SEG SRF-2831 A+ 240 lt Buzdolabı Yorumları

SEG SRF-2831 A+ 240 lt Buzdolabı yorum ve tavsiyeleri

(7 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • G. Gidiyor aracılığıyla, 31.05.2020
    KALİTELİ

    Olumlu yönleri: Annemle babam yalnız yaşıyor. Buzdolapları bozulunca bu dolaptan aldık geçen sene. Biraz küçük bir dolap ama onlar iki kişiler onlar için yeterli. Gayet kaliteli kullanışlı bir dolap tavsiye ederiz almayı düşünenerede de.

  • Trendyol aracılığıyla, 17.05.2020

    Tercih edilen horoz lojıstık edilmenin dısında ürün iyi.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.05.2020
    .

    Olumlu yönleri: Yazlıkta kullanmak için bir buzdolabı alacaktık bunun için fiyat olarak ve kullanım olarak avantajlı bir buzdolabı arıyorduk. Yaptığım araştırmalardan sonra SEG marka bu buzdolabını aldık şu anda yazlıkta kullanıyoruz ve kullanımından çok memnunuz herkese tavsiye ediyoruz.

  • Trendyol aracılığıyla, 28.04.2020

    Hızlı teslimat. Bekletimi karşılayan bir ürün. İlgili firma.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 12.04.2020
    "."

    Olumlu yönleri: Yazlığımız için bir buzdolabı alacaktık. Ama çok pahallı birşey olmasını istemiyorduk. O yüzden SEG marka bu buzdolabını bulduk. Hemen siparişini verdik ve yazlıkta kullanmaya başladık. Şu anda yazlığımızda kullanıyoruz ve kullanımından çok memnunuz. Bu fiyata göre çok iyiymiş. Herkese tavsiye ederiz.

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 20.03.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı) ürün geldi geri gitti

    Olumlu yönleri: Gönderici mağazaya bilgi verdim evde olmadığım için geri gitti iade ettiğimi düşünmüşler ben böyle bir talepte bulunmadım tamamen kargo hatası ürün geldiği gün ben çalışıyordum yarın evde olucagimi söyledim sorunu çözmeye çalışıyoruz

  • G. Gidiyor aracılığıyla, 19.03.2020
    (yorum sahibi ürünü satın aldı)

    Olumsuz yönleri: Hemen buzlaniyor

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
SEG SRF-2831 A+ 240 lt Buzdolabı kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. SEG SRF-2831 A+ 240 lt Buzdolabı yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat