Vestel 75UD9655 75" 189 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV Yorumları

Vestel 75UD9655 75" 189 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum ve tavsiyeleri

(26 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    İlgili Satıcı ve Güzel Tv

    Satıcı mağaza çok ilgili. Hepsine teşekkür ediyorum. Çok hızlı teslimat ve kurulum gerçekleşti. Ancak servis daha yardımcı olabilirdi. Tvyi almama sebep Hdr olması ve bir önceki nesil 9650 modeline göre daha fazla teknolojik donanımın olmasıydı. Memnun kaldım ve almayı düşünenlere de tavsiye ediyorum.

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 23.03.2021

    Fiyat Performans açısından son derece olumlu.Digital platformlardan birini kullanıyorsanız(Digşitürk-Koblo TV-Dsmart vs. performansı daha da güçlü oluyor.Türksat Kablo Tv üyeliğim var görüntü en iyi kalitede, internet de hiç kopma yaşamadım. Telefondan Youtube kontrolü çok kullanışlı. Ekran yansıtma ile herhangi bir cihazı kabosuz yansıtabilirisiniz. ! ünlem olarak söylüyorum programdaki oyuncuların sivilcelerine kadar görüyorsunuz :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2021
    Çok iyi

    Olumlu yönleri: Bu televizyonu kısa bir süre önce aldım ve kullandıktan sonra da baya baya memnun kaldım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.02.2021
    Güzel ürün

    Olumlu yönleri: Ürün genel anlamda gayet iyi diyebilirim. Bir problem yaşamadım

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2021
    eh işte

    Olumsuz yönleri: Görüntü kalitesinden ne yazık ki memnun kalmadık bu yüzden tam puan alamadı bizden.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 06.02.2021
    güzel

    Olumlu yönleri: Çözünürlüğü ve görüntüsü inanılmaz iyi ama çok yakından bu televizyonu seyretmeyin derim

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 07.01.2021
    kargo resmen rezilllik

    Olumlu yönleri: Ürün ertesi gün kargoya verildi Olumsuz yönleri: Kargo berbat kimseye ulaşamıyorsunuz en sonunda iade talebi oluşturdum öyle getirdiler Kanal geçişleri çok kötü ses geliyor görüntü baya beklemeniz gerekiyor yorumlara göre aldım ama alakası yokmuş tavsiye etmem

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.12.2020
    sorunsuz kargo

    Olumlu yönleri: Görüntü kalitesi olsun kendi görüntüsü olsun oldukça iyi bir televizyon ve hızlı geldi

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 30.11.2020
    güzel

    Olumlu yönleri: yeni eve taşınırken beyaz eşyalarım da dahil her şeyi yenileme kararı verdim ve bu sefer televizyon konusunda diğer ürünlerini de çok eğendiğimden vestel almak istedim ve bu televizyonu tercih ettim. Tasarımı oldukça şık güzel bir görüntüsü var. ekran çözünürlüğü ve ses kalitesi de oldukça iyi. kanal geçişleri gayet hızlı smart özelliği de sorunsuz çalışıyor. çok memnun kaldığım kullanımı da kolay kaliteli uzun ömürlü bir televizyon almak isteyenlere tavsiye ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 26.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Fiyat performans açısından beklentilerimin üzerinde bir ürün oldu. Tek sıkıntısı kendi uydu alıcısının görüntü kalitesinin çok kötü olması buna çözüm olarak uydu alıcısı almanız gerek. Onun dışında şikayetçi olduğum hiçbir şey yok. 4 çekirdek 1.5 ram e sahip bir ürün. Kanal geçiş hızı çok iyi. Kumandayı hemen algılıyor. Kanal düzenleme özelliği mevcut. İyi kaynaktan görüntü aldığı zaman görüntü kalitesi tatmin edecek düzeyde. Ekran büyüklüğü çok iyi. Almak isteyenler hiç düşünmeden alsın derim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.11.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Uzun zamandan beri televizyonu almak için araştırmalar yapıyordum ben ne alacağım ben gerçekten bilmiyorum. O kadar çok seçenek arasından bu televizyon seyretmenin en büyük sebeplerinden bir tanesidir. Fiyat ve performans olarak oldukça başarılı olmasıdır. Gerçekten fiyatına göre alınabilecek en iyi televizyonlardan bir tanesidir.  Kullananların oldukça fazla tavsiyesi bulunmaktadır. Ben siparişi verdikten 4 gün sonra elime ulaştı. Arayıp randevuyu ertesi güne verdiler. Bu yönden oldukça iyidir. Gelip kurulumunu yaptılar ve şu an kullanıyorum. İlk izlenimleri çok olumludur. İyikide almışım diyorum. Ekran kalitesine bayıldık. Oldukça başarılı bir panel kullanmışlar. Televizyonun smart özellikleri de gayet iyiydi. Oldukça hızlıdır. Bağlantıda herhangi bir kopukluk yaşamadım rahat bir şekilde kullanabiliyorum. Almak isteyenlere tavsiye ederim. Bu fiyata alabileceğiniz en başarılı televizyonlardan bir tanesidir

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 22.10.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Gayet kaliteli. Zaten televizyon konusunda çok iyiler. Gayet memnunum. Ses sistemi de bağlattım. Görüntü kalitesinden de memnunum. Renkleri canlı gösterme konusunda başarılılar. Fiyatı da makuldü benim için aldım. Kurulumunu da yaptılar. Tek bir hasar görmeden televizyonuma kavuştum. Kusursuz hizmet için firmaya teşekkür ederim.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 01.09.2020
    süper

    Olumlu yönleri: Sinemalar kapalı ve kim bilir daha ne kadar kapalı kalacak. Evden çıkmıyoruz. Düzenli olarak film Izleme alışkanlığı olan bir insanım. 3D özelliği olduğu için tercih ettim. Uydu alıcısı da içinde olduğu için tüm medya ihtiyacınızı tek cihazda gidermeniz mümkün olacaktır. Boyutu da sinema perdesini aratmıyor. Yeni göz bebeğim diyebilirim :)

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 11.08.2020
    HARİKA

    Olumlu yönleri: Görüntü kalitesi tam istediğim gibi net ve canlı bir görüntüye sahip, büyük ekranda tv izlemek başka bir havası oluyor, film izlerken kendimi filmin içerisinde hissediyoruz, içerisindeki uydu alıcısı ile kabloya gerek olmadan 4K uydu yayınlarını alıyor ve donma sorunu olmuyor, 4 çekirdekli işemlemcisi ile oldukça hızlı bir televizyon,ses çıkışı olsun kendiliğinden smart tv ve wifi özelliği olsun gayet başarılı bir ürün. internete bağlanırlen kopma sorunu olmuyor, eşim daha çok oyun oynuyor ve kesintisiz oyun oynama zevki yaşıyor, televizyon yüksek performansa sahip harika bir ürün.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 25.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Biz 5 yıllık evliyiz ve televizyponumuzu evlenirken eşim seçmişti. İki televizyon arasında kalmıştı ve sonrasında ikimiz de bu televşizyonu istedik. Gerçekten de doğru karar vermişiz televizyonumuz muhteşem. Uydu alıcısı dahili, 4k görüntü kalitesini çok iyi yansıtıyor, smart tv özelliği var. Performansı çok başarılı bir televizyon. Görüntü ve ses kalitesi mükemmel. Smart tv özelliğinde bağlantı hızı ve kalitesi çok çok başarılı. Bu kategoride ki televizyonlara göre fiyatı da gayet makul. Almayı düşünen herkese kesinlikle tavsiye ederiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 13.05.2020
    çok iyi

    Olumlu yönleri: birkaç ay çalıştığım bir mağazada sattığımız üründen. Üstelik epey de sattık bu modeli. Ses ve video çözücülerin beğenildiği bir model , 75 inç ve ultra hd çözünürlüüğü var 4k lı yani . 4 çekirdek bir tv. 2019 üretimi olduğundan eski de değil. Memnun kalınan bir televizyon

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 03.04.2020
    "guzel"

    Olumlu yönleri: Biz bu sene çok şükür kendi evimizi aldık. Tam da annemin istediği gibi dublex ve çok büyük bir salonumuz var. Televizyon seçimini ben yaptım. Çok uzun süre araştırdım, en sonunda iki televizyon arasında kalmıştım ve bunu seçtim. Büyük ekran olması muhteşem oldu. Eve sinema kurmuş gibiyiz gerçekten. Salon da büyük olduğu için çok iyi bir görüş açısı sağladık. Gmörüntü kalitesi falan zaten muhteşem. Yani ben iddia ediyorum bu paraya alınabilecek en iyi televizyonu aldık kesinlikle.ç Almayı düşünen varsa gönül rahatlığı ile alın derim.

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.11.2019
    Kablosuz internet bağlantısı sürekli kopuyor

    Ses sorunu var ve ayrıca kablosuz bağlantı sürekli kopuyor

  • HepsiB. aracılığıyla, 25.10.2019
    Al Kardeşim Al bu TV yi...

    Aldım, Gördüm, Kullanıyorum... Gerek teslimat, gerek tv mükemmel, fazla para vermenize gerek yok. Kesinlikle öneriyorum.

  • HepsiB. aracılığıyla, 17.08.2019
    Beş Yıldız

    ürün fiyat ve perfosman açısından beklentilerin üzerinde. 4 çekirdek 1.5 ram olmasıda iyi. ses seviyesi baya şaşırttı beni yüksek çıktı sonuç olarak fiyatına göre değerlendiriyoruz :)

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Vestel 75UD9655 75" 189 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Vestel 75UD9655 75" 189 Ekran Uydu Alıcılı 4K Ultra HD Smart LED TV yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat