Grundig CB 8760 Professional Line Soup Maker ve Blender Yorumları

Grundig CB 8760 Professional Line Soup Maker ve Blender yorum ve tavsiyeleri

(74 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • HepsiB. aracılığıyla
    harika bir ürün

    üründen çok memnunum

  • YorumBudur.com aracılığıyla, 28.03.2023

    Bir eczacı olarak yağ -su Bazlı krem yaptım.çok güçlü çarpma gücü olduğu için,yağ-su birleşerek müthiş güzel krem oldu.çiceklerden elde edilen extraklar ile şahane oldu.

  • Amazzon aracılığıyla, 07.06.2022
    TEMİZLENMİYOR

    ürünün tasarımı sorunlu, asla temizlenmiyor. Her şey içeride birikiyor. Aman diyeyim almayın. Temizlemesi kolay diyenlere de kanmayın.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.03.2022
    1 ay içinde bozuldu

    Ürünü sadece 3 kere kullandım. Bıçakların motorunun bulunduğu kısımdan içinde ne varsa sızdırıyor. Ve şu anda ısıtma özelliği çalışmamakta. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. İade etmeye çalışacağım.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.03.2022
    Bu fiyata iyi

    Ürünü yaklaşık 3 haftadır kullanıyoruz. 2 kez çorba, 1 kez sos, birkaç kez de smoothie yaptık. Smoothie ‘yi yoğun kıvamda yapıp dondurma da yaptık. Yorumlarımı bu tecrübelerime dayanarak yapıyorum. Ürünün artıları: 1. Pişirme ve karıştırma fonksiyonlarını bir arada sunması 2. Güçlü blender ile buz dahi kırabilmesi 3. Benzer ürünlere nazaran uygun fiyatı Ürünün eksileri: 1. Kullanım Kılavuzu yetersiz (birçok özelliğini deneyerek keşfettik) örneğin zamanlayıcıyı sadece çorba modlarında değiştirebiliyorsunuz. Süre seçimi ile ilgili de bir yönlendirme yok, deneme yanılmayla öğrenmeniz gerekiyor. En azından örnek bazı tarifler olsa fikir verebilirdi, örnek tarifleri internetten bulmanız bekleniyor. 2. Auto Clean iyi bir özellik ancak yetersiz, kremalı şeyler yaptığınızda tamamen temizlenmiyor. Beşamel sos yaptığımızda dibi tuttu, Auto Clean hiçbir şey yapamadı, çok zor temizledik. Bıçakların yerinden çıkartılamıyor oluşu ve çok keskin oluşu temizleme işini zorlaştırıyor. 3. Çorba modlarında parçalamasız pişirme seçeneği yok, parçalama yapmasını istemiyorsanız parçalamaya geçmeden önce durdurmanız gerekiyor. 4. Sos modunda tek bir süre seçeneği var, değiştirilemiyor. Tüm sos çeşitlerinin aynı sürede yapılıyor olması doğru gelmedi. Yine de genel olarak mutfakta işimizi kolaylaştırdı, zamanla tecrübemiz arttıkça daha da etkin kullanacağımızı düşünüyorum.

  • Amazzon aracılığıyla, 24.01.2022
    Teşekkürler amazzon

    amazzon üzerinden satın aldığım ilk ürün oldu. Sipariş çok kısa sürede elime ulaştı. Ürünü denediğimde sürahi kısmının altındaki delikten su damlattığını fark ettim. Sorunu amazzon müşteri hizmetlerine anlattığımda adeta sabırla yardımcı oldular ve aynı ürünle değişim işlemini gerçekleştirdik. Yeni ürün elime ulaştığında kullanım talimatlarına uyarak temizlik işlemini yaptım. İlk olarak Smoothie ve birkaç buzlu içecek daha denedim ve beklentilerimi karşıladı. Fakat işin çorba pişirme kısmını denediğimde gerçekten hayran kaldım. Bana göre artıları: - çorba pişirme özelliği çok pratik. - şık tasarımı var. - hem sıcak, hem soğuk içecek veya çorbalarınızı aynı üründe yapma imkanınızın olması. Eksi yanları: - Yorumların birkaçında söyledikleri gibi; sürahinin alt kısmında bulunan conta ve cam arasında temizliğin iyi yapılamaması. - blender işlemi sırasında ev kullanımı için biraz yüksek ses çıkarıyor olması. - son olarak ilk gelen üründe yaşadığım sorun. ( Bu konuda ki sabırlı yaklaşımları için tekrardan amazzon müşteri temsilcilerine teşekkürlerimi iletiyorum )

  • HepsiB. aracılığıyla, 06.11.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü alır almaz hemen mercimek çorbası yaptım.Harıka oldu.İyi ki almışım.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    güzel çorba yapıyor biraz sesli ama değer şimdilik memnunuz zamnındada teslim edildi

  • Trendyol aracılığıyla, 24.07.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ürünü 2 kez değiştirdiler ikisindede 1 hafta sonra çalışmadı.performansı iyi ama çabuk bozuluyor.iade ettim

  • Vatan Bilgisayar aracılığıyla, 12.05.2021

    Hem çorba hem de shakeler için fiyatına göre gayet kaliteli, kesinlikle öneririm

  • Trendyol aracılığıyla, 08.05.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Tanesiz, püremsi çorbalar için çok pratik bir ürün, beğendm.

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çok severek kullanıyorum

  • Trendyol aracılığıyla, 21.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    ayşe Köroğlunda görüp aldım ..teferruatlı bigi de verdi memnunum

  • HepsiB. aracılığıyla, 05.03.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Dibi çok zor temizleniyor

  • NI1 aracılığıyla, 25.02.2021

    ben begendim, temizlerken bazen kalan parca dipte kaliyor yorumlari vardi ama ilave isitma ozelligini calistirip corbayi fazla bekletmezseniz kalan bir sey yok, simdilik pratik ve kolay geliyor

  • Trendyol aracılığıyla, 04.02.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Hızlıca ulaştı. Sağlam bir alet kullanımı kolay. Tariflerin de olduğu bir kitapçık olsa güzel olurdu. Kendi kendine temizlemesi güzel basit şeyleri temizliyor ama yoğun kıvamlı şeyler bıçak altına yapışabiliyor. Haznesi cam o yüzden ağır. Genel olarak memnunum.

  • Trendyol aracılığıyla, 18.01.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Ürünü satın alalı epey bir süre oldu çorba lezzeti olarak güzel blenderi gayet güçlü. Ancak en fazla 1400 ml doldurabilirsiniz yoksa taşabilir çorbanız. Ayrıca herkes söylemiş ama ben de tekrar edeyim plastik ve cam arasında yaptığınız şeyler takılıyor ve gerçekten de çok köyü koku bırakıyor ve evet özellikle kendini temizleme kısmında aşırı gürültü çıkarıyor. Şimdiki aklım olsa bunu değil sadece blender özelliği olan ve katı şeylerde de başarılı bir şey alırdım.

  • Amazzon aracılığıyla, 14.01.2021
    Sakın almayın..

    Cam haznede lastikle cam arasına giren sıvı ve parçacıklar temizlenmiyor. Yetkili servise gittim. Ankara'daki bölge mühendisleri bu hata düzelmiyor ürünü iade alalım demiş. Yılbaşından sonra getirin iade alalım dediler. Sonra ürünü iade için götürdüğüm iade talebi oluşturuldu ama aynı mühendisler iade almıyoruz dediler. Bir dedikleri diğerini tutmuyor. Sorunu olduğunu kabul ediyorlar ama çözmüyorlar. Mühendislik hatası olan bir ürün aman uzak durun.

  • Amazzon aracılığıyla, 12.01.2021
    Lezzetli ama kendini temizlemiyor

    Corbalarin tadi gercekten harika oluyor kivami da oyle. Ancak autoclean ozelligi kendini asla temizlemiyor, diplerini birakin cam kenarlarda bile kalintilar oluyor mecbur elle yikiyoruz. Bunun disinda hicbir tarif verilmiyo kendiniz deneme yanilma yontemiyle yapiyorsunuz. Yontemi kesfettikten sonrasi harika oluyor

  • HepsiB. aracılığıyla
    (Ürünü satın aldı)

    Çalışan bir kadın olarak hayatımı kurtardı diyebilirim. bugüne kadar çorba yapmak benim için bir eziyetti çorbanın başında durup karıştırmak çok fazla vaktimi alıyordu.Bu sebeple çok fazla çorba yapmazdım. Ancak bu makineyi aldığımdan beri haftada bir ya da iki defa çorba yapıyorum çorbaları çok lezzetli kullanımı çok pratik herkese şiddetle tavsiye ediyorum.

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Grundig CB 8760 Professional Line Soup Maker ve Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Grundig CB 8760 Professional Line Soup Maker ve Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat