntü kalitesi güzel sadece trt4 k var malum ama 4k film indirip güzel bir netlikte izlene bilir . *kumanda kısa yolları güzel düşünülmüş Netflıx youtube güzel baglantı hızı kasma donma yok *tv görüntüsü estetik olarak ince ekran duvara monte edecekseniz hdmı ve usb çıkısı kolay müdahale edile bilecek yerde ses çıkısı tam arkada kalıyor oraya baglantı için aparattan söküp bağlantı yapmak gerekli *androıd telefonunuza vestel smart canter ı indirip tv ile telefonunuzu eşleştrip medya aktarımı yapabilirsiniz. *Şahsi görüşüm aynı özellikteki başka markalara fazla ücret ödemenin anlamı yok ihtiyacı karşılıyor kampanyadan aldım vestel servisibdeki teknisyen arkadaş aldıgım fiyata inanamadı bayilerde daha yüksek fiyatlara satılıyor ama zaten ürünü aldımızın satıda yetkili bir bayi sonuç olarak servis gelip kuruyo ve garantisini başlatıyor güvensiz bir durum yok ortada güvenle HB ve Eniyifiyat satıcısından ürün alına bilir.Teşekkürler HB , Eniyifiyat ve tabiki Vestel teknik servisi

  • HepsiB. aracılığıyla
    BAŞARILI

    BU TELEVİZYONDA Wİ-Fİ,SMART TV,BLUETOTH,Wİ-Fİ DİSPLAY,4K,DOLBY VİSİON,VERİ KORUMA,4 ÇEKİRDEK İŞLEMCİ,İNTERNET TARAYICI VS HEPSİ VAR,KALİTELİ VE TATMİN EDİCİ, BAZI ARKADAŞLAR BU TELEVİZYONU LG İLE KIYASLAMIŞLAR VE HATA YAPMIŞLAR,LG EN KALİTESİZ TELEVİZYONDUR,LG PARÇALARI O KADAR KALİTESİZDİRKİ KUTUDAN ARIZALI ÇIKIYOR,LG DEN UZAK DURUN BENCE.

  • HepsiB. aracılığıyla
    hepsi buradaya teşekürler

    ben daha once başka bi steden smart mağaza ismindeki saticidan veste tv almıştım evime kadar getiremediler kargo geri gitti siparişle paramın iade süreci 2 ay sürdü hepsi buradadan aldığım hiç bi üründe sıkıntı yaşamadım ciddi firma güvenilir firma önceliğimiz olmali televizyona gelince her zaman milli ürünlerden yanayım Ayrıca çok beğendim yerli malı yurdun malı

  • HepsiB. aracılığıyla
    Fiyat - Performans ürünü.

    Görüntü ve ses tatmin edici. Oldukça ince ve şık bir görünümü var. İnternet hızı, harici medya oynatım, menü, kanal geçiş hızı vs gayet başarılı. Bu fiyat aralığında alınabilecek gayet iyi bir 4K led tv. Bütçeniz bu araliktaysa gönül rahatlığı ile alabilirsiniz. Servis kendisi arayıp ücretsiz bir şekilde kurulumu yaptı. Ürün 4 gün içinde elime ulaştı. Hızlı gönderim ve kargo. Satıcıya teşekkürler.

  • HepsiB. aracılığıyla
    düşük fiyat yüksek performans

    Bu fiyatta alabileceğiniz güzel bir ürün her özellik mevcut hızlı gönderi hatasız gönderi

  • HepsiB. aracılığıyla
    Beş Yıldız

    Fiat performans ürünü.Yiinede güzel ürün sorun yaşamadım.Çok teşekkür ederim

  • HepsiB. aracılığıyla
    Vestel 49UD8200 internet

    Tv nin normal menüsü fena değil lakin, wifi den interneti çok iyi çekmesi lazım ki kopma yapmasın, daha önceki aynı noktada kullandığım vestel ub8300 modelde kullandığım wifi yi bu tv de kullanamıyorum, 10 saniyede bir bağlantı kopuyor ve görüntüyü kapatan bağlantı yok uyarısı geliyor. Ayrıca her farklı daha önce girdiğim wifi şifresini tekrar girmek zorunda kalıyorum. Yani kısacası internete bağlanma konusunda hiç memnun kalmadım, diğer tv özellikleri güzel iş yapar.

  • HepsiB. aracılığıyla
    Güzel.

    Fazla para vermeye gerek yok. Gayet güzel cihaz.

  • HepsiB. aracılığıyla
    fiyatına göre çok iyi

    Bence tv çok güzel,ses ve görüntü kalitesi çok iyi,bu televizyonu beğenmeyenler verdikleri parayı unutup sanırım 6-7000 tllik tvlerle kıyaslıyorlar,çok yüksek beklentileri olmayan herkese tavsiye ederim,trt4k harika bi görüntü kalitesine sahip keşke her kanal 4k yayın yapsa

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 49UD8200 49'' 123 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 49UD8200 49'' 123 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat