Russell Hobbs 25190-56 Retro Kırmızı Blender Yorumları

Russell Hobbs 25190-56 Retro Kırmızı Blender yorum ve tavsiyeleri

(23 yorum)




yorumları yıldız sayısına göre filtrele:
  • Amazzon aracılığıyla, 16.06.2023
    yedek parçası yok

    yedek parcası bulunmayan bır urun satılıyor. ınanılmaz bırsey

  • Amazzon aracılığıyla, 15.05.2023
    Makinem çalışmıyor

    Makineyi denemek için çalıştırdım kırmızı ve beyaz ışık yanıyor hızlıca ve asla makinem ısınmıyor internette vidyosunu izledim açık konuma getirince ibre hemen ısınma kısmına geliyor ama benimkinde hiç oynamıyor ısınmıyor da. Lütfen yardımcı olun yoksa iade talep edeceğim

  • Amazzon aracılığıyla, 15.05.2023
    lezzet

    Çok lezzetli kahve hazırlıyor, malzeme kalitesi fiyatına göre iyi

  • Amazzon aracılığıyla, 28.04.2023
    Ev icin ideal

    Ev icin ideal süt kopurtmesi guzel suan icin su sızıntısı yasamadim tavsiye edilir

  • Amazzon aracılığıyla, 19.04.2023
    Kullanılmış gibiydi

    Ürün üzerinde çizik vardı, tutma yeri de kirli gibiydi ama çalışır vaziyette iyi görünüyordu o yüzden iade etmedim

  • Amazzon aracılığıyla, 16.04.2023
    ilk espresso makinam.

    ürün iki hafta önce elime geçti.Yani kısa süreli tecrübemi aktarıyorum. Şimdilik fiyat-performanstan çok memnunum. french press ve filtre makinasından espresso makinasına ilk geçişim. Belirgin bir lezzet artışı var. tortunun olmaması çok iyi. benim gibi başlangıç aşaması için güzel. temmenim uzun ömürlü olması

  • Amazzon aracılığıyla, 07.04.2023
    Kaliteli ve iş görüyor

    Kaliteli

  • Amazzon aracılığıyla, 14.03.2023
    İyi

    Güzel makina

  • Amazzon aracılığıyla, 12.03.2023
    En uygun fiyat amazzonda...

    Uzun süredir bakıp incelediğim diğer markalardan daha kaliteli ve güzel bir görünüşe sahip olduğunu gördüm aldım. Cam sürahisi oldukça kalın ve sert kırılmaz. Malzeme kalitesi ise gayet başarılı.

  • Amazzon aracılığıyla, 11.02.2023
    Kırık ürün teslim edildi

    Ürün kırık

  • Amazzon aracılığıyla, 01.02.2023
    Hızlı kargo kaliteli ürün

    Ürün kalitesini gösteriyor malzemesi gerçekten kaliteli uygun fiyatta aldım hemen

  • Amazzon aracılığıyla, 24.01.2023
    Bekleneni Veriyor

    Ürün altına yapılan "gürültülü" gibi saçma yorumları okuyunca yorum yapma gereği hissettim. Bu kahve makinelerinin gürültülü olması gerekiyor. Artıları: - Kahve lezzeti gayet yerinde. - Thermoblock teknolojisinin bu fiyat bandında olması iyi. - Retro görünümü çok güzel. Mutfağa yakışıyor. - Uygun fiyatlı. - Pot haznelerinde basınca maruz kalan iç haznesinde plastik bulunmuyor. - Diğer markalara bakınca iki katını vermek istemiyorsanız Eksileri: - Emsallerine göre kompleks göstergeler ve kullanım var. Bu durum ömrünü etkileyecek gibi bir his veriyor. Diğer basit makinelerde kullanım çok daha sade. İbre ve butonların ne kadar kaliteli olduğunu zaman gösterecek. - Ürün metalik hissi verse de suya temas eden yerler hariç tamamen kaliteli plastik malzeme. - Potunda, iç haznesini boşaltırken düşmesin diye tutucu bulunmuyor. Kısacası ilk izlenimlerim bu iş için ayıracağız ciddi bir bütçe yoksa evinizde günlük bir iki tane taze kahve yapmak için gönül rahatlığıyla alabileceğiniz bir makine olduğu yönünde.

  • Amazzon aracılığıyla, 29.12.2022
    İyi

    Ürün iyi fakat çok su sıkıyor kendi zevkinize göre çekin bardağı ben max 15.saniye çekiyorum makine 60 saniye su sıkıyo sonda. Kafelerde içtiğinizle veya 100binlik makineden farkı yok ne gerek var bilmem ne markasının milyarlık makinelerini almaya hem retro hem aynısı alın gitsin

  • Amazzon aracılığıyla, 29.12.2022
    Kahvesini beğendim

    Ürün çok şık hoşumuza gitti. Hızlı hazır oluyor. Önce boş olarak uc kere calistirdik iç aksam temizliği için ardından kahve yaptık. Çok güzel kahvesi şimdilik. Plastik kokusu falan yok. Kahve gurmesi değilim başlangıç cihazı falan diyorlar onu falan bilmem ama yolculukta petrollerden aldığım kahvenin tadını aldım

  • Amazzon aracılığıyla, 14.11.2022
    Alin

    Mükemmel

  • Amazzon aracılığıyla, 13.11.2022
    Kesinlikle almayın

    Ürün kusurlu geldi, sabah mutlaka su buluyorum zeminde. Bunun dışında ürünün en kötü özelliği bir türlü hazır olmak bilmiyor. Cihazı önce stand by konumuna getiriyorsunuz, kafasına göre 10 dk kafasına göre o an hazır duruma geçiyor. Bu hazır olmanın yeni açmayla falan alakası yok bu arada. Tamamen kafasına göre bekliyorsunuz. Süt potu plastik ve çıkıyor, altında demir kısmı var ve temizlemek imkansız o kısmı. yarın kargoya verip iade edeceğim. Tam bir heves ve vakit kaybı oldu.

  • Amazzon aracılığıyla, 18.09.2022
    İşini yapıyor ANCAK

    amazzondan güvenerek aldığımız ürünler bile kullanılmış gelebiliyor. Suç amazzonda değil. Üretici firma sanırım yenilenmiş veya test edilmiş ürün gönderdi. Nasıl bir test etmeyse adamlar kahve yapmış etmiş içinden kahve parçacıkları çıktı. Süt köpürtme haznesinden beyaz kireç gibi süt kalıntısı gibi parçacıklar geldi. Ne olduğunu gerçekten anlamadım ama kireçse ürün kullanılmış içinde su bırakılmış demektir. Süt kalıntısıyla koku yapardı koku yoktu. İki türlü de kötü bir durum umarım ikisi de değildir ancak filtre kısmındaki kahve kalıntıları da beni şüpheye düşürdü. Satıcı amazzon olduğu için çok dert etmedim garantilerine güveniyorum ancak üretici firma yanlış bilgi sağlıyor olabilir. Gelelim ürünün iyi yanlarına. Espressoyu gayet başarılı yapıyor. Manuel bir makine, siz durdurmazsanız 1 dakika boyunca çekim yapıyor. Boşta çekerseniz 150cc su çekiyor. Kahve varken ne kadar presslediğinize göre değişiyor durum. Önerim çok sert preslemeden 30 saniyeyi geçmeyecek şekilde espresso demleyin. Yoksa kahvede yanık tadı oluyor. Süt köpürtücü gayet başarılı ama metal kısmına dokunmayın el yakıyor. Bir diğer standart altı kalan durum 2 bardağa aynı anda shot çekiyorsanız sağdakine %10 daha az doluyor. Makinenin altına sol tarafa yükseltecek kağıt vs koyup makineyi hafif sağa eğimlendirince de sorun olmuyor. Double shotu tek bardağa doldurursanız da problem olmaz. Benim için önemsiz bir detay. Sadece benim makinede böyle bir sıkıntı olma ihtimali de var. Malzeme genel olarak plastik ama önemli kısımlardaki metal aksamlar sağlam duruyor. Filtreyi çıkarırken makineden destek alacak tutmaya yer bulamıyorsunuz. Üst kısım sıcak arka kısım su haznesi. Alttan tutmaya çalışınca dengesiz oluyor. En mantıklısı üstten bir bezle tutmak veya sıcağa dayanmak. El yakacak bir sıcak olmuyor üstte. Üstteki sıcak kısım bardak ısıtma yeri bu arada. iyi çalışıyor ancak hemen ısınmıyor bir 5-10 dakika sürüyor. Genel olarak makine işini gayet iyi yapıyor. Birkaç detay kısmında mükemmel değil sadece ama piyasadaki en uygun iş yapan espresso makinesi olduğunu düşünürsek gayet başarılı diyebiliriz. Muadili en çok bilinen DeLonghilerin malzeme kalitesi de çok farklı değil. İndirimdeyken almaya değer bir alet. EDIT: kahveyi espresso ölçeğinde çekiyorum. Preslerken en ufak bir kuvvetle preslesem bile makine o kahveyi çekemiyor. Pompa basıncından mıdır yoksa filtre sepetinin çıkış kısmı açık değil de tek delikli kapalı modelden midir bilmiyorum ancak mokapot düzeyinde espresso yapıyor olabilir. Bir delonghi ile kıyaslayabilirsem yorumu güncelleyeceğim. Veya altı açık 54mm bir filtre sepeti bulursam onunla deneyeceğim ancak o da kolay bulunmuyor.

  • Amazzon aracılığıyla, 02.09.2022
    Güzel ama zor

    Kullanım zor bu yüzden otomatiğini aldım tekrar

  • Amazzon aracılığıyla, 09.04.2022
    Başarılı değil

    Süt köpürtücü çok kötü. Temizlemesi çok zor. Çok kısa. Espresso yu takmak çok zor çok sert. Miktar çok kötü. Otomatik 160 ml kahve yapıyor. Elle kapatmak gerekiyor. Çok gürültülü.

  • Trendyol aracılığıyla, 12.10.2021
    (Ürünü satın aldı)

    Sürahi boyutu oldukça büyük gürünüş malzeme kalitesi süper

yorumlar getiriliyor, bekleyiniz
bu kriterde daha fazla yorum bulunamadı
Russell Hobbs 25190-56 Retro Kırmızı Blender kullanıcı yorumları, fiyatları, tavsiye ve şikayetlerini bu sayfadan inceleyebilirsiniz. Buraya tıklayıp ürün özelliklerini inceleyebilir ve yorumları yıldız sayılarına göre filtreleyerek okuyabilirsiniz. Russell Hobbs 25190-56 Retro Kırmızı Blender yorum, tavsiye ve fiyatları internetteki e-ticaret sitelerinden toplanarak bu sayfada size sunulmuştur. Bu sayede hiç bir yorum gözünüzden kaçmaz.
kapat